Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس بسیج با بهره گیری از توان نیروها و سرمایه‌های اجتماعی به حاکمیت برای مقابله با ظلم و تجاوز صدام کمک کرد و نقش‌آفرینی موثری برای دفاع از خاک وطن ‌ایجاد کرد.

‌به گزارش ایسنا، شهبازی در مراسم افتتاح کلینیک صنعت معدن و تجارت سازمان بسیج مهندسین استان البرز که با همکاری جهاد دانشگاهی، بسیج مهندسین و اتاق بازرگانی البرز انجام شد،‌ با اشاره به اینکه شکل جنگ امروز دیگر نظامی نیست، ادامه داد: امروز که در جنگ اقتصادی قرار داریم بسیج باز هم با استفاده از سرمایه های مردمی، نقش خود را برای بهبود شرایط موجود ایفا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در سازمان بسیج سه پیش فرض وجود دارد که طبق این پیش فرض ها بسیج به عنوان یک نیروی خودسازمان دهنده خود را با شرایط و مقتضیات کشور هماهنگ کرده و اقدامات لازم را صورت می دهد.
این مسئول با بیان اینکه بسیج در شرایط فعلی خود را برای جنگ اقتصادی و مقابله با آسیب‌های دشمنان در این حوزه آماده کرده است، گفت: بسیج امتداد مردمی دستگاه ها و ادارات است و قرار نیست نقش و جایگاه هیچ دستگاهی را بازی کند.
رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور با بیان اینکه بسیج از نیروهای اجتماعی دستگاه های مختلف برای کارآمدتر شدن نظام بهره می‌گیرد، افزود: بسیج به عنوان یک تسهیلگر نه تصدی‌گر نیروهای مردمی را متناسب با مقتضیات زمان سازماندهی می کند.
شهبازی با اشاره به اینکه ضعف اقتصادی یکی از مهمترین تهدیدهای امروز انقلاب اسلامی ‌است،  گفت: توسعه همه جانبه کشور از دل توسعه اقتصادی که مبنای آن تولید است؛ می‌گذرد.
رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور افزود: بار اصلی تولید را صنعت و معدن به دوش می‌کشد و اگر بتوانیم در این دو بخش با قدرت ظاهر شویم؛ حرف های جدی در حوزه اقتصاد خواهیم داشت.
وی ادامه داد: بر اساس بررسی های صورت گرفته ما هنوز اشرافی به ظرفیت های موجود کشور در بخش نیروی انسانی نداریم و همین باعث شده به کشوری واردات محور تبدیل شویم.
شهبازی گفت: ایران حدود دو هزار و۷۰۰ مرکز آموزش عالی، چهار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان، ۱۹۴مرکز عمده تحقیقاتی، ۱۰۰ هزار نفر هیات علمی و نزدیک به پنج میلیون دانشجو را در خود جای داده است.
وی با اشاره به اینکه ارزش ذخایر معدنی کشور هزار و ۴۰۰ میلیون تن است، افزود: تا کنون ۹۷۰ شهرک مجوز دار صنعتی و ۹۰ هزار واحد صنعتی در کشور فعال شده که ۶۰ درصد آنها با ۲۰ درصد ظرفیت واقعی خود مشغول به کار هستند.
رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور افزود: علی رغم این ظرفیت ها رتبه تولید علم در ایران ۱۶ و رتبه نوآوری هم ۱۲۰ است.
شهبازی گفت: در سال ۲۰۱۹ رتبه کسب و کار ایران ۱۳۲ است و این به آن معناست که یک سرمایه‌گذار خارجی برای انتخاب مکان مناسب برای سرمایه گذاری مناسب، ۱۳۱ انتخاب بهتر از ایران دارد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر رتبه صنعتی ایران ۹۷ است که اگر چهار حوزه دفاعی، نانو، هسته‌ای و سلول های بنیادی را کنار بگذاریم، در حوزه های فناوری عمومی، غیرنظامی و غیر استراتژیک در رده کشور جاماییکا قرار داریم یعنی اگر رتبه ما در حوزه صنعت ۹۷ شده به مدد صنعت دفاعی، هسته ای و نانو بوده است.
این مسئول با بیان این که با بررسی سند چشم انداز؛ توانمندی بسیج برای پرکردن خلاهای موجود، احصا شد، گفت: بر این اساس در طول سه سال گذشته بسیج سه طرح صنعت یار؛ جهاد روشنایی و شبکه اجتماعی را تعریف و ارایه کرده است.
شهبازی اضافه کرد: در طرح شبکه اجتماعی از طریق ایجاد شبکه اجتماعی نسبت به مولفه های موثر در صنعت ایجاد دانایی کنیم.
رییس سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور با اشاره به طرح جهاد روشنایی گفت: در ایران چیزی بین هزار و ۶۰۰تا دو هزار کیلو وات بر متر مربع در سال خورشید به کشور ما می تابد و ما جزء سه کشور اول جهان در خصوص پهنه تابشی هستیم.
وی افزود: ایران در حال حاضر ۷۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی تولید می کنیم ولی آلمان که ماکسیمم تابشش از مینیمم ما کمتر است، ۷۰ هزار مگاوات برق تولید می کند.
وی گفت: بر اساس طرح جهاد خورشیدی بنا شده بسیج ۱۰۰هزار نیروگاه خورشیدی ایجاد کند.
شهبازی افزود: در بحث صنعت یار هم بسیج راه اندازی کلینیک صنعتی را در دستور کار خود قرار داده که بر مبنای آن هفت هزار واحد صنعتی در کشور پایش و عارضه یابی شده است.
این مسئول توضیح داد: بنا شده اولین دبیرخانه مردمی توسعه تجارت را راه اندازی کرده ایم که در نظر داریم البرز به عنوان پایلوت این دبیرخانه انتخاب شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بسيج مستضعفين استانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۱۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی داشت

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی ـ مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

دیگر خبرها

  • راه‌یابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • رئیسی: این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • رئیسی: ایران کشوری پیشرفته و فناور است/ برای صدور خدمات فنی و مهندسی به سریلانکا آماده‌ایم
  • آخرین جزئیات سیل در کرمان + عکس
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است