Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- کیانوش عیاری معتقد است کسی در سینما جای کسی را نمی‌گیرد و ماندگاری هر فیلمساز منوط به توانایی او در ساخت آثار است.
به گزارش آریا، کیانوش عیاری، کارگردان و نویسنده در خصوص جایگاه سینمای مستقل و حمایت از جشنواره فیلم مستقل خورشید از آن گفت: «جشنواره فیلم مستقل خورشید ویژگی‌هایی دارد که بعضا در دیگر جشنواره‌های فیلم دیده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احترام به انسان، طبیعت و جهان شعار و موضوعی اساسی در سینماست که انتخاب آن ارزش این جشنواره را دو چندان کرده است.»
او افزود: «احترام، زیر شاخه اصلی وجود آدمیت و الگویی برای سینما است. اشاعه این خصلت ارزشمند در شرایطی که هیچ بشری به هیچ چیزی احترام نمی‌گذارد، توجه این رویداد فرهنگی اقدامی جدی محسوب می‌شود.»
این کارگردان سینما خاطرنشان کرد: «بی‌احترامی در درجه اول از خود فرد شروع می‌شود و افراد ابتدا به خود بی‌احترامی می‌کنند چرا که اگر انسان‌ها برای خود ارزش قائل بودند تا این حد یاغی نمی‌شدند. در این میان برقراری ارتباط با طبیعت و درک آنچه که در جهان وجود دارد از جایگاه خاصی برخوردار است و برای احقاق و بروز آن به هنر احتیاج داریم که خوشبختانه در این جشنواره محقق شده است.»
او در خصوص حمایت از سینمای مستقل عنوان کرد: «طی چند سال اخیر با وجود همه کمبود حمایت‌ها، اتفاقات خوبی همچون هنر و تجربه در سینمای ایران رخ داده است و بر اهمیت سینما و تاثیر آن افزوده است اما متاسفانه این اقدام در همه جهان پراکنده نشده و با محدودیت‌های جغرافیایی همراه است.»
عیاری اظهار کرد: «ایران هم نقطه‌ای از جهانی است که به سینمای هنر و تجربه احترام می‌گذارد. اهمیت این موضوع منجر به انگیزه هنرمندان برای فیلمسازی شده و با امکان بالای ورشکستگی در تولید فیلم مستقل و سقوط مالی فیلمساز، اما ساخت آن از اهمیتی برخوردار است که حتی اگر تعداد کمی از مخاطبان به این فیلم تعلق توجه کند، چیزی از ارزش آن کاسته نمی‌شود. کسی در سینما جای کسی را نمی‌گیرد و ماندگاری هر فیلمساز منوط به توانایی او در ساخت آثار است.»


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: احترام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۶۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی سازمان سینمایی، معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی با هدف ارتقای سینمای ایران، فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد؛ متن فراخوان به این شرح است: معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، با هدف ارتقای سینمای ایران از طریق مساله‌یابی دقیق و شناخت چالش‌های اصلی آن، محورهای پژوهشی سازمان سینمایی را (که با نظرخواهی از سینماگران، پژوهشکده‌ها پژوهشگران، استادان دانشگاه، بخش‌های مختلف سازمان سینمایی، اصناف و انجمن‌های سینمایی گردآوری شده است) با رویکرد میان‌رشته‌ای و کاربردی، پس از پالایش توسط شورای پژوهشی معاونت، به شرح زیر اعلام می‌کند:

محورهای پژوهشی:

۱- سینمای ایران، گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی

۲- سینمای دفاع مقدس و مقاومت

۳- جهش تولید در سینمای ایران و چالش‌های پیش رو

۴- کارکرد های سینما در روایت پیشرفت ایران اسلامی و امید افزایی

۵- طراحی الگوی بهره‌گیری از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری در توسعه زیرساخت‌های سینما درایران

۶- ظرفیت‌های سینما در کار آفرینی و اشتغال

۷- ظرفیت‌های روایی سینمای ایران درخارج از تهران (مستند، انیمیشن و داستانی)

۸-سینما، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی (ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای آینده سینمای ایران)

۹- موانع و راهکارهای تقویت فیلمنامه در سینمای ایران

۱۰- ظرفیت‌های ادبیات فارسی، فرهنگ عامه و موسیقی محلی در تولید آثار انیمیشن، مستند و داستانی

۱۱- خلاء‌ها و چالش‌های حقوقی سینمای ایران (حقوق مخاطب، مالکیت معنوی، نظام قراردادها و ...)

سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، از کلیه مراکز علمی و پژوهشی، اساتید و پژوهشگران برای همکاری دعوت به عمل می‌آورد؛ علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی در محورهای ده‌گانه یاد شده، چنانچه پایان نامه‌هایی به موضوعات مذکور بپردازند و یا به صورت خلاقانه به یکی از نیازهای کاربردی سینمای ایران پاسخ دهند، در مقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال و درمقطع دکتری تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال، مورد حمایت قرارخواهند گرفت.

پژوهشگران محترم قبل از ارائه طرح‌نامه پژوهشی (پروپوزال)، ارایه فرم درخواست طرح اولیه پژوهشی (RFP ) و قطعی کردن عنوان پژوهش، ضروری است برای دریافت فرم مربوطه به آدرس سایت اینترنتی زیر مراجعه کنند.

جزئیات بیشتر را از اینجا بخوانید

کد خبر 6080811

دیگر خبرها

  • بزرگداشت کیومرث پوراحمد ؛ میراث این فیلمساز چه بود؟
  • زنده‌یاد اصغر یوسفی‌نژاد با «عروسک» ابدی شد
  • جشنواره‌ای مستقل برای استریمرها برگزار می‌شود
  • کیومرث پوراحمد پرچمدار سینمای کودک بود
  • افخمی: به نظرم به آوینی ایدئولوژیک بودن نمی‌چسبد
  • هنرمندی که یک کودک درون جسورداشت/«قصه‌های مجید» میراث پوراحمد است
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳