Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حین میرعماد در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه صبح چهارشنبه طی مراسمی با حضور استاندار سمنان سیستم ‌آبیاری نوین در ۸۲ هکتار اراضی کشاورزی میامی افتتاح شد، ابراز داشت: با توجه به اینکه تأمین منابع آب با چالش‌های بسیاری همراه است هدف از اجرای این سیستم‌ها بهینه‌سازی مصرف آب به شمار می‌رود.

وی ضمن بین اینکه برای اجرای این طرح ۶۰۸ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است، افزود: دولت در راستای حمایت از کشاورزان برای اجرای سیستم‌های آبیاری تسهیلات مناسب پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه در این مزرعه چغندرقند، گندم و ذرت کشت می‌شود، ابراز داشت: به کشاورزان استان سمنان توصیه می‌شود در این‌گونه مزارع حتماً این نوع آبیاری را انجام دهند تا از هدر رفت آب پیشگیری شود.

میرعماد بابیان اینکه ز ابتدای سال جاری تاکنون طرح سامانه‌های نوین آبیاری در بیش از دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان سمنان اجرایی شده است، تصریح کرد: خوشبختانه با حمایت دولت از توسعه سیستم‌های نوین آبیاری شاد عملکرد خوی در حوزه توسعه سامانه‌های نوین آبیاری اراضی استان سمنان هستیم.

وی ضمن بیان اینکه تجهیز سه هزار هکتار دیگر از اراضی استان سمنان به سامانه‌های نوین آبیاری در دستور کار است، افزود: درواقع هدف از اجرای این پروژه‌ سیستم نوین آبیاری در استان سمنان بهینه‌سازی و صرفه‌جویی آب کشاورزی و افزایش راندمان آبیاری است که این مهم در دستور کار جهاد قرار دارد.

کد خبر 4734768

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری سمنان جهاد کشاورزی سمنان میامی سیستم آبیاری تحت فشار هفته دفاع مقدس اربعین 98 بوشهر اربعین حسینی قزوین شیراز اجلاس جاده ابریشم گرگان خطبه های نماز جمعه گردشگری بیرجند شهرکرد دفاع مقدس جنگ تحمیلی آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف ۲۵ هکتار از اراضی دزفول و اندیمشک

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ‌ابوذر موحد، رئیس اداره راه و شهرسازی دزفول با بیان اینکه ۱۰۰ هزار و ۷۰۰ مترمربع از اراضی شهرستان در ابتدای سال جاری رفع تصرف شده است، گفت: ۳ مورد رفع تصرف اراضی ملی با ارزش بیش از ۲ هزار و ۱۳۵ میلیارد ریال در ایام تعطیلات امسال در دزفول رفع تصرف شد.

وی افزود: تیم‌های گشت و مراقبت یگان حفاظت اراضی در گستره شهرستان به صورت روزانه اراضی ملی و دولتی زیر پوشش را رصد می‌کنند و در صورت مشاهده موارد مربوط به تصرف این اراضی اقدامات قانونی لازم را انجام می‌دهند.

موحد ادامه داد: صیانت از اراضی ملی و دولتی و پیشگیری از تصرف آن خارج از ساعات اداری و در ایام تعطیل به صورت مستمر انجام می‌شود.

وی می‌گوید: سامانه ۱۶۵۶ یگان حفاظت از اراضی سازمان ملی زمین و مسکن به صورت شبانه روزی آماده دریافت اخبار و اطلاعات مردمی در ارتباط با تصرف اراضی ملی و دولتی راه اندازی شده و آماده دریافت گزارش‌های مردمی است.

آزادسازی ۱۵ هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک

جهانشیر سراج الدین، مدیر امور اراضی خوزستان از قلع و قمع ۶ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در شهرستان اندیمشک خبر داد و گفت: به استناد تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و اجرای دستور قضایی، ۱۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی تصرف شده در اندیمشک آزاد شد.

وی افزود: اجرای قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز با همکاری دادستانی و حضور ماموران انتظامی و نمایندگان جهاد کشاورزی شهرستان انجام شد.

سراج الدین ادامه داد: حفظ اراضی کشاورزی نیازمند تمهیدات و برنامه ریزی لازم و همکاری و حمایت همه جانبه دستگاه‌های قضایی، اجرایی و نیروی انتظامی است.

رئیس کل دادگستری خوزستان فروردین ماه جاری از رفع تصرف ۳ هزار و ۷۲۱ هکتار اراضی ملی و بازگرداندن آنها به بیت‌المال به ارزش تقریبی ۳۰ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ خبر داده است.

تاکنون ۹۴۷ هزار هکتار از اراضی زراعی خوزستان معادل ۶۴ درصد کل اراضی هدف که مستعد تغییر کاربری بودند، تثبیت مالکیت شد.

دیگر خبرها

  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • تجهیز ۳۹۱ هکتار اراضی کشاورزی ساری به سامانه نوین آبیاری
  • مبارزه با آفت زنگ زرد در ۴۰۰ هکتار از گندم زار‌های لرستان
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • رفع تصرف ۲۵ هکتار از اراضی دزفول و اندیمشک
  • تجهیز ۸ هکتار کشاورزی بهشهر به سامانه نوین آبیاری
  • ۸۰ درصد گندم کاران مینابی برای آبیاری زمین‌هایشان از روش‌های نوین استفاده می‌کنند
  • ۲۵ هزار هکتار اراضی میامی زیر کشت غلات قرار گرفت
  • هشدار زرد هواشناسی به کشاورزان و دامداران سمنان
  • ۲۲۷ هزار هکتار طرح با مشارکت مردم در حال واگذاری است