Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل سایت جدید حسین‌آباد کالپوش میامی ضمن بیان اینکه منطقه کالپوش یکی از مناطق مستعد توسعه محسوب می‌شود که حتماً باید برای ایجاد اشتغال جوانان آن برنامه‌ریزی می‌شد، ابراز داشت: یکی از مطالبات جدی مردم منطقه ایجاد شهرک صنعتی بود که در شورای برنامه‌ریزی استان موافقت و امروز کلنگ آن در ۴۲ هکتار به زمین خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان اینکه زیرساخت‌های شهرک صنعتی کالپوش تا یک سال آینده ایجاد می‌شود، افزود: در این منطقه برای واگذاری قطعات زمین موردنیاز برای واحدهای صنعتی متقاضی آمادگی لازم وجود دارد منتها باید واحدها منطبق با محیط‌زیست بوده و آلودگی و آب بری نداشته باشند.

استاندار سمنان بابیان اینکه قول لازم برای ایجاد این شهرک از مدیریت شهرک‌های صنعتی استان گرفته شد، ابراز داشت: بر این اساس زیرساخت‌های لازم می‌بایست فراهم شود تا سرمایه‌گذار راغب به ارائه خدمات لازم باشد.

آشناگر در ادامه تصریح کرد: زمین و تسهیلات موردنیاز برای سرمایه‌گذاران متقاضی در اختیار قرار خواهد گرفت اما اینکه دولت خودش به‌عنوان متولی این کار را قبول کند منسوخ شده و اکثریت در حال واگذاری به بخش خصوصی است.

وی افزود: در اثر رانش زمین برخی از ساختمان‌ها به‌صورت ۱۰۰ درصدی تخریب شد که تسهیلات ۹۵ میلیون تومانی در اختیار آن‌ها قرار خواهد گرفت تا در سایت مجدد شروع به ساخت‌وساز کنند که تاکنون از این اراضی به ۷۴ خانوار واگذار و آن‌ها کار ساخت‌وساز را شروع کردند.

کد خبر 4735110

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری سمنان بنیاد مسکن استان سمنان شهرک صنعتی هفته دفاع مقدس اربعین 98 بوشهر اربعین حسینی قزوین شیراز اجلاس جاده ابریشم گرگان گردشگری خطبه های نماز جمعه بیرجند شهرکرد دفاع مقدس جنگ تحمیلی آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۱۹۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستر سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون فراهم شده است

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون تایباد گفت:همجواری افغانستان با گذرگاه دوغارون یک فرصت طلایی برای حضور فعالان اقتصادی این کشور همسایه در منطقه به شمار می رود که باید از این ظرفیت، در بخشهای مختلف نهایت استفاده را برد.

محسن پوراحمدی افزود : هم اکنون سرمایه گذران افغانستانی برای سرمایه گذاری و فعالیت در حوزه های معادن، توریسم درمانی، هتل‌داری، نفت و گاز در منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون اعلام آمادگی کرده اند.

او با اشاره به این که معبر زمینی دوغارون مهمترین پل ارتباطی ایران با برخی از کشورهای آسیای میانه است اظهار کرد: حضور در بازارهای جهانی از طریق افغانستان از مهمترین اهدافی است که با ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون به دنبال آن هستیم که برای محقق شدن این مهم باید از همه ظرفیتهای موجود استفاده کرد که این خود منجر به افزایش سطح مبادلات ایران با کشورهای همسایه خواهد شد.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون گفت: برای رسیدن به اهداف و برنامه های پیش بینی شده در منطقه دوغارون باید به دنبال تسهیلگری و روان‌سازی همه فعالیتهای اقتصادی آن ببود که خود، نقش زیادی در رفع موانع و مشکلات پیش رو دارد.

پوراحمدی افزود: ایجاد منطقه آزاد تجاری دوغارون و فراهم شدن زیرساختهای لازم در آن باید برای رونق اقتصاد و معیشت خانواده های مرزنشین مفید و سودمند باشد که نقش مرزنشینان در تامین امنیت پایدار مثال زدنی است.

وی با بیان این که محرومیت زدایی و توسعه مناطق محروم یکی از مهمترین اهداف دولت سیزدهم است اضافه کرد: شکوفایی مناطق مرزی و محروم یکی از مهمترین سیاستهای دولت سیزدهم است که ساکنان آن بتوانند از خدمات و امکانات متوازن دولت در همه بخشها استفاده کنند.

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون گفت: همه مسوولان و دستگاههای متولی در حوزه ایجاد منطقه آزاد دوغارون به دنبال این هستند تا مردم خطه مرزی تایباد از این فرصت ایجاد شده نهایت استفاده را ببرند و اثرات آن در بخشی از اقتصاد و تامین معیشت آنان دیده شود.

پور احمدی افزود: ایجاد منطقه آزاد تجاری، صنعتی دوغارون در سطح هشت هزار و ۷۰۰ هکتار پیش بینی شده که به منظور تسهیل و سرعت بخشیدن به شروع عملیات ساخت و ساز مرحله نخست آن هم اکنون فقط در ۲۵۷ هکتار در نظر گرفته شده که به دنبال شناسایی مشکلات و رفع آنها هستیم.

وی اضافه کرد: در ساخت مرحله نخست این منطقه حدود ۸۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰ هزار نفر به طور غیرمستقیم در منطقه دوغارون مشغول به کار خواهند شد.

قانون ایجاد منطقه آزاد تجاری- صنعتی دوغارون در نشست علنی ۲۷ شهریور ماه مجلس شورای اسلامی به تصویب نمایندگان رسید و ۱۵ مهرماه امسال رییس جمهور این قانون را برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۶۱رای موافق، ۵۳ رای مخالف و هشت رای ممتنع با لایحه ایجاد منطقه آزاد تجاری - صنعتی دوغارون موافقت کردند.

مطابق یکی از مواد این قانون به‌ دولت‌ اجازه‌ داده‌ می‌شود در استان‌ خراسان‌ رضوی در محدوده‌ خارج‌ از نقاط‌ جمعیتی‌ به‌ شرح‌ نقشه‌ مصوب، منطقه‌ آزاد تجاری- صنعتی‌ دوغارون‌ را ایجاد کند.

بیشترین حجم کار این منطقه ویژه اقتصادی، ترانزیت کالا از طریق بندرعباس است. کالاهای بازرگانان افغانستانی، پاکستانی و گاه هندی و دیگر ملل همسایه افغانستان از طریق کشورهای حوزه خلیج فارس به گمرک‌های بندرعباس و بندر لنگه منتقل و از آنجا به گذرگاه رسمی دوغارون ترانزیت می‌شود.

پایانه مرزی و منطقه ویژه اقتصادی دوغارون در ۱۸ کیلومتری شهر تایباد و همجوار با کشور افغانستان، در زمره پنج پایانه برتر اقتصادی کشور است.

شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

 
 

دیگر خبرها

  • معاون رئیس‌جمهور پست ۶۳ کیلوولت دامغان را بهره‌برداری کرد
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌ خالی شهرک‌های صنعتی خوزستان برای رشد کسب و کارها
  • فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • آزادسازی ۹۰ هکتار زمین راکد در شهرک‌های صنعتی استان تهران
  • سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون
  • تدوین برنامه تحولی شهرک‌های صنعتی فارس در ۱۱۰ شاخص عملیاتی
  • رشد ۵۱ درصدی واگذاری زمین به کارآفرینان در خراسان رضوی
  • بستر سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد دوغارون فراهم شده است
  • نور خورشید، شهرک صنعتی اترک گلستان را برق‌دار می‌کند
  • افزایش ۵۱ درصدی واگذاری زمین به متقاضیان در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی