Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-19@17:31:23 GMT

زبان اردو مورد توجه سیا قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۰۵۹۵

«آلن لیسپون» رئیس مرکز استیمسون اندیشکده واشنگتن در اظهاراتی گفت: سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در تازه‌ترین گزارش خود به اهمیت فراگیری زبان‌های منطقه پاکستان و افغانستان از جمله «زبان اردو و پشتو» برای اجرای موفق عملیات جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل از این منطقه اشاره کرده است.

اخبار بین‌الملل- رئیس مرکز استیمسون اندیشکده واشنگتن با تاکید بر اینکه آژانس های جاسوسی آمریکایی تعداد کارمندان دارای مهارت های زبانی را هرگز و تحت هیچ عنوان علنی نمی کنند گفت:‌ مقامات اطلاعاتی می گویند که به علت کمبود افراد آشنا به زبان های خاص در سازمان مرکزی در تلاشند تا بخشنامه جذب نیروی صددرصد با ملیت آمریکایی را تغییر دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این سخنگوی سابق سیا، «ماری هارف» اظهار داشته بود که سیا به دنبال استخدام آمریکایی های درجه دوم ساکن در ایالات متحده است یعنی کسانی که ریشه آمریکایی ندارند ولی آمریکایی محسوب می شوند، افرادی که فرهنگ ها را می شناسند و به زبانهای اجداد خود به راحتی صحبت می کنند.

این در حالی است که سال گذشته  سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در وبگاه خود بر اهمیت آموزش افسران ماهر به زبان های مختلف دنیا از جمله زبان اردو درحالی تاکید کرده بود که گزارش ها نشان از نیاز وافر «سیا» و «موساد» به رخنه اطلاعاتی در کشور پاکستان دارد.

گفتنی است رژیم صهیونیستی هم برای ورود به دیپلماسی، جاسوسی، امنیت داخلی و اقتصاد پاکستان نیازمند است که زبان اردو را به دانشجویان سازمان های اطلاعاتی این کشور تا سطوح پیشرفته آموزش دهد.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: واشنگتن پاکستان افغانستان جاسوسی ایالات متحده رژیم صهیونیستی اقتصاد پاکستان سازمان سیا زبان اردو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۰۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمود عباس درخواست دولت بایدن برای تعلیق رای‌گیری عضویت فلسطین در سازمان ملل را رد کرد

به گزارش قدس آنلاین، تنش و بی اعتمادی بین دولت عباس و دولت بایدن در سه سال گذشته افزایش یافته است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ه امروز (پنجشنبه) در مورد پیش‌نویس قطعنامه‌ای رای گیری می‌کند که به فلسطین به جای وضعیت ناظر فعلی، عضویت کامل در سازمان ملل می دهد. برای به دست آوردن وضعیت عضویت کامل - که به منزله به رسمیت شناختن یک کشور فلسطینی از سوی سازمان ملل است - ابتدا نیاز به ۹ رأی برای ارائه قطعنامه به شورای امنیت ۱۵ عضوی سازمان ملل است. این شورا که شامل ایالات متحده است، باید این درخواست را تأیید کند و سپس باید حداقل دو سوم آرای مجمع عمومی را دریافت کند.

مقامات آمریکایی و صهیونیست گفتند که دولت بایدن در تلاش است تا مانع از کسب ۹ رأی توسط فلسطینی ها شود تا آمریکا مجبور به وتوی این قطعنامه نباشد. وتوی آمریکا در مورد چنین قطعنامه‌ای، به‌ویژه در بحبوحه جنگ غزه، انتقاد شدیدی را برای بایدن در سطح بین‌المللی و درون حزب خود، از جمله برخی از حامیانش، به همراه خواهد داشت.

یک مقام آمریکایی گفت که دولت بایدن در ماه‌های اخیر در حال بررسی گزینه‌هایی برای به رسمیت شناختن احتمالی فلسطین بوده است، اما نه به عنوان یک پیشنهاد یکجانبه در سازمان ملل. این مقام گفت که دولت به سناریوهای به رسمیت شناختن به عنوان بخشی از یک توافق منطقه‌ای گسترده‌تر که شامل یک طرح پس از جنگ و عادی سازی بین رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی است، نگاه می‌کند. 

دو هفته پیش سفیر فلسطین در سازمان ملل با ارسال نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل خواستار تجدید درخواست عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد شد. پس از درخواست فلسطینیان، شورای امنیت سازمان ملل متحد کمیته‌ای را تشکیل داد تا درباره آن بحث و تبادل نظر کند. این کمیته روز سه‌شنبه گزارش خود را ارائه کرد و گفت که طبق نسخه‌ای از این گزارش، ۱۵ عضو شورا در مورد این سوال که آیا باید پذیرش فلسطین را به عنوان عضو کامل سازمان توصیه کنند، اختلاف نظر دارند.

مقامات آمریکایی، صهیونیست و فلسطینی می‌گویند که در دو هفته گذشته، دولت بایدن به عباس و مشاورانش فشار آورده است تا از درخواست خود صرف نظر کنند. مقامات فلسطینی و آمریکایی می گویند، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این موضوع را مستقیماً در یک تماس تلفنی با عباس مطرح کرد و سایر مقامات آمریکایی تقریباً هر روز در دو هفته گذشته آن را با همتایان فلسطینی خود در میان گذاشتند. یک مقام آمریکایی گفت که دولت بایدن برای فلسطینی ها روشن کرد که قوانین فعلی ایالات متحده دولت را مجبور می‌کند چنین قطعنامه‌ای را وتو کند یا بودجه سازمان ملل را کاهش دهد.

به گفته این مقامات، عباس فشارهای آمریکا را رد کرد و دستیارانش به دولت بایدن گفتند که با رأی گیری پیش می روند. یک مقام ارشد فلسطینی گفت که دولت بایدن از او پرسیده است که اگر عباس برای دیدار با بایدن در کاخ سفید دعوت شود، پیشنهاد را تعلیق خواهد کرد یا خیر. این مقام فلسطینی گفت عباس این مبادله را رد کرد و گفت که او یک سال پیش با چنین پیشنهاد آمریکا موافقت کرد اما هرگز دعوتی دریافت نکرد.

مقامات آمریکایی اعتراف کردند که در متقاعد کردن فلسطینی‌ها برای تعلیق پیشنهادشان در سازمان ملل شکست خوردند. این مقام فلسطینی گفت. آنها می‌گویند: ما می‌خواستیم ایالات متحده یک جایگزین اساسی برای به رسمیت شناختن سازمان ملل ارائه دهد. آنها این کار را نکردند. ما معتقدیم عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل بسیار دیر شده است. ما بیش از ۱۲ سال از درخواست اولیه خود منتظر بوده‌ایم.

یک مقام ارشد صهیونیست گفت که فلسطینی‌ها در حال حاضر هشت عضو شورای امنیت دارند که انتظار می رود از آنها حمایت کنند، روسیه، چین، الجزایر، مالت، اسلوونی، سیرالئون، موزامبیک و گویان. انتظار می رود که بریتانیا رای ممتنع بدهد. به گفته این مقام، ایالات متحده و اسرائیل در حال لابی گری با فرانسه، سوئیس، ژاپن، کره جنوبی و اکوادور برای رای مخالف یا ممتنع در رای‌گیری هستند تا فلسطینی ها به ۹ رای نرسند. مقامات آمریکایی، اسرائیلی و فلسطینی گفتند که در صورت شکست این تلاش ها، انتظار می رود دولت بایدن این قطعنامه را وتو کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یک شرکت آمریکایی نیز پروازهای خود را به اراضی اشغالی لغو کرد
  • دیدار نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل با امیرعبداللهیان در نیویورک
  • دیدار نماینده پاکستان در سازمان ملل با وزیر خارجه ایران
  • مهاجرین افغانستانی بازگشته در خطر انفجار مین
  • ۹۹ درصد خانواده‌های اخراج شده از پاکستان غذای کافی برای خوردن ندارند
  • افزایش نگرانی‌ از نیازهای ۲۵۰ هزار کودک اخراجی از پاکستان
  • محمود عباس درخواست دولت بایدن برای تعلیق رای‌گیری عضویت فلسطین در سازمان ملل را رد کرد
  • پاکستان اخراج پناهجویان افغانستانی را متوقف کند
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • اخراج ۲۷۷ نفر از پناهجویان افغانستانی از پاکستان