Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@12:08:19 GMT

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همان ترویج اخلاق است

تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۰۸۵۶۵

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همان ترویج اخلاق است

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با بیان این که بین ایثارگری و استثناگری فاصله‌ است، اظهار کرد: فرهنگ ایثار و شهادت باید به نحوی ترویج شود که در هر شرایطی کارساز واقع شود.

به گزارش ایسنا، «سید منصور میرمرادی» در مراسم تکریم و معارفه مدیر کل بنیاد شهید استان یزد با اشاره به شهادت بیش از 220 هزار نفر، 700 جانباز و 42 هزار آزاده در دوران دفاع مقدس و خسارات مادی که جنگ برای کشورمان داشت، جنگ را برای هیچ کشوری افتخار ندانست و گفت: این که هشت سال جنگ تحمیلی برای کشورمان به رغم این همه خسارات، مقدس بود و دستاوردهای زیادی نیز به همراه داشت به دلیل وجود همین شهدا و ایثارگران بود که فلسفه حضورشان برگرفته از فلسفه عاشورای امام حسین(ع) بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخشی از سخنانش فلسفه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را همان ترویج اخلاق حسنه در جامعه ذکر کرد و گفت: این فرهنگ باید به نحوی در جامعه ترویج شود که در هر شرایطی کارساز واقع شود همانطور که اگر ایثارگران کشورمان زمانی در دفاع از کیان خود مقابل دشمن ایستادند، امروز نیز با بهره‌گیری از این فرهنگ در برابر جنگ اقتصادی دشمن علیه کشورمان پا به کار هستند.

میرمرادی با تاکید بر این که بین ایثارگری و استثناگری فاصله‌ است، حفظ حاکمیت نظام اسلامی کشورمان را بر هر چیزی ارجح‌تر دانست و گفت: اگر حاکمیت نظام حفظ نشود، قطعاً ارزش هایی که در این دوران کسب کرده‌ایم نیز از بین خواهد رفت لذا در وهله اول حفظ نظام باید مورد توجه باشد.

«محمدعلی طالبی» استاندار یزد نیز در این مراسم تلاش در جهت ارتقا منزلت و جایگاه ایثارگران را مورد تاکید قرار داد و گفت: این ارتقای جایگاه نه تنها در موضوع معیشت ایثارگران بلکه در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی نیز باید مورد اهتمام قرار گیرد.

وی همکاری تمام دستگاه‎ها و فرهنگ‎سازی را لازمه تحقق ارتقای منزلت و جایگاه ایثارگران دانست و در این باره استفاده از بدنه جامعه ایثارگری با انجام حمایت‎های لازم از سوی دولت را توصیه کرد.

استاندار با بیان این که بنیاد شهید و امور ایثارگران با مشکلات متعددی مواجه است، ابراز کرد: با این وجود هنوز هم منابعی در اختیار است که می توان با اولیت بندی مسائل و تنظیم رویکردهایی براساس این اولویت‎ها، از این منابع بهره بهتری برد.

وی در ادامه نیز از آمادگی استانداری برای پیگیری جهت بکارگیری ظرفیت‎های نهادها و دستگاه‎های استان برای رفع مشکلات حوزه اشتغال ایثارگران و فرزندان شاهد و جانباز خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با حمایت‎‎های لازم در این رابطه و  در بازه زمانی معینی شاهد رفع مسائل مربوط به این حوزه در استان باشیم.

طالبی با گلایه از برخورد شعاری با موضوع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، اظهار کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت قبل از هر چیز به دست ایثارگران انجام‌پذیر خواهد بود و لازم در این راستا شرایط را برای ورود ایثارگران به این میدان  فراهم کنیم.

وی افزود: البته بعضا در گذشته ظرفیت‎هایی مانند معتمدین معین یا مشاوران ایثارگران نیز ایجاد شده و شکل گرفت ولی بهره گیری لازم از آنها برده نشد.

گفتنی است، در این مراسم از خدمات قریب شش ساله «احمد ابراهیمی» مدیر کل سابق بنیاد شهید استان قدردانی شد و حجت الاسلام و المسلمین «عباس زارع گاریزی» به عنوان مدیر کل جدید استان یزد معرفی و منصوب شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری بنیاد شهید يزد تودیع و معارفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه حسنی‌خونسار پیش از ظهر سه شنبه در نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج با تقدیر از مسؤولان حامی کتابخانه، بیان کرد: باید فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه رواج یابد و قطعاً ترویج فرهنگ مطالعه وظیفه‌ای همگانی است و همه دستگاه‌ها و نهادها باید در این زمینه مشارکت داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه کتابخانه‌های عمومی باید به صورت ویژه مورد توجه مسؤولان قرار گیرد، افزود: مسؤولان از جمله فرمانداران می‌توانند با تخصیص اعتبارات مناسب از این نهاد فرهنگی به صورت ویژه حمایت کنند.

خونسار گفت: در حال حاضر برخی از کتابخانه‌های عمومی به ویژه در روستاها دارای مشکلات عمرانی و کمبود تجهیزات هستند که این امر می‌تواند آسیب جدی به حوزه فرهنگ و به ویژه نحوه خدمت رسانی در کتابخانه‌های عمومی وارد کند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان خواستار حمایت مسئولان از راه‌اندازی واحد سیار کتابخانه‌ای شد و بیان کرد: این امر دسترسی مردم به کتاب در مناطق فاقد کتابخانه را فراهم می‌سازد.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج نیز در این جلسه عنوان کرد: سنندج در حال حاضر دارای ۲۳ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۱۵ باب نهادی و بقیه مشارکتی است.

محمد بهرامی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد، عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۱۸ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی شهرستان عضویت دارند.

کد خبر 6086349

دیگر خبرها

  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان 
  • لزوم توسعه تعاونی‌ها و ترویج فرهنگ کار در ایلام
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان
  • ترویج اهمیت درختداری بین دانش آموزان بافتی
  • اولین جشنواره ملی عکس نیکوکاری با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری