Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، علیرضا تابش در مراسم افتتاح بافت تاریخی بخش عنبران اظهار کرد: ما پیگیر تحقق برنامه‌های احیا و حفظ بافت‌های قدیمی و تاریخی در روستاهای کشور هستیم، تا روستائیان بتوانند از این رهگذر علاوه بر تامین معاش و داشتن ارزش افزوده در زندگی خود بتوانند ماندگاری در روستاها را نیز عینیت بخشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه با تلاش و همت استانداران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید حلقه مفقوده نوسازی و بهسازی بافت‌های روستایی در کشور احصا شده و برای رفع مشکلات آنها اقدام شود، خاطرنشان کرد: ما آمادگی داریم تا هر فردی که در روستاها با هدف حفظ و احیای بافت تاریخی منازل خود اقدام کند علاوه بر پرداخت وام 4 درصدی بهسازی و نوسازی 10 میلیون تومان کمک بلاعوض نیز برای هر واحد پرداخت کنیم.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تاکید بر توسعه بوم‌گردی در مناطق روستایی افزود: هر فرد روستایی که آمادگی داشته باشد تا با ساخت منزل خود به ترویج بوم‌گردی در بافت‌های تاریخی روستایی اقدام کند علاوه بر بهره‌مندی از وام ساخت دو طبقه واحد مسکونی برای هر واحد 10 میلیون کمک بلاعوض را دریافت خواهد کرد.

تابش گفت: در روستاهای دارای بافت تاریخی باید ساخت و ساز با نظر بنیاد مسکن و طبق نقشه تهیه شده از سوی این بنیاد انجام شود تا خللی در روند احیا و حفظ بافت‌های تاریخی ایجاد نشود.

در این مراسم مدیر کل بنیاد مسکن استان اردبیل نیز با اشاره به احیای بافت باارزش منطقه عنبران از سه سال پیش آغاز شده بود، اظهار کرد: این طرح با اعتباری بالغ بر 2.5 میلیارد تومان اجرا و تکمیل شده است.

فرهاد سبحانی بیان کرد: در بازسازی و بهسازی این روستای تاریخی 10 هزار و 500 متر کف‌سازی، 400 مترمربع جداره‌سازی، 2 هزار و 500 مترمربع کانیو سنگی و کانال و 56 متر اجرا شده که در کنار آن 5 دهنه پل را نیز انجام دادیم.

وی با بیان اینکه ما با استقبال مناسب مردم و اهالی این روستا از طرح بازسازی و بهسازی بافت‌ روستایی در این منطقه روبرو شدیم، گفت: ما در شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین بیشترین میزان احیا و بازسازی بافت‌های تاریخی را شاهد بودیم به طوری که در این شهرستان‌ها بالغ بر 70 درصد مقاوم‌سازی مساکن روستایی را شاهد بودیم.

46

کد خبر 1306568

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان اردبیل مسکن ایالات متحده آمریکا اربعین خودرو باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال دونالد ترامپ سپاه پاسداران پیاده روی اربعین خودروسازان گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۲۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تحقق مسئولیت اجتماعی معادن در خصوص بهسازی جاده‌ها

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمان گفت:معادنی که از جاده‌ها استفاده می‌کنند از محل مسئولیت‌های اجتماعی معادن به بهسازی راه‌ها کمک کنند تا جاده‌ها تعریض و ایمن‌تر شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان، علی عبداللهی در خصوص کم عرض بودن و پرتردد بودن برخی از راه‌های روستایی گفت: بعضی از راه‌های روستایی استان در گذشته با عملکرد و ظرفیت متفاوت راه روستایی آن زمان ساخته شده و متصل به جاده‌های اصلی یا مراکز شهری بوده، اما اکنون به دلیل وجود برخی مراکز صنعتی و معدنی عملکرد آن‌ها تغییر کرده است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمان افزود: اکنون تعداد قابل توجهی وسایل نقلیه سنگین در این جاده‌ها تردد می‌کنند لذا در هر صورت معادن باید در این زمینه مشارکت داشته باشند تا بتوان این راه‌ها را ارتقا داد و جاده‌های محل عبور بار‌های معدنی تحمل بار ترافیکی سنگین را نیز داشته باشد.

او اظهار کرد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان به عنوان دستگاه بهره بردار و نگهداری از راه‌ها این کار را مجدانه پیگیری تا با همکاری اداره کل صمت این مشکل را برطرف کند و معادنی که از این جاده‌ها استفاده می‌کنند از محل مسئولیت‌های اجتماعی معادن به بهسازی راه‌ها کمک کنند تا جاده‌ها تعریض و ایمن‌تر شوند.

وی گفت: طی ۲ سال گذشته حدود ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی در این استان احداث و آسفالت شد.

 

*وجود بزرگترین شبکه ارتباطی راه شریانی

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمان اظهارداشت: این استان دارای بزرگترین شبکه ارتباطی راه شریانی و دومین شبکه بزرگراهی در سطح کشور است لذا کرمان به علت وسعت زیاد و عملکرد در راه‌های روستایی، آزادراهی و بزرگراهی بایستی به شکل ویژه‌ای مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

او با بیان اینکه بزرگترین پروژه‌های نگهداری راه‌های کشور را در سطح استان کرمان داریم و این پروژه‌ها سال‌ها معطل مانده بودند که حالا به بهره برداری خواهند رسید، گفت: پروژه شهداد - نهبندان به عنوان یکی از پروژه‌های اصلی و کریدور کشور در دست احداث و بهسازی است.

وی ادامه داد: اصلاح و روکش آسفالت کریدور اصلی کشور یعنی مسیر یزد - انار - سیرجان به سمت بندرعباس یکی از اولویت‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان است.

 

*ساخت حدود ۲۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی

او اعلام کرد: ساخت حدود ۲۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی در دستور کار قرار دارد که با پیگیری‌های این اداره کل به بهره برداری خواهند رسید؛ در این خصوص با توجه به اینکه این استان دارای جاده‌های طولانی و کویری است و افراد با رانندگی‌های طولانی در جاده یکنواخت و بیابانی دچار خستگی بیشتری می‌شوند، نیاز به استراحت و تجدید قوای بیشتری دارند.

وی در ادامه به طولانی بودن و گستردگی طول راه‌ها اشاره کرد و افزود: تمامی جاده‌های استان کرمان در حال نگهداری هستند و بایستی شبکه گسترده راه‌های بسیار ذی‌قیمت استان را حفظ کنیم، زیرا این حوزه در بحث اقتصاد استان بسیار حائز اهمیت است.

عبداللهی گفت: یکی از بهترین پروژه‌هایی که برای شبکه راه‌ها در سطح استان کرمان تعریف شده، جاده سیرجان - بندرعباس، سیرجان - شهربابک، شهربابک - انار و در نهایت به یزد است که کریدور کالای استان محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • ۷۰ درصد از بافت تاریخی بوشهر بهسازی و نوسازی شد
  • عملیات بهسازی و احیای چاه مجتمع ظاهر کندی شاهین دژ
  • پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی
  • احیای‌آب انبار تاریخی مریم آباد
  • ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن روستایی در ایلام پرداخت شد
  • پرداخت بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن در ایلام
  • لزوم تحقق مسئولیت اجتماعی معادن در خصوص بهسازی جاده‌ها