Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: از این خطه بیش از ۵۶ عالم بزرگ از جمله آیت الله العظمی اراکی، ۳۹ سیاست مدار تراز اول کشوری، ۴۲ دانشمند و نویسنده، ۸۹ فرزانه ادیب، ۵۰ هنرمند بر خواستند اما در رأس همه این علما و فیلسوفان و دانشمندان و نویسندگان و مفاخر، وجود نازنین حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی و احیا گر دین ناب محمدی می درخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سردار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی امروز در اجلاسیه نهایی کنگره نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی گفت: حضور پر نشاط و سر شار از معنویت همه مردم ولایت مدار و مفاخر پرور استان مرکزی را به اجلاسیه نهایی کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی ارج می نهیم.

کریمی عنوان کرد: استان مرکزی بخشی از سرزمین کهن ایران است که به برکت سخت کوشی و عزت نفس مردمانش توانسته با پرورش و تربیت انسان های شایسته، والا، هوشمند و دانشمندانی جاودان در تمامی عرصه های زندگی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی نقش تعیین کننده ای در هدایت و حمایت و نجات این سرزمین اسلامی از حساس ترین گرداب های روزگار داشته باشد.

وی بیان کرد: حدود یک چهارم مفاخر و مشاهیر کشور برخواسته از این استان هستند که رقم ۱۲۰۰ نفری را به خود اختصاص می دهند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی افزود: از این خطه بیش از ۵۶ عالم بزرگ از جمله آیت الله العظمی اراکی، ۳۹ سیاست مدار تراز اول کشوری، ۴۲ دانشمند و نویسنده، ۸۹ فرزانه ادیب، ۵۰ هنرمند برخواستند اما در راس همه این علما و فیلسوفان و دانشمندان و نویسندگان و مفاخر، وجود نازنین حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی و احیا گر دین ناب محمدی می درخشد.

وی اظهار کرد: استان مرکزی همانند سایر استان های کشور همواره نقش خود را در ۸ سال دفاع مقدس ایفا نموده و مردم ولایت مدار این استان ثابت کردند که بر آرمان های رهبر فرزانه انقلاب استوار بوده و رسالت خود را در راه تحقق اهداف گران سنگ انقلاب اسلامی به خوبی ایفا نمودند و در این راه با تقدیم ۶۲۰۰ شهید و ۱۴۴۲۳ جانباز و ۲۶۱ جاوید الاثر و ۷۴۱ آزاده و بیش از ۵۰ هزار رزمنده دین خود را ادا نمودند.

کریمی ادامه داد: در سال ۵۸ گروه های متعددی از استان مرکزی طی ۱۹ نوبت برای به انجام رساندن قائله کردستان در شهرهای سنندج و پاوه و دیگر نقاط کردستان حضور یافتند. این استان تا سال ۶۷ معین شهرهای بانه و سردشت بود و در دوران جنگ تحمیلی نیز تا پذیرش آتش بس افتخار حضور و حماسه آفرینی در ۳۴ عملیات گسترده و نیمه گسترده و عملیات محدود را داشته است. بعد از پذیرش قطعنامه نیز استان مرکزی در عملیات های برون مرزی توکلت الی الله و عملیات های مرزی و در دفاع از حرم معصومین حضور داشته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۵ سال برای اینکه امروز این اجتماع عظیم را داشته باشیم تلاش شده و در زمینه های مختلف اقداماتی انجام شده است. در بخش محرومیت زدایی اعزام بیش از ۷ هزار نفر در قالب گروه های جهادی و رزمایش جهادگران عاشورایی به نقاط محروم، تامین ۶۲۰ مورد جهیزیه برای نیازمندان و احداث ۶۲۰ واحد مسکونی و سایر خدمات از این دست بوده اند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: فعالیت های ادبی و تدوین بیش از ۱۳۲ عنوان کتاب، ۲۱ جلد دانش نامه جامع شهدای استان، ۳ عنوان کتاب با محوریت کربلایی کاظم ساروقی، برگزاری شعر شهود با حضور بیش از ۲۰۰ تن از شعرای ملی و استانی و ده ها کار ادبی دیگر از جمله این فعالیت ها بوده است. در حوزه کارهای فرهنگی و تبلیغی یادواره‌های مختلفی در سطح شهرستانی و قشری برگزار شد و  اجرای برنامه یک مسجد یک خاطره  یک فرمانده که مورد رضایت ولی امر مسلمین قرار گرفت از دیگر برنامه های این حوزه بوده است.

وی با تاکید بر اینکه در بحث زیر ساخت ها نیز قدم های بسیار بلندی را دست اندرکاران برداشتند عنوان کرد: در بخش های هنری نیز بیش از ۳۳ فیلم کوتاه و بلند، ۱۰ مورد اینفوگرافیک و ۳۲ مورد موشن گرافی و ده ها موضوع دیگر در زمینه فضای مجازی تولید شد. همچنین اجرای نمایش بزرگ در سه سال متمادی و هر سال به مدت ده شب که هر شب بیش از ۷ هزار مهمان داشت از دیگر اقدامات این حوزه است.

کریمی اظهار کرد: به همت عزیزان دانشگاه آزاد، مرکز مطالعات جبهه و جنگ سپاه و بسیاری دیگر، اقدامات ویژه ای برای حضرت امام (ره) در این کنگره انجام شد. راه اندازی قرارگاه حضرت روح الله با رویکرد آشنایی با سیره و سبک زندگی امام(ره)،  اجرای اردوی هفت اقلیم با محوریت جوانان و نهایتا برگزاری همایش دو روزه در خمین و ارائه بیش از ۱۲ جلد کتاب و صد ها مقاله در این حوزه صورت گرفت.

وی مطرح کرد: در این مسیر تلاش شد کار را به جوانان واگذار کنیم و توسعه دهیم و به یک مراسم اکتفا نکنیم. در همین راستا بیش از ۱۷ اجلاسیه برگزار شد که هر اجلاسیه بیش از چند ماه جامعه هدف خودش را مورد توجه قرار داد و ذیل آنها کار های بسیار مهمی انجام شد. در بخش کودکان بیش از ۶۰۰ مورد نقاشی از کودکان شش تا ۱۳ ساله به دست رسید و بیش از ۴۵۰ نشریه دانش آموزی با حضور ۱۵۰۰ دانش آموز تهیه شد، همچنین گروه سرودهای متعددی ایجاد شد که فقط یکی از آن ها بیش از ۱۲۰۰ نفر عضو داشت و در همین مکان برنامه اجرا کردند.

فرمانده سپاه روح استان مرکزی ضمن بیان اینکه اجلاسیه بانوان این کنگره با حضور افرادی با  ۲۱ ملیت برگزار شد خاطر نشان کرد: به طور میانگین  در نمایشگاه ها و اجلاسیه های ذیل این کنگره بیش از ۸۰ هزار نفر حضور پیدا کردند. امید است که همانطور که رهبری فرمودند این اقدامات تازه اول راه است و از همرزمان می خواهیم که در این مسیر بیش از دیگران ما را کمک کنند تا بتوانیم به این تکلیف الهی خودمان عمل کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۰۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادواره "شهدای غریب در اسارت" خراسان شمالی برگزار می شود

حسن ناهیدی با اشاره به برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت در استان افزود: تاکنون از طریق روایت آزادگان، ۱۴ شهید غریب اسارت در خراسان شمالی شناسایی شده اند که هدف اصلی از برگزاری این کنگره شناسایی و معرفی این شهدا است. ناهیدی، تولید سند و مستند از یادواره های شهدا را اقدام مهم و موثری برای آیندگان در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و تاثیرگذار دانست. وی تاکید کرد: امروزه بیش از گذشته به فرهنگ ایثار و شهادت نیاز داریم . وی با اشاره به اینکه جنگ ها دوره فشرده تاریخ هستند که هم تاثیر در گذشته و هم در آینده یک کشور دارند ، اظهار داشت: شهدا محصول معادلات طولانی مدت جنگ هستند شهدا مبانی دینی، مذهبی ، تاریخی و ملی کشور را ترویج داده اند. ناهیدی خاطرنشان کرد: خراسان شمالی از دورترین مناطق به جنگ بود اما حضور رزمندگان و تعداد شهدا به نسبت جمعیت آن بیشتر است. وی افزود: دخیل کردن دستگاه های اجرایی استان در اجرا و برگزاری بهتر این کنگره هم در دستور کار باید قرار گیرد. عابدی مقدم دبیر کنگره شهدای غریب در اسارت استان نیز گفت: اگر بخواهیم کمترین هزینه را برای حفظ نظام و انقلاب انجام دهیم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است . وی اظهار داشت: ترویج این فرهنگ بدون تکریم شهدا و خانواده های آنان ،جانبازان و آزادگان معنا ندارد. وی تاکید کرد:خراسان شمالی از استان‌های برجسته در انجام امور فعالیت های فرهنگی است که در صحنه های مختلف هم حضور دارند و امیدواریم این کنگره نیز به بهترین شکل ممکن برگزار شود. هوشیار ، معاون امور استان‌های کنگره یادواره شهدای غریب در کشور نیز از آمادگی خراسان شمالی در برگزاری کنگره استانی شهدای غریب خبر داد و گفت: این کنگره تیر ماه برگزار خواهد شد . وی افزود: از تعداد۱۷۰۰ اسم که احتمال شهادت آنهو در اسارت وجود داشت، ۱۰۸۰ شهید غریب اسارت در کشور شناسایی شده و ثبت شده اند . وی با بیان اینکه شهدای اسارت در مظلومیت به شهادت رسیده اند ، خاطرنشان کرد: این کنگره با دستور مستقیم رئیس جمهور آغاز شده است لذا بنا داریم کنگره ای در حد اجلاسیه در تهران را برگزار کنیم و در استان‌ها هم یادواره استانی تعریف شده است. وی از تهیه شیوه نامه مدون و خاص برای برگزاری یادواره یاد کرد و گفت: این کنگره دو سالانه است و شناسایی این شهدا و معرفی به جامعه حتی در سطوح بین المللی هدف و رسالت اصلی ماست. هوشیار اظهار داشت: ۲۱ پیشنهاد در شیوه نامه اجرایی درج شده است که بر اساس اقتضائات استان ها می تواند این بندها کاهش یا افزایش یابد. وی خاطرنشان کرد: چاپ کتاب شهدای غریب از هر استان هم در دستور کار قرار دارد. در این جلسه تعدادی از آزادگان استان حضور داشتند و مسئولیت کمیته های مختلف برگزاری این یادواره را بر عهده گرفتند./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • ساخت بیش از دو هزار برنامه فرهنگی و هنری ذیل کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد
  • ساخت بیش از دو هزار برنامه فرهنگی و هنری ذیل کنگره ملی شهدای استان
  • خراسان شمالی آماده برگزاری یادواره شهدای غریب در اسارت
  • یادواره "شهدای غریب در اسارت" خراسان شمالی برگزار می شود
  • تجلیل از خانواده شهدا حومه غربی دیشموک
  • نماز مساجد و مدارس به توجه ویژه‌ای نیاز دارد
  • تدارک حضور ۸۰۰۰ نفر از استان مرکزی در مراسم سالگرد ارتحال امام (ره)
  • نسبت به نماز مساجد و مدارس نیز باید توجه ویژه‌ای شود
  • اجلاسیه شهدای سلامت در پاکدشت برگزار می‌شود
  • هم‌نشست مجسمەسازی مفاخر در مهاباد آغاز شد