Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس قوه قضاییه به بیان دغدغه‎ها و مسائلی پرداختند و در پایان بر استمرار برگزاری این جلسات تاکید و از سعه صدر آیت الله رئیسی در پاسخگویی به سوالات قدردانی کردند. تاریخ انتشار: 16:01 - 08 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۴۳۴۷

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، عصر روز گذشته رئیس و اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با رئیس قوه قضاییه دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله سیدابراهیم رئیسی در این دیدار با اشاره به برخی انتقادات از برخورد با اعتراضات کارگری تصریح کرد: من معتقدم اعتراضات کارگری به دلیل مشکلاتی است که کارگران دارند و این مشکلات و اعتراضات باید پیش از آنکه جنبه قضایی یابد، توسط دولت و مجلس شنیده و حل و فصل شود.

بیشتر بخوانید:

اعتراضات کارگری باید پیش از آنکه جنبه قضایی یابد، توسط دولت و مجلس شنیده و حل و فصل شود اهدای لوح تقدیر فراکسیون زنان مجلس به آیت الله رئیسی

پروانه مافی عضو فراکسیون زنان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان بیان داشت: پس از نشست با رئیس قوه قضاییه نمایندگان احساس کردند که می‌توانند قوه قضاییه را خانه خودشان برای رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم بدانند.

این عضو فراکسیون زنان تصریح کرد: نمایندگان احساس کردند که می‌توانند قوه قضاییه را خانه خودشان برای اجرایی کردن احکام مردم و رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم بدانند، لذا جلسه بسیار خوبی بود و تقاضا کردیم که مجددا تکرار شود.

بیشتر بخوانید: احساس همگرایی نمایندگان با قوه قضاییه/ نمایندگان قوه قضاییه را خانه خودشان برای رسیدگی به مسائل می‌دانند

فریده اولاد قباد نماینده مردم در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، پیرامون نشست با رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ما با تمام توان پشتیبان قوه قضاییه هستیم و از آیت الله رئیسی و مجموعه وی حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی ایران دستاورد خون هزاران شهید است و ما به راحتی این انقلاب را به دست نیاوردیم که بخواهیم به راحتی آن را از دست دهیم.

بیشتر بخوانید: با تمام توان پشتیبان قوه قضاییه هستیم

سکینه الماسی: رئیس قوه قضاییه با سعه صدر و حوصله تمام مطالب را پاسخگو بود

سکینه الماسی نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون نشست اعضای فراکسیون زنان با آیت الله رییسی با بیان اینکه جلسه بسیار عالی بود، اظهار کرد: از آیت الله رییسی به دلیل این نشست  صمیمانه تقدیر و تشکر می کنم.

وی افزود: فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی به دلیل دغدغه مراجعه کنندگان روزانه و یکسری مسایل و مشکلاتی در حوزه زنان و مسایل حوزه انتخابیه، مطالبی را مطرح کردند.

عضو فراکسیون زنان با بیان اینکه نکات ارزنده ای بیان شد، گفت: رییس قوه قضاییه با سعه صدر و حوصله تمام مطالب را پاسخگو بودند که صمیمانه تشکر می کنم. 

همچنین سیده فاطمه حسینی عضو فراکسیون زنان در رابطه با نشست اعضای فراکسیون زنان با آیت الله رییسی، با اشاره به اینکه جلسه خوبی بود و در آن‌ دغدغه‌ها و مطالبات جامعه زنان طرح شد، گفت: در این جلسه در خصوص ارائه لایحه صیانت، کرامت و تامین امنیت بانوان در برابر خشونت از رییس قوه قضاییه تشکر شد.

 فاطه ذوالقدر: نسبت به سئوالات خود در نشست با رئیس قوه قضاییه پاسخ‌های خوبی دریافت کردیم

فاطمه ذوالقدر در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس با مثبت ارزیابی کردن نشست فراکسیون زنان مجلس با رئیس قوه قضائیه، اظهار کرد: فاطمه ذوالقدر با مثبت ارزیابی کردن نشست فراکسیون زنان مجلس با رئیس قوه قضاییه، اظهار کرد: در این جلسه مسایل مربوط به حوزه زنان و دغدغه‌های آنان پیرامون حوزه انتخابیه خود و همچنین در زمینه اشتغال و زمین خواری مطرح شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: همچنین به موضوعاتی از قبیل مهریه و مجازات‌های جایگزین پرداخته شد و رئیس قوه قضاییه توضیحاتی پیرامون این موارد ارائه کرد که البته نسبت به سئوالات خود پاسخ‌های خوبی دریافت کردیم.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: از رئیس قوه قضاییه برای اینکه چنین وقتی را در اختیار فراکسیون زنان گذاشتند تشکر می‌کنیم و امید است این جلسات تداوم یابد.

سمیه محمودی: در نشست با رئیس قوه قضاییه مواردی در مورد قانونگذاری و ارائه راهکارهای قانونی مطرح شد

سمیه محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست فراکسیون زنان مجلس با رئیس قوه قضائیه گفت: با توجه به ضرورت ارتباط بین مجلس و قوه قضاییه در این نشست تلاش شد به بسیاری از ریزه کاری‌ها و مسایلی که می‌توان از طریق آن‌ها مشکلات را در جامعه کمتر کرد، پرداخته شود.

نماینده مردم شهررضا در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در نشست مذکور مواردی در مورد قانونگذاری و ارائه راهکار‌های قانونی مطرح شد؛ چراکه این موضوع از دغدغه‌های بنده نیز به شمار می‌رفت.

وی ادامه داد: در موارد متعددی قضات به ما اعلام کردند که قانون برای ما این گونه تعریف شده است لذا در جلسات قبلی پیشنهاد کردم تا گروهی برای برطرف کردن خلاء‌های قانونی و قوانین زائد مشخص شود و با ارتباط با مجلس تلاش برای رفع این مسائل صورت گیرد.

محمودی تاکید کرد: با توجه به ضرورت این امر، طی نشستی که بار دیگر با قضات داشتیم متوجه شدیم که این تیم تشکیل شده است، لذا اگر معضلات قانونی برطرف شود بسیاری از پرونده‌ها به نتیجه خواهد رسید و قوانین دست و پاگیر از میان برداشته خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آیت الله رئیسی فراکسیون زنان اعتراضات کارگری لایحه تامین امنیت بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۵۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است /جبهه پایداری اهل معامله است چون صندلی برایش مهم است نه ارزش ها

سیدحسین نقوی حسینی فعال سیاسی اصولگرا و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در بخشی از گفتگوی خود با خبرگزاری خبرآنلاین، در پاسخ به این سوال که مجلسی که طی ماه‌های آینده روی کار خواهد آمد و همچنین منتخبان آن (از چهره‌های سرشناس و نام آشنا گرفته تا چهره‌های ناآشنا یا جنجالی) را چطور می‌بینید؟ گفت: بنده اصطلاحی را ابداع کردم تحت عنوان «پشم» (با خنده). از نگاه بنده مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است یعنی پایداری، شریان و مصاف که این اصطلاح، توضیح مختصر و مفید این سه کلمه است.

وی ادامه داد: بنابراین آنچه پیداست «پشم» مقدرات مجلس آینده را تعیین می‌کند. اینطور که به نظر می‌رسد مجلس دوازدهم به لحاظ ترکیب‌بندی و ساختار جریانات، یک مجلس ترکیبی است و این مجلس ترکیبی، هم مدیریت و هم انسجام‌بخشی آن بسیار دشوار و مشکل است از سوی دیگر نیز کمیسیون‌ها یقینا دچار فراز و فرودهای مدیریتی خواهند شد علاوه بر اینها، ایجاد همگرایی و انسجام‌بخشی در صحن برای مخالفت و موافقت با طرح‌ها، لوایح، استیضاح‌ها، تحقیق و تفحص و سوال از وزرا و غیره دچار یک چندگانگی خواهند شد.

نقوی تصریح کرد: در مجالسی که دارای یک اکثریت قاطع است و علاوه بر آن، شاهد یک اقلیت هستیم تکلیف بسیار روشن است مانند مجلس یازدهم که حدود ۲۵۰ نفر در فراکسیون انقلاب اسلامی بودند، از این رو تکلیف رئیس مجلس، نواب و اعضای هیأت رئیسه و کمیسیون‌ها مشخص و روشن بود چون به راحتی تصمیم می‌گرفت و این تصمیم را در همه بخش‌های مجلس نیز اعمال می‌کرد یا در مخالفت‌ها و موافقت‌ها با لوایح و طرح‌ها، کارها بسیار آسان‌تر انجام می‌شد این در حالی است که در حال حاضر وضعیت تا حدود زیادی دشوار و با مشکل روبرو است چون یک اقلیت اصلاح‌طلب در مجلس حضور دارند که تعدادشان ۴۰ نفر است، جریان دیگری تحت عنوان شورای وحدت نیز حضور دارند که تعدادشان بیش از ۶۰ نفر است که در حوزه‌های مختلف کشور توانستند رأی کسب کنند همچنین شریان نیز بخشی از کرسی‌های مجلس را به خود اختصاص داده است، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هم بخش دیگری از کرسی‌های مجلس را به دست آورده که جبهه پایداری نیز در داخل این ائتلاف قرار گرفت که برخلاف آن گفتمان و ادعاهایی که قبل از انتخابات مطرح می‌کردند، بود بدین‌گونه که با نحوه مدیریت قالیباف در مجلس مخالف بودند و همواره این موضوع را مطرح می‌کردند که لیست مستقلی معرفی خواهند کرد و حتی مدعی بودند اگر این لیست مستقل رأی نیاورد باز هم لیست مستقل معرفی می‌کنیم اما در نهایت شاهد بودیم که اهل معامله هستند و آن گفتمان و ارزش‌ها نیز برای آنها چندان مهم نیست بلکه کرسی‌ها برای آنها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد بنابراین علاوه بر جبهه پایداری، بخشی از کرسی‌ها به مصاف، همچنین صبح ایران و سایر گروه‌هایی که حضور دارند اختصاص می‌یابد. به نظر می‌رسد مجلس بسیار سختی خواهیم داشت در واقع مجلس سه فراکسیونی داشتیم

او افزود: به عنوان مثال، مجلس دهم، مجلس سه فراکسیونی بود که شامل اصلاح‌طلب‌ها، اصولگراها و مستقلین بود اما در این مجلس ۵،۴ فراکسیون تشکیل خواهد شد که اگر این فراکسیون‌ها به این شکل با توجه به تقسیم کرسی‌ها تشکیل شود مدیریت و انسجام‌بخشی و همگرا کردن مجلس، کار بسیار دشواری خواهد شد به بیان دیگر درباره بحث ریاست، نُواب، اعضای هیئت رئیسه و کمیسیون‌ها، بحث‌ها و تنش‌های بسیاری خواهند داشت بنابراین به نظر می‌رسد اداره کردن مجلس دوازدهم، کار بسیار سخت و دشواری است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895850

دیگر خبرها

  • دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی کشور درباره امنیتِ روان مردم
  • دستورات رئیس قوه قضاییه خطاب به مسئولان قضایی کشور
  • دستور رئیس دستگاه قضا برای تحکیم آرامش و امنیت مردم
  • دستور رئیس قوه قضاییه برای تحکیم آرامش و امنیت مردم
  • اعلام دستورات رئیس قوه قضاییه خطاب به مسئولان قضایی کشور
  • مسئولان قضایی در جهت تحکیم آرامش و امنیت مردم تدابیر مقتضی را اتخاذ کنند
  • مجلس هیچ مصوبه ای برای اخذ مالیات از مهریه نداشته است
  • صندوق ذخیره فرهنگیان بستری مناسب برای سرمایه‌گذاری است
  • طرح نور نیروی انتظامی درباره حجاب مربوط به لایحه عفاف و حجاب است؟
  • مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است /جبهه پایداری اهل معامله است چون صندلی برایش مهم است نه ارزش ها