Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ صنعت توریسم به عنوان مهمترین صنعت جهان، رشد سریعی در توسعه اقتصادی جهان داشته است. امروزه جوامع برای توسعه این صنعت اقدامات گوناگونی انجام می‌دهند و تسهیلات ویژه‌ای را در نظر می‌گیرند.

مناطق آزاد ایران علاوه بر نقشی پر رنگ در اقتصاد و تجارت، ظرفیت‌های بی نظیری در گردشگری دارند و برخی از آن‌ها در این حوزه شناخته شده‌تر از برخی دیگر هستند مانند جزیره کیش، قشم و انزلی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی سال‎های گذشته این سه منطقه به یکی از مقاصد جذاب گردشگری تبدیل شدند و توانستند آمار گردشگری در جنوب و شمال کشور را جا به جا کنند. در این میان، دیگر مناطق با وجود توانمندی در زمینه گردشگری به دلایل مختلف کمتر شناخته شده بودند، اما با گسترش تسهیلات گردشگری آن‌ها نیز در سال‌های اخیر خوش درخشیدند، اما همچنان نیازمند زیرساخت‌هایی مناسب و گسترش تسهیلات چه برای گردشگران و چه برای سرمایه گذاران در این حوزه هستند و علاوه بر آن تبلیغات به عنوان مهمترین ابزار در شناخته شدن ظرفیت‌های مناطق آزاد نیازمند برنامه‌های مدون و از پیش تعیین شده‌ای است تا رونق اقتصادی بیشتری را برای این حوزه به ارمغان آورد.

امروز مدیران مناطق آزاد تسهیلات متفاوتی برای توسعه گردشگری در نظر گرفته اند. امروز در مناطق آزاد بیش از ۳۰۹ مرکز اقامتی با ۴۱ هزار تخت اقامتی وجود دارد و در حوزه بوم گردی نیز شرایط ویژه‌ای در نظر گرفته شده است که می‌تواند جذابیت زیادی برای حضور گردشگران به وجود آورد.
تسهیلات ویژه‌ای برای سرمایه گذاران بخش گردشگری در نظر گرفته شده است

حسین اله بداشتی، مدیر گردشگری و میراث فرهنگی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد خصوص تسهیلات گردشگری در مناطق آزاد گفت: کلیه موافقت‌های اصولی در حوزه سرمایه گذاری و بخش گردشگری در قالب پنجره واحدی در مناطق آزاد صورت می‌گیرد و بوروکراسی‌های پیچیده اداری را ندارد و سرمایه گذاران به سهولت می‌توانند پروژه صدور مجوز را بدون صرف زمان زیاد به انجام رسانند.

وی در ادامه افزود: واگذاری اراضی و زمین در مناطق آزاد مورد دیگری از این تسهیلات است که مناطق زمین‌های مشخصی را که مناسب برای کاربری گردشگری است، در اختیار سرمایه گذاران قرار می‌دهند و تخفیفات و در مواردی تقسیط قسمت زمین هم برای متقاضیان در نظر گرفته می‌شود.

اله بداشتی خاطرنشان کرد: عوارض ساخت پروژه‌های گردشگری مانند پروانه گردشگری نیز شامل تخفیفات خوبی است علاوه بر آن تجهیزات و وسایل مورد نیاز تاسیسات گردشگری مثل هتل‌ها که برای مصرف در منطقه است با کمترین عوارض واردات خواهند بود.

مدیر گردشگری و میراث فرهنگی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد همچنین معافیت‌های مالیاتی به مدت ۲۰ سال در بهره برداری از تاسیسات گردشگری را از دیگر تسهیلات ویژه برای سرمایه گذاران دانست.
تور‌های مشترک بین مناطق آزاد برای تشویق گردشگران

اله بداشتی در خصوص تشویق گردشگران به حضور در مناطق آزاد گفت: در حال تعریف پروژه‌هایی مشترک بین مناطق آزاد هستیم تا گردشگران بتوانند با یک تور به دو منطقه سفر کنند و از جاذبه‌های هر دو منطقه با هزینه‌ای مناسب‌تر استفاده کنند. برای مثال تور‌های مشترکی بین ارس و ماکو تعریف شده است و در آینده نیز این برنامه برای مناطق دیگر هم اجرایی خواهد شد.

مدیر گردشگری و میراث فرهنگی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد افزود: در شرایطی که قیمت سفر‌های خارجی افزایش پیدا کرده، بخش خصوصی مانند تورگردانان و آژانس‌های مسافرتی باید در این زمینه‌ها فعال شوند تا بتوانند با تبلیغات مناسب زمینه را برای گردشگری در مناطق آزاد ارتقاء بخشند. تور‌های مشترک می‌تواند برای افراد مختلف با سلیقه‌های گوناگون مفید باشد و شامل جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی نیز خواهند بود.

اله بداشتی یکی از دلایل گرانی سفر به مناطق آزاد را کمبود تسهیلات حمل و نقل دانست و تصریح کرد: اگر تعداد پرواز‌ها بیشتر شود هزینه‌ها هم به مراتب کمتر خواهد شد. این مهم نیازمند افزایش زیرساخت‌های لازم در حوزه حمل و نقل است.
کشتی کروز در مناطق آزاد تجربه‌ای جدید در جذب گردشگر

یکی از برنامه‌های مهم که در مناطق آزاد پیگیری می‌شود استفاده کشتی‌های کروز در برنامه‌های ترکیبی گردشگری دریایی، زمینی و هوایی از مبدا اروند است تا علاوه بر جذب گردشگر از داخل و خارج از کشور بتواند ارزآوری بیشتری برای این مناطق به همراه داشته باشد به صورتی که در یکی از برنامه‌های این کشتی به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، این کشتی‌های تفریحی در سواحل آب‌های خلیج فارس و دریای عمان به صورت یک پروژه دریایی از اروند تا چابهار در مناطق آزاد جنوب کشور مستقر می‌شوند و هرجا که گردشگران تمایل داشتند آن‌ها را سوار یا پیاده می‌کنند. در این خصوص با سازمان بنادر و موسسات سرمایه گذاری مذاکراتی انجام شده و اکنون مناطق در حال آماده سازی زیرساخت‌های لازم برای حضور بخش خصوصی در این زمینه هستند.

اله بداشتی در ادامه با تاکید بر ظرفیت‌های مناسب دریایی و گردشگری ایران گفت: می‌بایست از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه گردشگری و جذب گردشگران استفاده کرد. در خصوص کشتی‌های کروز مشغول رایزنی هستیم تا در آینده‌ای نزدیک عقد قرارداد‌های لازم انجام شود و این پروژه به صورت رسمی آغاز به کار کند.

مدیر گردشگری و میراث فرهنگی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد در پایان اظهار کرد: در حوزه سلامت نیز قابلیت‌های خوبی داریم و در حال تکمیل زیر ساخت‌ها در این زمینه هستیم. این حوزه از نظر هزینه‌ای مزیت‌های زیادی برای مراجعین چه ایرانی و چه از کشور‌های دیگر دارد و یکی از برنامه‌های جدی ما راه اندازی گردشگری سلامت در مناطق آزاد است. منبع: اقتصاد24 برچسب ها: رویداد24 ، صنعت توریسم ، مناطق آزاد ایران ، صنعت توریسم در مناطق آزاد ، گردشگری در مناطق آزاد ایران ، مناطق آزاد ، منطقه آزاد ، تسهیلات گردشگری در مناطق آزاد ، کشتی کروز ، گردشگری دریایی سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 صنعت توریسم مناطق آزاد ایران گردشگری در مناطق آزاد ایران مناطق آزاد منطقه آزاد کشتی کروز گردشگری دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۶۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت و توسعه حوزه‌های مختلف دانشگاه آزاد مرودشت در سال جاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیروس فارسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در دیدار با حجت الاسلام مصطفی خاوری امام جمعه شهرستان مرودشت گزارشی از اقدامات انجام شده این واحد دانشگاهی در سال گذشته ارائه کرد و به تبیین و برنامه‌ریزی برخی از اهم اقدامات در سال جاری برای تقویت و توسعه حوزه‌های کاری در واحد مرودشت پرداخت.

حجت الاسلام مصطفی خاوری امام جمعه شهرستان مرودشت نیز بر ضرورت برنامه‌ریزی و تداوم تلاش هرچه بیشتر برای دانشجویان و رفع مشکلات در حوزه‌های مختلف و تحقق شعار رهبر معظم انقلاب به‌عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» در سال جاری تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از برگزاری رویدادهای گردشگری شناسنامه‌دار در کرمانشاه حمایت می‌کنیم
  • رونق بازار مهاباد با حضور مسافران و گردشگران
  • مطالعات جدید برای ایجاد توازن میان مناطق غنی و فقیر درون استان ها / شاخص های توسعه درون استان‌ها نامتعادل توزیع شده اند
  • گزارش کشتی آزاد کسب سهمیه المپیک در قاره آسیا / آذرپیرا با غلبه بر کشتی‌گیر ایرانی- ژاپنی راهی نیمه‌نهایی شد
  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • تقویت و توسعه حوزه‌های مختلف دانشگاه آزاد مرودشت در سال جاری
  • فرهنگ، زبان و آداب و رسوم هورامان آوازه جهانی دارد
  • (ویدئو) استقرار کروز‌های ضد کشتی ایران نزدیک خاک آمریکا
  • فرهنگ و آداب و رسوم هورامان شایسته معرفی به جهان است
  • صداوسیما بازوی توانمند توسعه کیش