Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه نهضت ساخت در داخل راهبرد وزارت صمت است، گفت: هم‌اکنون ایران تنها دو درصد از کل صادرات به کشورهای همسایه را دارد ودر تلاشیم این میزان را به 4 درصد افزایش دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  رضا رحمانی عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی گیلان در سالن غدیر استانداری با اشاره به موقعیت کم‌نظیر جغرافیایی استان گیلان، اظهار کرد: گیلان با کشورها و استان‌های زیادی ارتباط دارد و این فرصت باید غنیمت شمرده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تحریم‌های 18 ماهه دشمن علیه ایران در حوزه اقتصادی افزود: هدف دشمن تعطیلی واحدهای تولیدی داخل بود اما در حال حاضر موارد اولیه موردنیاز واحدهای تولیدی در حال ساخت است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به آزاد بودن واردات برخی اقلام ازجمله خودروهای لوکس، گفت: آمریکا گرچه واردات خودرو به کشور را آزاد گذاشته اما از واردات قطعات خودرو ممانعت می‌کند.

رحمانی با بیان اینکه تهاجم اقتصادی دشمن علیه ایران شکست‌خورده، افزود: اقتصاد ایران ازنظر آمارهای جهانی از حالت منفی خارج‌شده و به سمت مثبت پیشرفت می‌کند.

نهضت ساخت در داخل راهبرد وزارت صمت

به گزارش فارس، وی با بیان اینکه وزارت خانه صنعت، معدن و تجارت هفت برنامه و جهت‌گیری را در شرایط تحریمی مشخص کرده، گفت: نهضت ساخت در داخل یکی از سیاست‌های وزارتخانه است که هم‌اکنون نزدیک ۵۰۰ میلیون دلار از خروج ارز جلوگیری کرده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه اگر یک میلیارد دلار از واردات کم شود قابلیت ایجاد یک هزار شغل در داخل به وجود می‌آید، افزود: ایجاد شغل برای وزارتخانه یک پروژه محسوب می‌شود و این سیاست را پس از جهت‌گیری رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

رحمانی با اشاره به اینکه در نهضت ساخت داخل نیازی به بخشنامه و وضع قانون جدید نیست، بیان  کرد: باید ما مسؤولین فقط باور به کار و تلاش مضاعف داشته باشیم و فرزندان ملت را همچون فرزندان خود بدانیم و در توسعه اشتغال فعالیت کنیم.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه حفظ و تولید شغل مقدس است، گفت: پس از نهضت ساخت داخل، توسعه صادرات را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

افزایش صادرات به کشورهای همسایه سیاست راهبردی صمت

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رونق تولید بدون صادرات ممکن نیست، افزود: یک هزار و ۳۰۰ میلیارد دلار کشورهای حاشیه‌ای ایران واردات دارند اما ایران تنها دو درصد صادرات به آن کشورها را دارا است و سیاست ما این است تا میزان صادرات ایران به 15 کشور حاشیه‌ای ایران را تا چهار درصد افزایش دهیم.

رحمانی با بیان اینکه صادرات در گیلان نیازمند همت است و منابع مالی جدیدی نیاز ندارند، گفت: همه باید در جنگ اقتصادی تلاش کنند تا صادرات کالا و محصولات را به کشورهای حاشیه‌ای خزر ازجمله روسیه افزایش دهند.

وی با بیان اینکه افزایش نرخ ارز صادرات را توجیه‌پذیر کرده، تصریح کرد: علیرغم توجیه‌پذیر بودن صادرات با افزایش نرخ ارز، واردات توجیه خود را ازدست‌داده و فرصت بسیار خوبی برای توسعه صادرات صنایع‌دستی به خارج فراهم شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به عضویت ایران در اوراسیا، افزود: پیوستن ایران به اوراسیا نشان داد ایران منزوی نیست و کشورهای دیگری نظیر هند نیز به آن متصل خواهند شد.

رحمانی با بیان اینکه نگرانی در رابطه با پیوستن ایران به اوراسیا وجود دارد، گفت: نگرانی ما در رابطه با باز شدن مرزها و حذف تعرفه‌ها برای واردات بدون حدومرز فعلاً جدی نیست چون ایران تنها در برخی از کالاها نیاز مبرم به واردات دارد.

ظرفیت گیلان برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های صنایع بزرگ

وی با اشاره به ظرفیت گیلان برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های صنایع بزرگ افزود: صنایع بزرگی در بخش پوشاک، نساجی و صنعت درگذشته گیلان وجود داشته که باید مجدداً فعال شوند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر احیا شرکت‌های صنعتی در گیلان، گفت: برخی از شرکت‌های صنعتی در گیلان نیازمند اعتبار و پول هستند درحالی‌که بسیاری دیگر تنها نیازمند همت مضاعف هستند.

افزایش دوبرابری واردات برنج و گندم

رحمانی با اشاره به موضوع واردات برنج و نگرانی برخی نمایندگان مجلس نسبت به آن گفت: امسال شرایط تحریمی در ایران حاکم است و آمارها نشان می‌دهد واردات کالاهای اساسی در کشور همچون گندم و برنج دو برابر سال‌های گذشته بوده است و این بیانگر بی‌تدبیری نیست.

وی با بیان اینکه برای واردات برنج به جهت ذخیره استراتژیک دولت وارد عمل شده، افزود: برنج و محصولات استراتژیک دیگری که واردشده به بازارها راه نیافته بلکه در انبارها ذخیره‌شده‌اند و جای نگرانی وجود ندارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه واردات چای با ارز 4200 تومانی به نفع همه بوده، گفت: در حال حاضر واردات چای به‌صورت آزاد است و هیچ مشکلی نیز در بازار این محصول به وجود نیاورده است.

رحمانی بهبود فضای کسب‌وکار را یکی دیگر از سیاست‌های دولت برشمرد، افزود: بهبود فضای کسب کار عمدتاً باید توسط دستگاه‌های دیگر پیگیری شود اما تکید می‌کنم هر جا که نیاز به کمک در جهت تولید و افزایش کمی و کیفی آن وجود دارد باید از سوی دستگاه‌های متناظر صمت پیگیری شود.

حمایت 100 هزار میلیارد تومانی برای نیمه دو سال از واحدهای تولیدی

وی مهم‌ترین مشکل در تولید را منابع مالی برشمرد و افزود: بی‌انصافی است که یک واحد تولیدی با داشتن نیروی انسانی، تجهیزات و بازار خوب نمی‌تواند دو شیفته کار کند و ظرفیت اشتغال خود را افزایش دهد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دولت از افزایش ظرفیت تولید و اشتغال صنایع حمایت کرده و می‌کند، گفت: 100 هزار میلیارد تومان برای نیمه دو سال برای برنامه‌های تدوین‌شده صمت از سوی بانک مرکزی اختصاص یافته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۵۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر صمت به افزایش قیمت پژو پارس + جزییات مهم

به گزارش صدای ایران به نقل از خبرآنلاین، سال گذشته برای متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو امیدوارکننده تمام شد؛ هرچند این افراد نتوانستند به خودروی خود در موعد مقرر برسند، اما دعوای ایران خودرو و سازمان استاندارد بر سر تولید خودروی پژو پارس با ورود ابراهیم رئیسی و مجوز ادامه تولید این خودرو پایان یافت.

براساس گزارش مهر، بر این اساس متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو امیدوار بودند که بالاخره خودروی مورد علاقه خود را دریافت کنند. با این وجود اعلام قیمت پژو پارس برای تکمیل وجه همه را شوک زده کرد.

قیمت پژو پارس ۱۵۰ میلیون تومان گران شد!
در بخشنامه جدید صادر شده توسط ایران خودرو، قیمت پژو پارس برای تکمیل وجه متقضیان سامانه یکپارچه خودرو ۴۴۵ میلیون و ۷۴۲ هزار و ۳۰۰ تومان اعلام شد. این در حالی اسنت که قیمت پژو پارس در فروش‌های قبلی ۲۹۴ میلیون تومان بوده است.

بر این اساس در سال جاری این اولین محصول ایران خودرو است که مجوز افزایش قیمت گرفته و به نظر می‌رسد برای باقی محصولات خودروسازان نیز این اتفاق خواهد افتاد.

ایران خودرو منتظر افزایش قیمت بود؟!
در این شرایط برخی عنوان کرده بودند که ایران خودرو تعمدا تکمیل وجه متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو را به سال جدید موکول و پس از مجوز افزایش قیمت موکول کرده است. موضوعی که قویا از سوی این شرکت رد شده است. ایران خودرو در اطلاعیه خود اعلام کرده که در راستای مشتری مداری بار‌ها برای متقاضیان شرایط جایگزین خودرو اعلام کرده تا بتوانند در موعد مقرر خودرو خریداری کنند.

در این میان عباس علی آبادی، وزیر صمت که امروز به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس رفته بود در خصوص افزایش قیمت پژو پارس گفت: در مورد قیمت پژو پارس هم شورای رقابت مسؤول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.

در حقیقت علی آبادی عملا شورای رقابت را مسئول شرایط ایجاد شده برای متقاضیان پژو پارس در سامانه یکپارچه خودرو عنوان دانست.

سامانه یکپارچه خودرو حذف می‌شود؟
یکی دیگر از مواردی که وزیر صمت مطرح کرد، آینده سامانه یکپارچه خودرو بود.

علی آبادی گفت: سیاست شخصی من این است که ما در وزارت صمت سیاست گذار هستیم و مجری نیستیم. مسؤولین وقت با راه اندازی سامانه یکپارچه خودرو قصد داشتند کمترین تخلف را در فروش خودرو داشته باشیم و حداکثر نظارت اعمال شود.

وی افزود: در حال حاضر به سمتی می‌رویم که اساساً دغدغه خودرو را از دوش مردم برداریم و مردم مستقیم با خودروساز در ارتباط باشند.

به نظر می‌رسد که با قائله‌ای که در خصوص پژو پارس شکل گرفته، وزارت صمت بیش از گذشته اراده لازم برای حذف سامانه یکپارچه خودرو را بدست آورده است.

دیگر خبرها

  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • سطح کشت فراسرزمینی به ۴۰۰ هزار هکتار می رسد
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشور‌های همسایه از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • واکنش وزیر صمت به افزایش قیمت پژو پارس + جزییات مهم
  • ارگران مهاجر در کشورهای همسایه ایران چقدر حقوق می‌گیرند؟
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار