Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- مرکز تانکر ترکرز (TankerTrackers‌) که وظیفه رصد جابه جایی های نفت کش ها در آب های بین الملل را بر عهده دارد، روز چهارشنبه ادعای وزیر خارجه آمریکا در مورد تخلیه نفت آدریان دریا در سوریه را تکذیب کرده است.

مرکز تانکر ترکرز (TankerTrackers‌) که وظیفه رصد جابه جایی های نفت کش ها در آب های بین الملل را بر عهده دارد، روز چهارشنبه ادعای وزیر خارجه آمریکا در مورد تخلیه نفت آدریان دریا در سوریه را تکذیب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز ردیابی تانکر ترکز روز چهارشنبه در پیامی توییتری با رد ادعای مایک پمپئو نوشت: ما تا کنون لنگر انداختن کشتی آدریان دریا یک در نزدیکی بنادر سوریه برای تخلیه نفت را تایید نکرده ایم.

مرکز تانکر ترکز همچنین در پیام توییتری دیگری نوشت: «این چیزی نیست که ما گفتیم. ما گفتیم که انتقال نفت هنوز قابل تایید نیست و ما نمی‌توانیم این را تایید کنیم. این (اظهارات پامپئو) ارائه اطلاعات نادرست و مغشوش است.

با سوء استفاده مقامات آمریکایی از برند مرکز ردیابی نفت کش برای پیشبرد سیاست های ضد ایرانی خود، مرکز ردیابی نفت کش ها اعلام کرد ما از امروز چهارشنبه دیگر کشتی آدریان دریا را از رصد سایت خود خارج کرده و این اقدام برای جلوگیری از سوء استفاده از برند شرکت می باشد.

وزیر امور خارجه آمریکا در توئیتی مدعی شد: ایران برخلاف وعده به انگلیس، نفت کشتی «آدریان دریا ۱» را به ساحل سوریه منتقل کرده است.

کشتی «آدریان دریا ۱» که پیش از این «گریس ۱» نام داشت، 13 تیر توسط نیروهای انگلیسی در تنگه جبل الطارق با ادعاهای واهی توقیف شد اما سرانجام دادگاه عالی منطقه جبل‌الطارق ۲۴ مرداد ماه در حکمی دستور رفع توقیف «آدریان دریا ۱» را صادر و اعلام کرد که دیگر دلیلی برای نگه داشتن این نفتکش وجود ندارد.

«فابیان پیکاردو» رئیس دولت جبل الطارق پیشتر گفته بود پهلو گرفتن نفتکش «آدریان دریا ۱» در ساحل سوریه به معنای نقض تعهد ایران نیست.

ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: کشتی های نفتکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۵۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی بیماری‌های ریه را شناسایی می‌کند/ ردیابی کرونا به روش تشخیص چهره

به گزارش خبرگزاری علم ‌و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، محققان هوش مصنوعی موفق شدند با استفاده از تصاویر سونوگرافی ریه، هوش مصنوعی را برای تشخیص کووید-۱۹ آموزش دهند.

این فناوری جدید، همانند روش نرم‌افزار تشخیص چهره، می‌تواند نشانه‌های کووید-۱۹ و سایر بیماری‌های ریه را شناسایی کند و محققان دانشگاه جان هاپکینز آمریکا به آن دست یافته‌اند. این نرم‌افزار نقطه عطف تازه‌ای از پیشرفت هوش مصنوعی در خدمات درمانی است.

این ابزار هوش مصنوعی دارای یک شبکه عصبی عمیق و شبیه نورون‌های مغزی است و از ترکیب داده‌های رایانه‌ای و دقیق برای شناسایی ناهنجاری‌هایی استفاده می‌کند که نشان‌دهندۀ وجود ویروس هستند.

مویناتو بِل (Muyinatu Bell)، استادیار دانشگاه جان هاپکینز که رهبری این تحقیق را بر عهده داشت گفت این ابزار برای کمک به بخش‌های شلوغ اورژانس در مراحل اولیه همه‌گیری و دورانی که تشخیص‌های سریع و دقیق حیاتی هستند، پتانسیل بسیار مهمی دارد.

بِل توضیح داد: «این ابزار برای این طراحی شده است تا در شرایط اورژانسی که پزشکان با حجم زیادی از پرونده بیماران سروکار دارند با تشخیص خودکار به آنها کمک کند.»

به گفته یکی دیگر از پژوهشگران این مطالعه علمی، ابزار جدید آنها این پتانسیل را دارد که تا حد ابزار‌های پوشیدنی توسعه یابد و بیماری‌هایی مانند نارسایی احتقانی قلب را ردیابی کند. این بیماری می‌تواند منجر به انباشت حجم مایع در ریه‌های بیماران شود.

انتهای پیام/

نازنین احسانی طباطبایی

دیگر خبرها

  • پاسخ سازمان انرژی اتمی به ادعای آلودگی رودخانه ارس
  • تاکید استاندار مازندران به اقتصاد دریا با رونق صنعت گردشگری
  • بعد از سرقت گوشی چه کار کنیم؟
  • ادعای مقام آمریکایی: ایران با یک کشتی اطلاعاتی در جیبوتی حملات حوثی‌ها را هدایت می‌کند
  • ادعای فیلیپین: ایران ۱۸ خدمه نفتکش سنت‌نیکلاس را آزاد کرد
  • از «صید ارواح» چه می‌دانید؟
  • تفاوت نفتکش با کشتی های حمل گاز LNG را بدانید (فیلم)
  • لحظه برخورد کشتی با پل ۱۰ کیلومتری | سقوط هولناک خودروها به دریا و مرگ چندین نفر + فیلم
  • تصاویر برخورد کشتی با پل ۱۰ کیلومتری | سقوط هولناک خودروها به دریا و مرگ چندین نفر
  • هوش مصنوعی بیماری‌های ریه را شناسایی می‌کند/ ردیابی کرونا به روش تشخیص چهره