Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی در این آیین با اشاره به نقش امام موسی صدر در اقتدار و عزت آفرینی برای پیروان مکتب اهل بیت(ع) اظهار داشت: این شخصیت بزرگ هنگامی که به لبنان رفت برای نجات شیعیان و خارج کردن آنان از وضعیت نامناسبی که داشتند آرام و قرار نداشت.

حجت الاسلام و المسلمین نجف لکزایی بیان داشت: بر اساس دیدگاه امام موسی صدر همگرایی، هماهنگی، همکاری، همبستگی و پیوستگی موجب اتحاد مسلمانان شده و در مقابل نیز تعارض، تنازع و وابستگی ما را به سمت تجزیه و تکه تکه شدن سوق می‌دهد و به تمدن نوین نخواهیم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حورا صدر دختر امام موسی صدر نیز در این مراسم با بیان اینکه پایگاه تخصصی بازنمایی امام موسی صدر به همت متخصصان نمایه‌ساز و گروه فن‌آوری دیجیتال پژوهشکده مدیریت و مدارک اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی پس از گذشت نزدیک به سه‌سال به نتیجه رسید، افزود: این پایگاه می‌تواند محل رجوع محققان و پژوهشگران مختلف حوزه و دانشگاه باشد، و امکان مناسبی برای آشنایی با منظومه فکری و مبانی نظری فعالیت های امام موسی صدر است.

وی همچنین این پایگاه را منبعی برای مبلغان و مصلحان برای شناخت ابعاد و نگاه جدیدی از اسلام دانست، و گفت: این پایگاه مجموعه‌ای از نمایه و اصطلاحات مجموعه ۱۲ جلدی گام به گام با امام صدر را در بردارد و امکان توسعه منابع و روشهای جستجو نیز در آن در نظر گرفته شده‌است.

صدر یادآور شد: مجموعه گام به گام با امام موسی صدر حاوی گفتارها و مصاحبه‌های امام موسی صدر از ۱۹۶۰ تا ۱۹۷۸ میلادی و از زمان استقرار در لبنان تا ربوده شدن در لیبی را در بر می‌گیرد.

وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه امروز جای امام موسی صدر در این همایش و در بین هم لباسی‌ها، همفکران و علاقه‌مندانش خالی است، گفت: امیدوارم راه اندازی این پایگاه بر انگیزه دولتمردان و اصحاب نفوذ و قدرت جدیت بخشد تا برای آزادی امام موسی صدر طرحی نو در اندازند.

سید موسی صدر در ۱۴ خرداد سال ۱۳۰۷ هجری شمسی در قم متولد شد.

وی مرجع دینی و سیاسی شیعیان پس از هجرت از ایران به لبنان ، مجلس اعلای این کشور را تاسیس کرد و رهبری فکری و سیاسی شیعیان این کشور را عهده‌دار شد، او در میان شیعیان به امام موسی صدر مشهور است.

این عالم مجاهد در ۹ شهریور ۱۳۵۷، طی سفری رسمی به لیبی به دعوت معمر قذافی حاکم این کشور، ناپدید شد و تاکنون از سرنوشت او خبری در دست نیست.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه قم همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۰۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسین سیدی مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد بین المللی امام رضا (ع) درباره برگزاری جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) گفت: با برگزاری جشنواره‌های رضوی درصدد هستیم در راستای ترویج سیره امام رضا (ع) گام کوچکی در این زمینه برداریم.

سیدی با بیان اینکه در قالب شعر، برگزاری چهار جشنواره شعر عربی، جشنواره شعر ترکی، جشنواره شعر فارسی و جشنواره شعر کودک و نوجوان را همواره در برنامه داریم، افزود: در همین راستا درصدد ارتقای سطح این جشنواره‌ها از نظر کمی و کیفی هستیم.

مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد بین المللی امام رضا (ع) به استقبال شاعران از این بخش جشنواره اشاره کرد و گفت: رغبت حضور شاعران نامی و حتی نوپا را برای تولید اثر در حوزه رضوی چشمگیر قلمداد کرد. طی دو سال گذشته، تعداد آثار رسیده به این جشنواره از ۴۰۰ اثر به ۱۰۱۰ اثر در سال گذشته رسیده و امسال نیز بیش از ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره ارسال شده است.

سیدی در ادامه به لزوم کیفیت بخشی به محتوای آثار رضوی و اهمیت در تراز ملی بودن اشعار در این زمینه اشاره کرد و افزود: نباید درگیر کمیت و تعداد صرف آثار شد، در راستای توجه نکردن به موضوع کمیت آثار، برای جشنواره شعر فارسی شعار ملی تعریف کردیم تا همگی شعرها در تراز ملی و استانی باشند. در این صورت است که شاهد مجموعه شعر ناب در حوزه شعر فارسی رضوی خواهیم بود.

مدیر دفتر شعر و ادبیات بنیاد بین المللی امام رضا (ع) گفت: امسال شعر رضوی در ابعاد بین المللی برگزار می‌شود، در این راستا محافل شعرخوانی در شهر کوفه عراق، در شهر استانبول ترکیه و همچنین در افغانستان برگزار می‌شود.

به گفته سیدی علاوه بر محافل شعری خارج از کشور در خلال جشنواره شعر رضوی، جشنواره شعر کودک رضوی نیز در داخل کشور برگزار می‌شود. همچنین کارگاه‌های آموزشی و شب شعر در قم، شیراز و خراسان رضوی با هدف توجه به عمق و معرفت شناسی امام رضا در اشعار، برگزار می‌شوند.

کد خبر 6086246 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • کتاب «چالش‌های تاریخی» اثر سلیمی نمین رونمایی شد
  • قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • کتاب «چالش‌های تاریخی» اثر سلیمی نمین رونمایی شد
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • «امروزِ دیروز» به آرتیبشن رسید/ پرسش از نقاشی یا عکاسی؟
  • طرح تحول در انتشارات کانون پرورش فکری کلید خورد
  • حمایت ۵ میلیارد تومانی از تولیدات رضوی هنرمندان
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی