Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر که تحت انواع شکنجه‌های غیرانسانی صهیونیست‌ها قرار دارند٫ همچنان به اعتصاب غذای خود ادامه می‌دهند. ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۰ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد شش اسیر فلسطینی در بازداشتگاه‌های رژیم اشغالگر همچنان به اعتصاب غذا ادامه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان احمد غنام از شهر دورا در الخلیل٬ پیرترین آنها محسوب می‌شود که درحالی‌که از بیماری سرطان خون و ضعف رنج می‌برد٬ حدود 81 روز از اعتصاب غذایی وی می‌گذرد. هم‌چنین اسماعیل علی از منطقه ابودیس 71 روز و طارف قعدان از منطقه عرابه در استان جنین 64 روز است که اعتصاب غذا کرده‌اند.

حسن عبدربه سخنگوی کمیته اسرا و آزادگان فلسطین اعلام کرد که 3 اسیر دیگر نیز جدیدا به این اعتصاب پیوسته‌اند.

در همین راستا مرکز اسیر فلسطینی اعلام کرد مقامات اشغالگر از انواع روش‌ها برای شکنجه جسمی و روانی اسرا و  انتقام‌جویی از  آنها استفاده کرده و این اسیران را طی بازجویی تحت فشار قرار می‌دهند تا از آنها اعتراف بگیرند.

این مرکز افشاگری کرد که 95 درصد از بازداشت شدگان از لحظه دستگیری در معرض شکنجه بوده و این شکنجه‌گری‌ها در طی بازجویی و حتی زندانی کردن آنها در بازداشت‌گاه نیز ادامه دارد. طبق گزارش‌های مرکز مذکور ٬ مقامات رژیم اشغالگر از طریق یک سیستم خشونت‌آمیز٬ روش‌های دیگری برای شکنجه به کار می‌برند. لازم به ذکر است که 73 اسیر از سال 1967 تحت شکنجه‌های اشغالگران صهیونیستی جان باخته‌اند.

لازم است اشاره کنیم که مفهوم شکنجه تنها محدود به خشونت‌هایی که در حین دستگیری و بازجویی ضد اسیران انجام می‌شود نبوده و شامل همه اقداماتی است که در راستای شکنجه‌ آنها در بازداشتگاه ها صورت می‌گیرد. بارزترین نوع این شکنجه‌ها٬ سلول انفرادی و بازداشت اسیران در شرایطی وحشتناک و غیرانسانی است که کمترین امکانات بهداشتی نیز در آن وجود ندارد. علاوه بر این انتقال اسیران از طریق وسیله‌ای به نام بوسطه انجام می‌شود که طبق اظهارات آنها یک سفر شکنجه‌گر دیگری برایشان است. هم‌چنین سیاست کم‌کاری پزشکی نیز جزء روش‌های خشونت آمیز شکنجه جسمی و روانی است که این اسیران را به شکل تدریجی می‌کشد.

در کنار این‌ها٬ نیروهای اشغالگر از همان لحظه اول بازداشت اسیران٬ با اسلحه به اعضای بدن آنها ضربه می‌زنند. همچنین هیچ نظارتی بر ابتلای بازداشت شدگان به بیماری‌ها و مشکلات بهداشتی که حتی پس از آزادی نیز آنها را رها نمی‌کند٬ نمی شود. حتی در برخی موارد به شکل مستقیم به آنها تیراندازی می‌شود که جراحات شدید ناشی از آن منجر به قطع عضو و بیماری‌های دیگر در این اسیران می‌گردد.

در طول سال‌های گذشته صدها اسیر در مراکز بازداشتی اول مانند عتصیون و حواره شهادت داده‌اند که در طول عملیات دستگیری مورد شکنجه قرار گرفته‌اند. نکته قابل توجه این است که علاوه بر جوانان٬ کودکان و زنان و سالمندان نیز شامل این شکنجه می‌شوند. اما دوره بازجویی٬ وحشتناک‌ترین مرحله سرنوشت این بازداشت شدگان است که بازجویان برای اعتراف‌گیری از آنها دست به شکنجه‌های مختلف جسمی و روانی می‌زنند.

ازجمله شکنجه‌های این مرحله٬ محرومیت فرد از خواب تا 20 ساعت٬ تحت فشار گذاشتن او که از رسیدن جریان خون به دست‌هایش جلوگیری می‌کند٬ ضرب و شتم ، سیلی زدن ، لگد زدن ، بدرفتاری کلامی ، تحقیر عمدی و همچنین تهدید به دستگیری یک عضو خانواده ، تهدید به تجاوز جنسی به زندانی یا یک عضو خانواده وی ، تهدید به تخریب خانه یا تهدید به مرگ٬ محرومیت از استفاده از توالت و حمام و حتی تعویض لباس برای روزها و یا هفته‌‌ها٬ قرار دادن اسرا در معرض سرما و گرمای شدید و سروصدای زیاد به شکل مستمر و... است.

همچنین روشهای شکنجه دیگری نیز تحت عنوان به اصطلاح تحقیقات نظامی وجود دارد؛ روشهایی که در مواردی به نام "بمب ساعتی" استفاده شده و تحت شعار "ضرورت دفاع" از نظر قانونی توجیه می شود.

از جمله این شکنجه‌ها این است که فرد را مجبور می‌کنند تا به پشت صندلی خم شود که این حرکت منجر به بروز درد و مشکلات زیادی در پشت وی می‌شود. همچنین در این روش٬ فرد بازداشتی را مجبور می‌کنند تا ساعت‌ها زانوی خود را خم کرده و پشت به دیوار بایستد. علاوه بر این روش‌ها که فشار زیادی به اعضای بدن افراد وارد می‌کند٬ لرزش‌های وحشتناک و خفگی با ابزارهای مختلف ازجمله انواع این شکنجه است.

در پایان مرکز اسیر فلسطینی تاکید کرد که با وجود ممنوعیت شکنجه در هرشکلی توسط توافق‌نامه‌ها و عهدنامه‌های بین‌المللی٬ اشغالگران همچنان به این اقدامات ادامه می‌دهند. در همین راستا از همه موسسات حقوقی ملی و عربی و بین‌‌المللی خواسته شده تا اقدامات لازم را در جهت مقابله با جنایت‌های رژیم اشغالگر انجام دهند.

انتهای پیام/

R36346/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اسرائیل اسرای فلسطینی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اسرائیل اسرای فلسطینی اسرائیل اسرای فلسطینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۱۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، سامح الشکری وزیر خارجه مصر در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرلندی خود، درباره هرگونه اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح وافع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

الشکری با بیان اینکه در صورت یورش (رژیم صهیونیستی) به رفح بایستی توانایی برای اتخاذ اقدامات بازدارنده وجود داشته باشد، گفت: ممکن نیست وجدان جهانی تداوم این حجم از کشتار در غزه که تاکنون به کشته شدن ۳۴ هزار نفر از جمله ۲۰ هزار زن و کودک رسیده است را تحمل کند.

وزیر خارجه مصر همچنین بر ضرورت توقف این جنگ و ایجاد چارچوبی برای پایان دادن به این مناقشه از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد.

به گزارش ایرنا، مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیست در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.

رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • نتانیاهو از پیگرد قضایی و سیاسی پس از جنگ می‌ترسد
  • جزئیات دیدار یحیی السنوار با رهبران حماس روی زمین
  • اشغالگران به مناسبت عید یهودیان حرم ابراهیمی را بستند
  • منبع حماس: ۳۰ افسر شاباک اسیر حماس هستند
  • حماس: ۳۰ افسر اسرائیلی را در اختیار داریم
  • حماس:۳۰ افسر و ژنرال ارشد اسرائیلی در اختیار ما هستند
  •  دیدار یحیی السنوار با رهبران جنبش + جزئیات | حماس: ۳۰ افسر اسرائیلی را در اختیار داریم
  • هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح
  • اوضاع وحشتناک اسیران غزه به روایت آزاده فلسطینی
  • شهادت دستکم ۱۶ اسیر فلسطینی در زندان های صهیونیست ها