Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، امروز چهارشنبه ۱۰ مهرماه، جلسه امور بانوان استانداری خوزستان با مشاورین فرمانداری های استان در خصوص تعامل بنیاد برکت با امور بانوان در رابطه با طرح وام اشتغالزایی زنان روستایی و توانمند برگزار شد.

سیده فرانک موسوی، مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان در این جلسه، گفت: ۸۰ درصد تسهیلات طرح اشتغالزایی ویژه  بانوان روستایی سرپرست خانوار با اولویت بانوان بی سرپرست و بد سرپرست  و ۲۰ درصد آن ویژه اشتغال های خانگی شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: اولویت دریافت تسهیلات با بانوان بد سرپرست و بی سرپرست است، اما دختران تحصیلکرده و بانوان توانمند هم میتوانند در قالب پشتیبان تسهیلات را دریافت کنند.

مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان افزود: با توجه به اینکه بانوان نیمی از جمعیت شهر و روستا را تشکیل میدهند به همان نسبت باید سهمیه خود را از تسهیلات داشته باشند.

موسوی ادامه داد: امروز بنیاد برکت دستورالعمل‌های خود برای انتخاب زنان واجد شرایط دریافت تسهیلات اشتغال خانگی را ابلاغ کرد، ما نیز با امور بانوان فرمانداری ها جهت هماهنگی با شورای اشتغال فرمانداری های شهرستان ها که بنیاد برکت عضو آن است، هماهنگ کردیم که نماینده امور بانوان برای انتخاب بانوان واجد شرایط جهت استفاده از تسهیلات حضور داشته باشد.

 مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان در خصوص یکی از ویژگی های این طرح، عنوان کرد: بنیاد برکت ضمن معرفی مجریان طرح، تسهیلگرانی را نیز معرفی می کند که ضمانت های لازم جهت دریافت وام به متقاضیان واجد شرایط را متقبل شوند و اینگونه بانوان دغدغه ای برای یافتن ضامن یا ارائه چک و سفته جهت ضمانت نداشته باشند.

 وی بیان کرد: تلاش بر این است که این تسهیلگران کمک کنند که مبالغ این وام ها در اشتغال هایی صرف شود که بازار  کار آن در شهرستان و خارج از شهرستان وجود داشته باشد.

موسوی اظهار امیدواری کرد و گفت: امیدوارم با تعاملاتی که با بنیاد برکت داریم بخشی از اعتبارات، در اختیار بانوان به ویژه بانوان روستایی برای ایجاد اشتغال خانگی قرار بگیرد تا بخشی از دغدغه های معیشتی این خانواده ها برطرف شود‌.

 در ادامه جلسه حسین شهابی نماینده ارشد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خوزستان، اظهار کرد: با وجود اینکه ۷ ماه از اجرای این طرح در سال ۹۸ میگذرد و ما بخش زیادی از راه را رفته ایم تصمیم گفتیم از ظرفیت های باقی مانده در طرح برای امور بانوان استفاده کنیم.

وی افزود: بانوان بد سرپرست و بی سرپرست در اولویت دریافت تسهیلات هستند؛ همچنین بانوان روستایی که میتوانند اشتغال پایدار در روستا ایجاد کنند از طریق کمیته های اشتغال فرمانداری های شهرستان ها که نمایندگان بنیاد برکت از اعضای این کمیته ها هستند، معرفی می شوند تا تسهیلگران بنیاد برکت متناسب با سهمیه شهرستان ها، واجدین شرایط را با نگاه تسهیل در کار در سامانه ثبت و به بانک معرفی کنند.

نماینده ارشد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خوزستان تصریح کرد: اگر این اقدام اثر مفیدی داشته باشد در سال ۹۹ نیز میتوان از ظرفیت بانوان برای ایجاد اشتغال و تولید در خوزستان استفاده کرد.

شهابی بانک عامل بنیاد برکت را بانک قرض الحسنه مهر ایران خواند و گفت: هدف بنیاد برکت از اجرای این طرح، در راستای اهداف ستاد اجرایی فرمان امام خمینی( ره) مبنی بر ایجاد اشتغال است که ۸۰ درصد جامعه روستایی و ۲۰ درصد جامعه شهری  را شامل می شود.

وی در خصوص سهمیه بندی  هایی که برای شهرستان ها در نظر گرفته شده، خاطرنشان کرد: سال گذشته گزارش شناخت را که شامل ضریب محرومیت، ضریب بیکاری، ضریب جمعیت( نسبت آقایون به خانم ها)  افراد مجرد و متاهل و ... است را در قالب یک فایل پی دی اف با معرفی محل های سرمایه گذاری به شهرستان ها ارسال کردیم.

نماینده ارشد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خوزستان در پایان اشاره کرد: در آیین نامه بنیاد برکت، طرح های دانش بنیان، پرورش بوقلمون، پرورش ماهی در قفس، از اولویت های یک تا ۳ ما هستند و مابقی طرح ها نیز به نتیجه عملی در شهرستانها معطوف می شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استانداری استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی از اعتبارات و تسهیلات با برنامۀ توانمندساز بنیاد ملی نخبگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در طرح «شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی»، هر یک از برگزیدگان پس از انتخاب استاد راهبر، «برنامۀ توانمندساز» خود در مسیر نخبگی را با همکاری وی تدوین و اجرا می‌کنند.

«برنامۀ توانمندساز» شامل مجموعه فعالیت‌هایی است که در چهار بخش «تحصیلی»، «تخصصی و پژوهشی»، «مهارت‌های فردی و حرفه‌ای» و «فرهنگی و اجتماعی» متناسب با مقطع تحصیلی برگزیده و در چارچوب شیوه‌نامه، با همکاری استاد راهبر و برگزیده برای یک‌سال تحصیلی تدوین و اجرا می‌شود.

به منظور انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز در مسیر نخبگی از سوی برگزیده، امکان بهره‌مندی از اعتبار و تسهیلاتی را فراهم می‌کند. اعتبار مالی انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز در اختیار استاد راهبر قرار می‌گیرد و صرفاً برای انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز برگزیده قابل هزینه است.

شایان ذکر است، بنیاد ملی نخبگان با اجرایی‌سازی «شیوه‌نامۀ شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی»، از توسعۀ فعالیت‌های نخبگانی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی با هدف توانمندسازی، مهارت‌افزایی و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی حداکثری استعداد‌های فردی و گروهی دانشجویان صاحب استعداد برتر، پشتیبانی می‌کند.

بر این اساس، مبتنی بر رویکرد شناسایی فعال، اطلاعات حائزان شرایط از مراکز مرتبط استعلام و بدون نیاز به ثبت درخواست ذی‌نفعان، برای هر یک در سامانۀ اطلاعاتی بنیاد ملی پرونده تشکیل می‌شود؛ سپس از حائزان شرایط برای ورود به مسیر نخبگی در بنیاد ملی دعوت به عمل می‌آید.

برگزیدگان المپیاد‌های دانش‌آموزی و دانشجویی، رتبه‌های برتر آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها، دانشجویان نمونۀ کشوری، برگزیدگان رویداد‌های معتبر و همچنین توصیه‌شدگان از سوی استادان/ نهاد‌های معتبر، از جمله حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی هستند.

دیگر خبرها

  • مقاوم سازی بیش از ۴ هزار واحد مسکن روستایی
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • فرهاد قائمیان: رشد کمی و کیفی خاصی را در بخش های مختلف جشنواره امام رضا(ع) شاهدیم/ اعطای جایزه ویژه «غزه» برای نخستین بار
  • لزوم هدفگذاری و تدوین برنامه جامع اشتغال در دشت آزادگان
  • ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن روستایی در ایلام پرداخت شد
  • پرداخت بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن در ایلام
  • زندانیان گواهینامه فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند
  • زندانیان گواهینامه‌ فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند
  • جذب حدود ۵۳ میلیارد ریالی تسهیلات دولتی برای مشاغل خانگی نیشابور
  • بهره‌مندی از اعتبارات و تسهیلات با برنامۀ توانمندساز بنیاد ملی نخبگان