Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج ثقفی روز دوشنبه در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی سراب اظهار کرد: تمامی ناملایمات سیاسی و اقتصادی اثر خود را در حوزه اجتماعی بروز می دهند و کشورهایی که به سمت و سوی  توسعه پایدار حرکت کرده اند، بطور قطع در حوزه های اجتماعی و فرهنگی توجه و سرمایه گذاری کافی کرده اند. 

وی آموزش و پرورش را نهاد شکل گیری شخصیت دانش آموزان  دانست و گفت: چنانچه توجه بیشتری به این نهاد آموزشی و فرهنگی نشود، آثار این عدم توجه به اجتماع و جامعه مدنی وارد می شود که ممکن است خسارات جبران ناپذیری را به بدنه جامعه و افراد وارد نماید، بنابراین لازم است با برنامه ریزی درست و مستمر آسیب های اجتماعی را به نحو مقتضی مدیریت کرده و تغییرات ملموسی در اجتماع داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی  استانداری آذربایجان شرقی نیز گفت: برای مواجهه با آسیب های اجتماعی نیاز به نقشه راه و تدوین طرح جامع آسیب های اجتماعی است

علی بدرشکوهی اضضافه کرد: آسیب های اولویت دار جامعه اعتیاد، طلاق، کودک همسری، تکدی گری ، کودکان کار و مناطق حاشیه نشین می باشد که لازم است راهکار مناسب با این آسیب ها ارائه شود.

 بدر شکوهی اظهار کرد: در استان اقدامات موثری پیرامون مسائل اجتماعی و فرهنگی انجام یافته و استان آذربایجان شرقی  بدون معتاد متجاهر است ولی در خصوص آسیب اجتماعی طلاق از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و  با این سابقه دینی  و اسلامی وضعیت استان در مسئله طلاق  نگران کننده می باشد. 

وی تاکید کرد : از آسیب های اجتماعی دیگر که نیاز به برنامه ریزی و توجه بیشتر مسوولین  دارد، اقدام به خودکشی و کودک همسری است. 

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی ابراز داشت: با نگاه کالبدی و فنی نمی توان آسیب های اجتماعی را مدیریت کرد بلکه باید با رویکردهای اجتماعی و فرهنگی وارد قضیه شد و همچنین ضروری است در نوع نگاه به مباحث آسیب های اجتماعی تجدیدنظر شود.

وی در رابطه با حل معضل محلات حاشیه نشین گفت : باید دفاتر تسهیلگری در این مناطق ایجاد شود و چنانچه سازمان های مردم نهاد در این اقدام پیشقدم شوند بطور قطع گام های موثری برداشته خواهد شد؛ همچنین لازم است تا گروه های مرجع از جمله  بسیج، روحانیون، آموزش و پرورش، مراکز علمی، سمن ها  پای کار بیایند و از ظرفیت مردمی به درستی استفاده شود و در ادامه نیز وحدت رویه ای و هم افزایی در دستگاه ها حاکم باشد.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی از انعقاد تفاهم نامه ای با بانک ها در خصوص اختصاص تسهیلات به افراد آسیب دیده به شرط کسب مهارت و اخذ گواهی از مراکز معتبر خبر داد و گفت: باید با استفاده از ظرفیت های خود شهرستان ، اشتغال ایجاد کرد و استفاده از ظرفیت مراکز آموزشی، علمی، تشویق  و بسترسازی برای تاسیس سازمان های مردم نهاد از دیگر مواری است که در بحث آسیب های اجتماعی می تواند کارساز باشد.

۷۲۲۴/۶۱۳۲/۵۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۹۷۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند

مرتضی مدنی مدیزکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: دستگاه‌های حوزه اقتصادی و صدور مجوزها، قوانین و مقررات را به نفع مردم استفاده کنند و نباید باعث دغدغه مندی سرمایه گذار و تولیدکننده شوند.

وی افزود: هرگاه قانون به نفع مردم تفسیر نشود، جامعه به سوی مشاغل کاذب نظیر دلالی و واسطه گری سوق پیدا می‌کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی ادامه داد: در شهرستان مرزی تایباد می‌توان با واردات مواد اولیه و خام، تولید محصول و صادرات آن، برای کشور ارزآوری و برای جوانان اشتغال ایجاد کرد.

مدنی بیان کرد: با توجه به وجود مرز دوغارون و امکان تبادل کالا، از ظرفیت قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در تایباد استفاده شود که این خود تحقق شعار سال را در پی خواهد داشت.

این مقام مسئول تصریح کرد: گرانی‌های بی ضابطه مردم را آزار می‌دهد و نهاد‌های متولی نظارت بر بازار باید پاسخگوی مردم باشند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی اضافه کرد: قاچاق خط قرمز تعزیرات حکومتی است و در حوزه قاچاق ارز و سوخت پرونده‌های میلیاردی وجود دارد.

مدنی افزود: نانوایی‌ها در دورترین نقاط استان تحت نظارت قرار دارند و هر چه عملکرد بهتری داشته باشند، از امتیازات بیشتری بهره خواهند برد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه بازار تعزیرات حکومتی به عنوان مدعی العموم مطرح است و در کنار اتحادیه‌های صنفی، اتاق اصناف، جهاد کشاورزی و صمت بر جریان عرضه و تقاضا در بازار نظارت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • نماینده مجلس: فرو نشست اصفهان جدی است؛ ابنیه تاریخی مورد آسیب قرار گرفته
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • مطالبه رهبر انقلاب از نشر کودک و نوجوان نیازمند شتاب بیشتر است / امروز دیگر خریدن کتاب ترسناک نیست
  • ساماندهی بیش از ۷ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در تهران
  • جزییات طرح ۱۵ روزه ساماندهی افراد آسیب دیده اجتماعی در سطح شهر | کدام مناطق تهران بیشتر معتاد و متکدی دارد؟