Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: پس از فشارهای آمریکا وزیر خارجه ایتالیا اعلام کرده به زودی یک شرکت هواپیمایی ایران را از دسترسی به کشورش منع خواهد کرد.

«مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا که به ایتالیا سفر کرده پنجشنبه تلاش کرد دولت این کشور را برای تحریم شرکت هواپیمایی «ماهان» تحت فشار قرار دهد.

پامپئو پنجشنبه در دیدار با «لوئیجی دی مایو»، وزیر امور خارجه ایتالیا گفت از اینکه ایتالیایی‌ها در حال انجام بررسی‌های لازم برای تحریم دومین شرکت هواپیمایی بزرگ ایران هستند خرسند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پامپئو بر اساس متنی از سخنانش که روی وب‌سایت وزارت خارجه آمریکا قرار گرفته ادعا کرده ایتالیا تصمیم گرفته مجوز شرکت ماهان به ایتالیا را تمدید نکند.

پامپئو گفت: «کشورهای اروپایی ظاهراً به این واقعیت آگاه شده‌اند که ایران کشور متجاوز است نه مظلوم و این واقعیت، از تصمیم اخیر فرانسه برای عدم تمدید دسترسی ماهان‌ایر به ایتالیا هم مشخص است و ما بابت این بسیار متشکریم.»

علی‌رغم ادعای وزیر خارجه آمریکا دولت ایتالیا تا کنون چنین تصمیمی را اعلام نکرده است. البته وزیر خارجه ایتالیا پس از سخنان پامپئو گفت که رم در روزهای آینده اعلانیه‌ای رسمی در این خصوص منتشر خواهد کرد.

در حال تکمیل...

منبع: فردا

کلیدواژه: مایک پامپئو ایتالیا تحریم ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۵۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت ایران بار دیگر تحریم خواهد شد؟

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، مروری بر رویدادهای جهانی نشان می‌دهد که حتی در حوزه اقتصاد نیز اغلب خبرها حول پاسخ نظامی قدرتمند ایران به رژیم صهیونیستی می‌چرخد. در چنین شرایطی برخی خبرها از افزایش فشارها از سوی نماینده‌های جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا بر دولت این کشور برای افزایش تحریم‌های نفتی ایران حکایت دارد. بااین‌حال تحلیل‌گران بین‌المللی می‌گویند در شرایط فعلی افزایش تحریم‌های نفتی ایران می‌تواند منجر به رشد قیمت نفت و افزایش تورم در آمریکا شود و این چیزی نیست که جو بایدن به آن علاقه‌مند باشد؛ چراکه افزایش تورم می‌تواند به کاهش آرای رأی‌دهندگان آمریکا به نفع بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا بینجامد که آبان‌ماه برگزار می‌شود. تحلیل‌گران غربی دیروز درهمین‌باره به رویترز گفتند که بعید است پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی باعث شود دولت بایدن اقدام چشمگیری علیه صادرات نفت ایران انجام دهد؛ زیرا نگران افزایش قیمت نفت است.

بیشتر بخوانید: افزایش قیمت نفت با حمله ایران به صهیونیست‌ها

در رویدادی دیگر آمارها نشان می‌دهند که به‌دلیل افزایش تنش‌ها در خاورمیانه قیمت طلا و نفت تمایل زیادی به صعود پیدا کرده‌اند. تحلیل‌گران می‌گویند افزایش تنش‌ها می‌تواند قیمت طلا را به ۲۴۰۰دلار و نفت را به ۱۰۰دلار برساند.

همچنین در فضای اقتصاد جهان مشخص شد که آمریکا در حال قطع ارتباط شرکت‌های چینی با سایر کشورهاست و به‌تازگی فشارهای تازه‌ای را به امارات وارد کرده است. خبرگزاری بلومبرگ درهمین‌باره نوشت: یک شرکت اماراتی فعال در زمینه هوش مصنوعی در یک توافق پشت‌پرده با اداره صنعت و امنیت وزارت بازرگانی آمریکا توافق کرده است سرمایه‌گذاری در چین را قطع کند زیرا درغیراین‌صورت با تدابیر تنبیهی واشنگتن روبه‌رو خواهد شد.

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1227466 برچسب‌ها نفت

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
  • ایتالیا: زمان برقراری آتش‌بس در غزه است
  • نفت ایران بار دیگر تحریم خواهد شد؟
  • لفاظی تازه یک اسرائیلی؛ تل‌آویو دنبال حمله دیپلماتیک به ایران؟
  • بلینکن: تنش بیشتر با ایران به نفع آمریکا و اسرائیل نیست
  • گزافه‌گویی وزیر خارجه آلمان علیه ایران
  • وزیر خزانه‌داری آمریکا: ایران را تحریم می‌کنیم
  • بایدن از پس تبعات تحریم نفت ایران برنمی‌آید
  • درخواست وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از ۳۲ کشور برای تحریم برنامه موشکی ایران
  • نمی‌خواهیم شاهد جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر باشیم