Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، نشست مشترک سازمان شیلات و نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برای اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های مشترک حوزه آبزیان و همچنین بررسی چالش‌ها و مشکلات مرتبط با صدور مجوز‌های آبزی‌پروری با هدف هم‌افزایی در پیشبرد اهداف تعیین شده در برنامه ششم توسعه، در محل سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رمضان نژاد رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور در این نشست با اشاره به پیگیری‌های این سازمان در خصوص صدور مجوز واحد‌های تولیدی، گفت: در دوره جدید فعالیت این سازمان، زمان صدور مجوز‌ها از متوسط ۱۵۰ روز به ۲۰ روز کاهش یافته که مطابق بند (۳) ماده (۲۷) برنامه ششم توسعه، مجوز و پروانه ساخت بنگاه‌های اقتصادی بخش کشاورزی باید ظرف ۱۵ روز صادر شود.

وی افزود: در راستای اجرای این ماده قانونی و شفافیت در عملکرد دستگاه‌ها در حوزه صدور مجوزها، زمان پاسخ‌دهی و استعلامات، شفاف‌سازی به طور کامل انجام و سهم هر دستگاه در این خصوص مشخص شده است.

رمضان نژاد ادامه داد: یکی از تکالیف مهم سازمان نظام مهندسی کشاورزی، پشتیبانی اجرایی و فنی از برنامه‌ها و سیاست‌های وزارت جهادکشاورزی است که نزدیک کردن میانگین‌های عملکرد واحد‌های تولیدی به میزان رکورد‌ها و عملکرد‌های تولیدی نمونه استانی و ملی از جمله مهمترین برنامه‌های سازمان در این دوره است که به همین منظور با انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با اتحادیه‌ها، تشکل‌ها و تعاونی‌های فعال بخش کشاورزی پیگیر تحقق آن هستیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی به عنوان یک سازمان دانشی و توسعه‌ای، درصدد است موجبات دانش بنیان شدن و بهره‌ور شدن واحد‌های تولیدی را از طریق گسترش تعاملات سازنده و افزایش همگرایی‌ها و کاهش سایش‌ها فراهم کند.

بیشتر بخوانید: بی مهری مسئولان نسبت به کشاورزان/اعطای مشوق صادراتی به محصولات باغی اندرخم یک کوچه باقیست

رمضان‌نژاد ادامه داد: سازمان نظام مهندسی به عنوان دروازه ورود سرمایه به بخش کشاورزی، سعی بر بهبود فضای کسب و کار و اصلاح فرآیند صدور مجوز واحد‌های تولیدی در بخش کشاورزی دارد.

مشکلات حوزه آبزی پروری در حال رفع شدن است

در این نشست، عبدالحی معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران گفت: برنامه ما ایجاد و توسعه تعاملات سازنده برای انجام برنامه‌ها و طرح‌های مشترک در حوزه شیلات و آبزی‌پروری است.

عبدالحی ضمن قدردانی از اقدامات سازمان نظام مهندسی در خصوص اصلاح فرآیند صدور مجوز واحد‌های تولیدی، اظهار کرد: عمده مشکلات در حوزه آبزی‌پروری و شیلات به سازمان شیلات مربوط می‌شود که پیگیر برطرف شدن مشکلات مربوطه هستیم.

وی ادامه داد: طرح‌های توجیهی باید ساماندهی شده و طبق ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی، طرح‌های ارزیابی فنی و اقتصادی تهیه شده توسط مشاوران دارای صلاحیت و رتبه‌بندی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، برای صدور پروانه و اخذ تسهیلات کافی بوده و نیازی به ارزیابی مجدد طرح‌ها نیست.

معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران افزود: یکی از وظایف ما افزایش آگاهی تولیدکنندگان و توانمندسازی فعالان حوزه آبزی‌پروری است که باید در قالب برنامه‌های مشترک نسبت به موضوع اقدام شود.

در این نشست، مدیران کل شیلات و رییس سازمان نظام مهندسی استان‌های هرمزگان، گلستان، بوشهر و خوزستان مسائل و مشکلات مربوط را مطرح کردند که پس از بحث و بررسی، راهکار‌های مورد نظر ارائه شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزان واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۳۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه نظارتی نظام مهندسی ساختمان باید تقویت شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: جایگاه نظارتی سازمان نظام مهندسی ساختمان باید تقویت شود.

مالک رحمتی در دیدار رئیس و اعضای هئیت مدیره، بازرسان و شورای انتظامی سازمان نظام مهندسی استان با وی، افزود: پروژه‌های عمرانی و ساخت و ساز دارای چهار رکن اساسی شامل کارفرما، مجری، پیمانکار و نظارت است و بخش نظارت که مستقیما به سازمان نظام مهندسی ساختمان باز می‌شود، به تنهایی به اندازه سه بخش اول دارای اهمیت و جایگاه ویژه است.

وی اضافه کرد: اگر این سیستم نظارتی به نوعی به وظیفه خود در راستای نظارت بر اجرای دقیق استانداردها و مقررات کم‌توجهی کند، پروژه ضربه خواهد خورد و در این صورت منابع و منافع ملی لطمه و آسیب می‌بیند. 

استاندار آذربایجان شرقی اظهار کرد: باید به گونه‌ای عمل شود تا جایگاه نظارتی سازمان نظام مهندسی ساختمان در زمینه اجرای دقیق ضوابط و مقررات و استانداردها و توجه به کیفیت در ساخت و سازها در سطح استان و کلانشهر تبریز بیش از پیش تقویت شود.

وی افزود: باید مهندسان عضو این سازمان برای رعایت حقوق مردم و اجرای دقیق استانداردها هم قسم شوند و ایستادگی کنند، زیرا که کوتاهی سهوی یک مهندس سر بزنگاه ها به جامعه ضربه می‌زند، لذا سازمان نظام مهندسی ساختمان باید به گونه‌ای عمل کند که کیفی سازی در اولویت قرار بگیرد که تحقق این امر خدمت به نسل‌های آینده است.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه در خصوص یکی از دغدغه‌های اساسی خود در سطح شهر تبریز اظهار کرد: متاسفانه نماهای ساختمان‌ها در کلانشهر تبریز از یک استاندارد و قانون خاص تبعیت نمی‌کند و این باعث شده ساختمان‌ها و نماهایشان چشم نواز نباشد؛ در این راستا سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی می‌تواند پیشقدم شده و در این خصوص هم مطالبه‌گر باشد و در زمینه زیباسازی و مناظر شهری به یاری شهرداری‌ها بشتابد.

رحمتی در بخش دیگری از سخنان خود به قرار گرفتن تبریز روی گسل اشاره کرد و گفت: این امر ضرورت اجرای دقیق قوانین و مقررات را در ساخت و سازها بیش از پیش نمایان می‌سازد و باید نظارت دقیق‌تر بر اجرای قوانین و برنامه ریزی برای استحکام بناها و مقاوم سازی با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به موضوع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سطح استان، اظهار کرد: ۴۲ تا ۶۷ درصد در آمد مردم در شهرهای مختلف به مسکن اختصاص می‌یابد، لذا اگر بخواهیم مشکل معیشت مردم را حل کنیم باید فکری به حال حل مسئله مسکن کنیم که با حل آن رفاه و آسایش اقتصادی مردم حاصل می‌شود.

وی ادامه داد: در این راستا سازمان نظام مهندسی ساختمان می‌تواند در کاهش بهای تمام شده و نظام انگیزشی احداث مسکن به خوبی ایفای نقش کند.

وی گفت: پروژه‌های نهضت ملی مسکن یکی از دغدغه‌های اصلی ما در استان آذربایجان شرقی با سرعت و کیفیت قابل قبولی در حال احداث است و تفاوت این پروژه‌ها با مسکن مهر، اولویت داشتن کیفیت بر کمیت است که به خوبی صورت می‌گیرد.

رحمتی، گسترش حاشیه نشینی در تبریز را یک معضل اساسی عنوان کرد و افزود: متاسفانه برای حل معضل حاشیه نشینی در تبریز اقدام اساسی انجام نگرفته است و در این راستا نیز سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی می‌تواند با بهره گیری از توان مهندسان متخصص خود به ارائه طرح و برنامه بپردازد. 

وی با بیان اینکه این میزان حاشیه نشینی زیبنده تبریز نیست، اظهار کرد: طرح‌هایی منطقی، معقول و کاربردی از مراکزی همچون سازمان نظام مهندسی ساختمان برای حل معضل حاشیه نسینی ارائه شود که اگر این طور باشد، بنده برای مدیریت آن حاضرم وقت بگذارم؛ در واقع این گونه معضلات شهری با دیدگاه‌های مهندسی قابل حل است.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی به دلیل ماموریت کاری خود می‌تواند محلی برای اعلام آمار و اطلاعات دقیق و به روز در حوزه مسکن باشد و با ارائه آمار دقیق و طبقه بندی ذهن مدیران مخصوصا فرمانداران و شهرداران کمک بسزایی کند.

علیرضا معتمدنیا رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی نیز در این دیدار به ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان طی یک سال گذشته پرداخت و گفت: طی یک سال گذشته حدود ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار مترمربع پروژه وارد این سازمان شده است که حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع آن به شهرستان تبریز اختصاص دارد.

وی افزود: در حال حاضر این سازمان دارای ۳۶ هزار عضو در رشته‌های هفتگانه فنی و مهندسی مرتبط با صنعت ساختمان است که جزو برترین‌های کشور به لحاظ تعداد عضو و کیفیت بالا در ارائه خدمات محسوب می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی به بیان دغدغه‌های جامعه مهندسی استان از جمله عدم افزایش تعرفه خدمات مهندسی در سال ۱۴۰۳، دغدغه مسکن و بیمه مهندسان عضو سازمان پرداخت و اظهار کرد: اکثر مهندسان عضو این سازمان فاقد مسکن هستند و تلاش برای حل این معضل یکی از دغدغه‌های اساسی اعضای هیئت مدیره این سازمان در دوره نهم می‌باشد که در این راستا در خواست می‌کنیم که با حمایت استاندار محترم آذربایجان شرقی و در اختیار گذاشتن زمین بتوانیم احداث مسکن برای مهندسان عضو این سازمان را عملیاتی کنیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کنفرانس بین‌المللی آبزی پروری نوآورانه با حضور پژوهشگران جهانی در گرگان
  • صدور بیش از ۷۰ فقره مجوز تاسیس صنایع کشاورزی در مازندران
  • موافقت شورای صدور پروانه ساخت با ۵ فیلم‌نامه/ صدرعاملی مجوز گرفت
  • انتصاب رئیس شورای نظام مهندسی کشاورزی مازندران
  • صدور ۳هزار و ۷۶۰ مورد شناسه یکتا برای فعالان اقتصادی
  • صدور هفت مجوز سرمایه‌گذاری خارجی در استان اصفهان
  • افزایش ۸ درصدی تولید آبزیان/ رهاسازی ۵۰۰ ملیون قطعه بچه ماهی
  • تولید بیش از ۱.۳ میلیون تن آبزی در کشور
  • تولید بیش از ۱.۳ میلیون تن آبزی
  • جایگاه نظارتی نظام مهندسی ساختمان باید تقویت شود