Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ظهر امروز پنجشنبه (۱۱ مهر) در یادواره یکصد و ده شهید طلبه روحانی و تجلیل از مقام علمای منطقه رستمکلا، آیت الله العظمی علامه حاج شیخ ابوالحسن ایازی و قاضی عادل حجت الاسلام شیخ محمدرضا ایازی و شیخ محمد جواد ایازی گفت: خداوند را شاکریم که در این مجلس و محفل نورانی که معطر است به نام شهدا و قدم علما.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز، حضور در این جلسه که برای برزگداشت شهدای گرامی روحانیت در این منطقه و همچنین برای پاسداشت عالمی فرزانه، آیت الله ایازی برقرار شده، فرصت مغتنمی برای ما است. 

وی با اشاره به جایگاه شهدا در معارف اسلامی گفت: خداوند در قرآن مساله شهادت را به نوعی دادو ستد با خودش تشبیه نموده و این را یک حق الهی دانسته که در برابر جان شهدا، بهشت را تضمین کند. در آیه ۱۱۱ سوره توبه، که با عدد شهدای روحانی این منطقه تطبیق دارد، این حقیقت تکان دهنده را بیان می کند که خداوند در ازای مال و جان شهدا، عالمی را به آنها وعده داده که ما در اینجا نمی توانیم آن را تصور کنیم. مقام و رزق شهدا را نمی توانیم درک کنیم که وعده الهی برای معامله با خداست. خدای متعال که سلطان همه عوالم است می فرماید بشارت بدهید به این معامله ای که با خدا کردید. برادران عزیز، این مساله در قرآن، که فوض عظیم نامیده شده، و در قرآن بیش از ده بار این تعبیر فوض عظیم و رستگاری بسیار بالا آمده است و اهل شهادت به آنجا می رسند.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: یکی از مواردی که در قرآن همین فوز عظیم را به آن عطا کرده اند، مقامی است که خداوند از انسان راضی باشد و انسان هم از خداوند راضی باشد. اینها کلمات صرف نیست و مقامی است که ویژگی هایی دارد. 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که در جمع باشکوه خانواده های شهدا، فضلا، علمای و روحانیون استان و اقشار مختلف مردم ولایتمدار مازندران سخن می گفت، با اشاره به اینکه در این مجلس شهدا، به برکت شهدا باید توشه ای ببریم، گفت: حق متعال می فرماید به بندگان اهل رضایت، شکری نصیب می کند که در او جهل نیست. یادی نصیب او می کنم که همواره به یاد من باشد و محبتی از خودم را در دل او می اندازم که محبت من را به محبت همه محبوبین ترجیح می دهد. محبت او چیست و حب او را بر محبت هر چیزی ترجیح دادن، ویژگی عظیمی است. خداوند می فرماید که وقتی بنده  من، من را دوست داشت، من هم او را دوست دارم و چشم و دلش را باز می کنم به جلال خودم. در این روایت آمده که این خداوند با این بنده مانوس خدا، مناجات و گفتگو می کند. در تاریکی شب، با بنده  خودش گفتگو می کند. این مقام اهل رضایت است.

وی گفت: فوز العظیم برای اهل رضایت و برای شهید آورده شده است. این فوز عظیم که رستگاری بی پایان است، مراتب و مسائل و خواص دیگری هم دارد. حیات طیبه و رزق به غیر حساب را برای شهید قرار داده اند. انسان به غذایی که می خورد، توجه می کند، در روایت آمده است که علم را از چه کسی می گیرید، شبیه همان طعام. رزق در قرآن عبارت از غذا و خوراک و پوشاک نیست. بلکه در تفسیر قرآن، علم و باطن خوب هم رزق است. نورانیت قلوب، رزق الهی است. علمایی که با علمشان نورافشانی می کنند، رزق الهی را برای شاگردانشان تقسیم می کنند. این رزق به غیر حساب است. یعنی میزانش تابع کار ما و بر حسب علت و معلولی نیست. 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مفهوم رزق الهی در قرآن افزود: علم یکی از مصادیق این رزق است. خیلی خوب است که از خدا بخواهیم که رزق به غیرحساب را به ما عطا کند. در همین خطه شما که وطن ما هم هست، اینجا چقدر عالم داشته که رزقشان نور الهی بوده است. نص آیه قرآن است که حق متعال، نور است و این زمین و آسمان به نور پروردگار روشن است. الله نور السماوات و الارض. قرآن را باید باور داشت و در وجود انسان به باور تبدیل شود. خداوند نور زمین و آسمان ها است. نور مگر می شود دیده نشود. هر چیزی که می بینیم به همین نور است. علما از همین نور بهره مند می شوند و نور افشانی می کنند. 

وی با گرامیداشت مجاهدت های علمی آیت الله العظمی علامه حاج شیخ ابوالحسن ایازی و فرزندان عالم آن مرحوم و شهدای روحانی منطقه افزود: مرحوم علامه آیت الله ایازی و فرزندان و شاگردانشان و همه علمای این خطه، در این سالها بسیار نورافشانی کرده اند و باید قدر آنها را دانست. ما تصور نورانیت عالم معنا را نمی کنیم. در این خطه بزرگان زیادی بودند. مرحوم آیت الله کوهستانی، مرحوم والد ما که به این بزرگواران علاقه داشتند. ما باید از نور آنها که امتداد دارد در این زمان، برای تعالی خودمان بکوشیم. ما این بدن را مانند یک پوستین کنار می گذاریم و وارد عوالم دیگری می شویم. علما می توانند دست ما را با قول و نصایحشان بگیرند. افرادی تلاش کرده اند که بین مردم و علما را جدایی بیندازند. دشمن هرچه تلاش کرد موفق نشد. 

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان گفت: جمهوری اسلامی، به برکت علما در کمال اقتدار است. خدا امام امت را رحمت کند که راه او راه عزت بود و همین طور به مقام معظم رهبری طول عمر و سلامتی و توفیق بدهد که راه امام را ادامه داد و امروز جمهوری اسلامی با عزت در منطقه عمل می کند. شما مردم کاری کردید که آمریکای مدعی اقتدار تلاش می کند با رئیس جمهور ما بنشیند. این رئیس جمهور آمریکا عربستان را به گاو شیرده تشبیه می کند و می گوید شما یک هفته هم بدون ما نمی توانید دوام بیاورید. اما چهل سال بر علیه ما مقابله کردند و ما از هر روز مقتدرتر ایستاده ایم و این به برکت خون شهدا و اخلاص مردم و علمایی که احب الله بوده و با خدا معامله کرده اند، به دست آمده است. 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذکر این جمله که مسئولان کشور باید با تدبیر، شرایط سخت مردم را با نگاه به درون کشور حل کنند، گفت: راه برون رفت از مسائل و مشکلات، استقامت و توجه به توانایی های درون است. ایران کشور مومنینی است که پشتوانه شان علاقه به اهل بیت است. بزرگترین قدرتهای جهان اگر جمع شوند نمی توانند قلب ها مردم ما را از اهل بیت برگردانند. نور اهل بیت قلب های نورانی را جذب کرده و سایر قلب ها را پاکیزه می کند. این داستان مردمی است که حول امامشان گرد آمده اند. چقدر سرمایه گذاشته اند کشورهای غربی که مردم ما را از پا درآورند و حرف های خودشان را به کرسی بنشانند اما موفق نشده اند. تا زمانی که مسیر ما همین باشد، عنایات الهی پشت سر مردم هست. نور و اخلاص شهدا این کشور را بیمه کرده است. دشمنان با همه خباثت ها نتوانسته اند علما و مردم را از یکدیگر جدا کنند و نخواهند توانست.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: معیار الهی هر جایی و هر وقتی است که هر کس برای خدا قیام کند، خدا با اوست. امیرالمومنین به اصحاب خود گفتند که از ملامت سرزنشگران نهراس. خداوند با کسی است که تقوا پیشه کند. این نص کلام قرآن است که خداوند دفاع می کند و کمک می کند به کسانی که ایمان آورده اند. اگر می خواهیم به عزت برسیم، عزت با خداست. با پیغمبر و اهل بیت است و کمک آمریکا و اروپا اثری ندارد. باید برگردیم به ریشه هایی که عزت و اقتدار را برای این کشور و مردم به بار می آورد. آدم باید سروکارش با خدا باشد. ما در حجابیم. خداوند سلطان همه عوالم است و همه چیز به او قیام می کند. در اعمال و رفتار باید این مسائل را مد نظر قرار دهیم. از خداوند متعال بخواهیم که قلوب ما را به محبت خویش منور فرماید. 

۲۱۷۲۱۵

کد خبر 1306667

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: صادق لاریجانی شهدا ایالات متحده آمریکا اربعین باشگاه پرسپولیس دونالد ترامپ پیاده روی اربعین باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر نوزدهم سپاه پاسداران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۳۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید

به گزارش خبرآنلاین محمدمهاجری در روزنامه اعتماد نوشت:آقای ذوالنور به افول جایگاه مجلس اشاره کرده و به عنوان نمونه، دخالت‌های بیرونی در قانونگذاری را برشمرده است. با اینکه طبق قانون اساسی، قانونگذاری منحصرا در اختیار مجلس قرار دارد، اما سال‌های زیادی است که نهادهایی همچون شورای انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و... دستورالعمل‌هایی را ابلاغ می‌کنند که در حکم قوانین لازم‌الاجراست. آقای ذوالنور نخستین چهره سیاسی نیست که چنین انتقادی را بیان می‌کند. پیش از او نمایندگان دوره‌های قبل مجلس - به خصوص آقای علی مطهری - بارها این موضوع را گفته‌اند، اما دوستان اصولگرا همچون جناب ذوالنور حاضر به پشتیبانی از این ایده نشدند.

جای این پرسش جدی وجود دارد که چرا چنین جراتی وجود دارد که جایگاه مجلس نادیده گرفته شود و شعار در راس امور بودن آن عملیاتی نشود؟بگذارید از همین انتخابات اخیر مجلس در اسفند 1402 شروع کنیم. متاسفانه فرآیندی که از ماه‌ها قبل آغاز شد و مجلس یازدهم هم با اصلاح قانون انتخابات به آن کمک کرد، شرایطی را به وجود آورد که مجلس دوازدهم از هم‌اکنون با شائبه ناکارآمدی مواجه شود.

بخش بزرگی از نمایندگان مجلس یازدهم که شاید آقای ذوالنور هم جزو آنها باشد مدتی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم از آقای رییسی دعوت کردند وارد میدان رقابت ریاست‌جمهوری شود. این اقدام اگر در قالب یک فعالیت تعریف شده حزبی صورت می‌گرفت کاملا قابل دفاع بود، زیرا وقتی یک حزب سیاسی از کاندیدایی حمایت می‌کند مسوولیت اقدام خود را هم می‌پذیرد. اما اقدام فردی نمایندگان مجلس یازدهم معنای اقدام حزبی نداشت، بلکه نمایندگان استقلال خود را به حراج گذاشتند و عملا چک سفید امضا به رییس دولت دادند و به همین دلیل همه نمایندگانی که آن نامه را امضا کردند، باید در برابر ناکارآمدی دولت سیزدهم پاسخگو باشند. انتخابات مجلس دوازدهم متاسفانه با مشارکت کم صورت گرفت و آرای نمایندگان نیز بسیار پایین بود و از جمله در تهران، نفر اول کمی بیش از 500هزار رای (معادل5درصد رای واجدان شرایط شرکت در انتخابات) کسب کرد.در اکثر حوزه‌های انتخابیه نیز افراد منتخب کمی بیش از 20درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

حتما آقای ذوالنور توجه دارند که هر چه پایگاه مردمی مجلس (و البته ریاست‌جمهوری) ضعیف‌تر باشد، نهادهای دیگر حاکمیت تلاش می‌کنند نقش آن را در مقدرات کشور کمرنگ کنند. مجلس دوازدهم علاوه بر ضعف پیش گفته، به مدد شورای محترم نگهبان از چهره‌های خاصی برخوردار شده که برخی از آنها به تنهایی قادر به نابودی حیثیت کل مجلس ‌هستند.

جای شکرش باقی است که یکی از این افراد با تذکر رهبر معظم انقلاب، دست‌کم تا اطلاع ثانوی از تنش‌زایی و پرخاشجویی فاصله گرفت، اما باید منتظر ماند و با آغاز مجلس جدید، فصل تازه‌ای از هنرنمایی این گروه را به تماشا نشست. دقیقا آنچه را آقای ذوالنور از بابت پایین آمدن شأن مجلس نگرانش است، همان چیزی است که خود او حتی اگر در ایجادش موثر نبوده، در برابر آن سکوت تاییدآمیز داشته است.

با این همه اگر بخواهیم خوشبینانه به آسیب‌شناسی نماینده محترم قم بنگریم و فرض کنیم که او با این نگاه به دنبال اصلاح مجلس است، گریزی نیست جز اینکه امیدوار باشیم همین مجلس ضعیف کم رای، نقایص خود را با عملکرد مثبت جبران کند. حساب‌کشی جدی و دقیق از دولت، نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی و برخورد بدون رودربایستی با وزرای ضعیف و شخص رییس‌جمهور و نیز آتش نزدن قراردادهای بین‌المللی (که حتما جناب ذوالنور آن را به یاد دارد!) می‌تواند کفاره‌ای برای جبران اشتباهات گذشته باشد. امید که آقای ذوالنور - که از الان در قامت کاندیدای ریاست مجلس- سخن می‌گوید، حتی اگر به چنین منصبی هم نرسید، در رفع آسیبی که آن را فهم کرده است، برآید. 21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899334

دیگر خبرها

  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • (ویدیو) کنایه واعظی به آمار‌های غلط دولت رئیسی؛ مردم بهترین قاضی هستند
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • تصاویر تلاش مجدد بایدن برای دست دادن با موجود خیالی + ویدئو
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • مخبر: اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم است
  • اسرائیل در تلاش برای لغو دیدار بایدن و اردوغان است
  • پیام استاندار خراسان جنوبی به مناسبت "سالروز شکست آمریکا در طبس"
  • روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند
  • آهنگ امت اسلامی، آهنگ عدالت‌خواهی و دین‌مداری است