Web Analytics Made Easy - Statcounter

الکساندر نوواک روز پنجشنبه در بیست و یکمین نشست وزیران کشورهای صادرکننده گاز در مسکو که به اوپک گازی معروف است، افزود: آهنگ رشد تقاضای نفت در سال جاری نسبت به سال ۲۰۱۸ که ۱.۵ میلیون بشکه در روز بود، کاهش یافته و بین یک تا ۱.۱ میلیون بشکه نفت در روز است. 
وی افزود: امسال در مقایسه با سال ۲۰۱۸ تحت تاثیر عوامل مختلف تقاضای نفت به میزان قابل توجهی کاهش یافته است و اقتصاد جهانی که رشد آن در سال ۲۰۱۹ حدود سه درصد بود بر کاهش سطح تقاضای نفت تاثیر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دلیلی برای تغییر سطح تولید نفت وجود ندارد
وزیر انرژی روسیه در بخش دیگری گفت: در وضعیت بحرانی قرار نداریم که بخواهیم در اوپک پلاس در خصوص آن تصمیمات جدیدی بگیریم.
وی افزود: شرکت کنندگان در اوپک پلاس به دقت وضعیت را در بازار جهانی نفت زیر نظر دارند.
 
روسیه موافق با قراردادهای بلندمدت گازی است
وزیر انرژی روسیه همچنین گفت: روسیه خواهان حفظ قراردادهای بلندمدت گاز وپیروی از اصل «از گاز استفاده نکن یا بهای آن را بپرداز» است.
وی افزود: برای تثبیت بازار گاز و قابل پیش‌بینی بودن آن و برای جذب سرمایه‌ها در بخش گازی به هیچ وجه نباید از تجربه آزمایش شده امضای قراردادهای درازمدت و استفاده از اصل «گاز را مصرف نکن یا بهای آن را بپرداز» صرف نظر کرد.
گفتنی است بیست و یکمین نشست وزیران کشورهای صادرکننده گاز در چارچوب هفته انرژی روسیه امروز با شرکت بیژن نامداز زنگنه وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران و وزیران انرژی کشورهای عضو این مجمع در هتل متروپل مسکو برگزار شد.
 اجلاس کشورهای صادر کننده گاز امروز به محلی برای انتقال تجربیات و تبادل اطلاعات تبدیل شده است و افزایش تعداد اعضا نیز نشان می‌دهد ابتکار جمهوری اسلامی ایران نتیجه بخش بوده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه نفت و گاز ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۳۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴ برابری معاملات برق در بورس انرژی

مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران(توانیر) از افزایش چهار برابری سهم معاملات برق در بورس انرژی خبر داد و گفت: خرید برق خارج از بازار عمده فروشی در سال گذشته با ٣٠ درصد افزایش به ٥٣ تراوات ساعت رسید که این میزان حدود ١٥ درصد کل معاملات بازار برق را شامل می‌شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در نشست آشنایی تولیدکنندگان برق با سازوکار جدید جریان مالی صنعت برق، اظهار کرد: از سال گذشته مشترکان با قدرت قراردادی بالای یک مگاوات مکلف به خرید برق از بورس انرژی شدند و در این مرحله شرکت‌های توزیع عمده برق مورد نیاز خود را از این طریق خریداری می‌کنند.

وی با اشاره به عزم دولت و وزارت نیرو بر عدم مداخله در خرید و فروش برق اظهار کرد: خرید برق خارج از بازار عمده فروشی در سال گذشته با حدود ٣٠ درصد افزایش به ٥٣ تراوات ساعت رسید، این میزان سهم مصرف حدود ١٥ درصد کل معاملات بازار برق بوده و ٥٩ درصد مجموع برق مصرفی صنایع بالای یک مگاوات کشور را شامل می‌شود.

مدیرعامل توانیر افزود: در برنامه هفتم توسعه تکلیف شده حجم معاملات برق خارج از بازار عمده فروشی از ۱۵ درصد کنونی به ٣٠ درصد در سال اول اجرای برنامه و حداقل ٦٠ درصد در سال پایان برنامه برسد که در دستور کار امسال شرکت توانیر و وزارت نیرو قرار دارد و اقدامات اولیه در این زمینه انجام شده است.

رجبی مشهدی فعال سازی حساب‌های وکالتی خرید برق در بخش توزیع را از جمله اقدامات انجام شده بیان کرد و تصریح کرد: انتظار می‌رود از اول اردیبهشت امسال، ماهانه حداقل ٢ هزار میلیارد تومان در این حساب‌ها شارژ شود تا شرکت‌های توزیع نیروی برق نسبت به تأمین برق مورد نیاز خود از بورس انرژی اقدام کنند.

وی یادآور شد: بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و یکشنبه هر هفته تسویه و به حساب ذی‌نفعان و همچنین حساب خرید برق شرکت‌های توزیع واریز خواهد شد.

مدیرعامل توانیر استقلال مالی شرکت‌های توزیع و انجام نقدی معاملات را از مزایای سازوکار جدید روابط مالی صنعت برق عنوان کرد و گفت: در فاز دوم و با فعال شدن بازار خرده فروشی، سهم شرکت‌های توزیع برق نیز در عملیات خرید و فروش برق کاهش می‌یابد و فقط هزینه‌های مربوط خدمات شرکت در بخش‌های بهره برداری را دریافت می‌کنند و عملیات بازرگانی برق به شرکت‌های خرده فروش برق واگذار می‌شود.

کد خبر 745063

دیگر خبرها

  • رشد ۴ برابری معاملات برق در بورس انرژی
  • هشدار به مصرف کنندگان | هوای برق را داشته باش
  • اتحادیه اروپا نقض تحریم توسط کشورهای عضو را جرم‌انگاری کرد
  • روند کاهشی قیمت طلا و سکه ادامه دارد/ کاهش تقاضا برای خرید طلا در بازار
  • 5 کولر گازی و برقی برای مغازه
  • تقاضای جهانی فولاد دستخوش تغییر شد
  • افت رشد تقاضای جهانی طلای سیاه
  • راه‌های کاهش پوسیدگی دندان
  • معمای تقاضای خودرو
  • ببینید | ویدیویی از شیرجه پهپاد انتحاری روسیه به زیرساخت‌های انرژی در اوکراین