Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@05:10:27 GMT

کشتارگاه‌های طیور رتبه‌بندی می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۳۳۱۹۰

کشتارگاه‌های طیور رتبه‌بندی می‌شوند

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه از رتبه بندی شدن کشتارگاه‌های طیور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی ظفری پور در جمع خبرنگاران، با اشاره به در برنامه بودن رتبه بندی کشتارگاه های طیور با هدف ارتقای کیفیت بهداشتی مرغ در کشور، اظهار کرد: با اجرای این طرح مرغ در سطح فروشگاه ها و دیگر مراکز عرضه با سه گرید "+A"، "A" و "B" عرضه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ظفری پور اضافه کرد: بر اساس این رتبه بندی مرغ با گرید A+  مرغی خواهد بود که در فرآیند تولید آن از هیچ آنتی بیوتیکی استفاده نشده باشد.


رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد:مرغ با گرید A مرغی خواهد بود که همه اندرونی(قسمت داخلی) آن تخلیه شده باشد و آماده طبخ باشد و مرغ با گرید  B نیز مرغ های معمولی است. 

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون دو واحد کشتارگاهی در کشور درجه +A  و ۳۶ واحد هم درجهAدریافت کرده‌اند، گفت: در استان یک واحد آماده دریافت درجه A داریم که البته همه کارهای ابتدایی دریافت درجه را انجام داده و به محض ارائه درخواست صاحب درجه خواهد شد.


وی ادامه داد: همچنین مقدمات دریافت درجه A از سوی یک واحد کشتارگاهی دیگر در دست انجام است.


رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه سپس با اشاره به عرضه تمامی آلایش های دام نظیر دل و جگر و کله پاچه در کشتارگاه های دام استان در قالب بسته بندی لیبل دار، گفت: استان کرمانشاه اولین استانی بود که در حوزه بسته بندی آلایش دام ورود کرده و در کشور مورد توجه قرار گرفته است. 


این مسئول سپس اشاره ای هم به اخذ کد IR از سوی یکی از واحدهای مستقر در شهرک صنعتی فرامان داشت و افزود: این واحد تولیدی که کارگاه بسته بندی پا و پنجه مرغ است می تواند با این کد محصولات خود را به کشورهای جنوب شرق آسیا و کشورهای اوراسیا صادر کند.


وی در ادامه اشاره ای هم به موضوع  کشتار غیرمجاز دام در استان داشت و گفت: در حال حاضر در شهرستان های سنقر و کلیایی، دالاهو، قصرشیرین و پاوه مشکلی در این خصوص نداریم.


ظفری پور تاکید کرد: برای مقابله با کشتار غیرمجاز دام نیاز به فرهنگ سازی داریم، چون تا زمانی که این عرضه کنندگان متقاضی داشته باشند، کشتار غیرمجاز ادامه خواهد داشت.


وی با اشاره ورود به حوزه فرهنگ سازی مقابله با کشتار غیرمجاز دام گفت: روی بحث آموزش مردم کار می‌کنیم و در این راستا در برنامه داریم با انجام اقدامات آموزشی در مدارس به مقابله با کشتار غیرمجاز برویم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دامپزشكي كشتارگاه مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۳۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم سازی بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی در مازندران

دکتر آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی طی اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام ماه مبارک و تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ معدوم سازی شد.

او افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳ بر مراکز تهیه، نگهداری و توزیع انواع فرآورده‌های خام دامی نظیر رستوران ها، کشتارگاه‌های صنعتی دام و طیور، سردخانه‌ها، قصابی، مرغ فروشی، ماهی سراها، مراکز بسته بندی گوشت، مراکز عرضه و ... برگزار شد.

آقاپور کاظمی با اشاره به اینکه بازرسین بهداشتی دامپزشکی در قالب ۴ اکیپ نظارتی از کارشناسان اداره کل و ۸۴ اکیپ بازرسی شهرستانی به صورت روزانه در اجرای این طرح شرکت کردند، گفت: در این بین ۴۲ اکیپ به صورت ثابت و ۴۲ اکیپ به صورت سیار با انجام ۹۲۰۶ بازدید‌های سرزده از این مراکز بر نحوه عرضه آنان بصورت بهداشتی نظارت داشته و با متخلفین بهداشتی برخورد قانونی کردند.

مدیر کل دامپزشکی مازندران با صدور اخطار بهداشتی برای ۳۷۱ مرکز عرضه خبر داد و افزود: طی این بازدید‌ها بیش از ۳ هزار کیلوگرم از انواع فرآورده‌های خام دامی که به دلایل مختلف ازجمله تاریخ مصرف منقضی و کشتار غیرمجاز، نبود لیبل و هویت محصول، تاریخ منقضی شده و ... ضبط و بیش از ۲ هزار ۷۰۰ کیلوگرم آن با دستور مقام قضایی و یا با اعلام رضایت عرضه کننده معدوم گردید.

او همچنین در خصوص نظارت کارشناسان این اداره کل بر فرآیند کشتار دام و طیور در استان، گفت: با حضور شبانه روزی کارشناسان نظارت اداره کل دامپزشکی مازندران در کشتارگاه‌های سراسر استان در این مدت بر فرآیند کشتار بیش از ۱۱ میلیون ۱۴۰ هزار قطعه مرغ نظارت شد که طی آن بیش از ۱۵۵ هزار کیلو گرم معدوم گردید.

آقاپور کاظمی همچنین به نظارت بر کشتار حدود ۳۴ هزار دام در کشتارگاه‌ها اشاره کرد که حاصل آن ۱ میلیون ۳۱۵ هزار کیلو گرم گوشت استحصال گردید که ۳۷۰۰ کیلوگرم گوشت به دلیل نظارت‌های پس از کشتار از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم گردید.

او با تاکید بر ادامه نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در طول سال از هم استانی‌ها و مسافران عزیز خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی مراتب را از طریق سامانه رایگان ۱۵۱۲ و در شهرستان‌ها به ادارات دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند تا بازرسان اداره دامپزشکی در اسرع وقت در محل حاضر و به موضوع رسیدگی نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد + فیلم
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته سال‌های اصلاح شد
  • پلمب یک واحد غیر مجاز کشتار دام در کوهدشت
  • ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • معدوم سازی بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی در مازندران
  • شرایط اخذ رتبه بندی شرکت
  • چرخش سازمان لیگ به سمت پرسپولیس؟
  • یک واحد غیرمجاز کشتار دام در کوهدشت پلمب شد