Web Analytics Made Easy - Statcounter

هافبک ولزی یوونتوس کم کم جای ثابت خود را در ترکیب مائوریتزیو ساری پیدا کرده است. 

طرفداری - آرون رمزی به ترکیب اصلی یوونتوس اضافه شده و برای این تیم گلزنی هم کرده است. اخیرا مائوریتزیو ساری گفته بود از کیفیت هافبک ولزی سابق آرسنال متعجب شده است. وی در حال حاضر در سیستم 4-3-1-2 یوونتوس، به عنوان هافبک هجومی نقش خود را پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمزی در گفتگوی مفصلی با بی بی سی شرکت کرد:

12 ماه پیش در چنین روزی به نظر می رسید قراردادت را با آرسنال تمدید می کنی اما اینطور نشد. چرا؟

بله در نهایت اینطور شد. سردرگمی های زیادی وجود داشت و خیلی مسائل هنوز مبهم بود. تصمیم گرفته شد و شرایط اینطور بود. بنابراین من باید به گزینه هایم نگاه می کردم. آرسنال در حال حاضر در یک دوره گذار به سر می برد. آنها بازیکنان بزرگی دارند و استعدادهای جوانی نیز در تیم هستند که پیشرفت می کنند. آنها قطعا در مسیر درستی هستند. اما موقعیت من حالا در یوونتوس است. من یک موقعیت باورنکردنی در یک باشگاه بسیار بزرگ پیدا کرده ام. حالا فقط می خواهم بخشی از آن باشم. خوشبختانه می توانم به هم تیمی ها و باشگاهم کمک کنم تا به اهداف بزرگمان برسیم. 

اولین دیدارت با کریستیانو رونالدو چطور بود؟

کریستیانو مانند سایر بازیکنان واقعا به گرمی از من استقبال کرد. البته او یکی از بهترین بازیکنانی است که تاکنون فوتبال بازی کرده اند اما رفتاری کاملا عادی دارد. کریستیانو خیلی زود یخ آدم را باز می کند و باعث می شود احساس کنید در حال صحبت با هر کس دیگری هستید. تمام باشگاه یوونتوس مانند اعضای یک خانواده هستند. همه در باشگاه در پی یک هدف هستند: پیروزی در بازی ها و قهرمانی در جام ها. همه با انگیزه هستند و روی کار خودشان تمرکز دارند. 

وقتی در سال 2008 از کاردیف به آرسنال رفتی، گفته بودی در رختکن دلهره داشتی. آیا رفتن از آرسنال به یوونتوس هم همینطور بود؟ حضور در رختکن با دو تن از بهترین های تاریخ فوتبال یعنی کریستیانو رونالدو و جیجی بوفون چه حسی دارد؟

کمی با آن زمان فرق می کرد. من آن زمان 17 ساله بودم و تازه وارد عرصه فوتبال شده بودم. بنابراین وقتی به رختکن آرسنال رفتم، احساس دلهره داشتم. حالا من باید خودم را به هم تیمی ها، کادر فنی و هواداران تیم جدیدم ثابت کنم اما من مدت هاست فوتبال بازی می کنم. می دانم چه توانایی هایی دارم. فقط مساله نشان دادن آن است. 

مصدومیت همسترینگ باعث شد در فینال لیگ اروپا آنطور می خواستی با آرسنال خداحافظی نکنی و همچنین در یوونتوس هم بخشی از پیش فصل را از دست دادی.

واقعا دوست داشتم در فینال لیگ اروپا با آرسنال بازی کنم و در آن بازی با آرسنال کارم را تمام کنم اما این اتفاق نیفتاد. نگرانی بعدی ام این بود که چه مدت از میادین دور خواهم بود و چقدر از تمرینات پیش فصل را از دست می دهم. واقعا آزاردهنده بود. می خواستم هر چه زودتر به زمین برگردم. کادر پزشکی یووه بسیار درخشان کار می کند و برای بازگشت به من کمک زیادی کرد. در حال حاضر احساس خوبی دارم. از زدن اولین گلم واقعا احساس افتخار می کردم و هفته گذشته در سه بازی حاضر بودم. هنوز باید در زمینه های زیادی پیشرفت کنم. امیدوارم پیشرفت کنم و قوی تر شوم. باید از نظر فیزیکی بهتر شوم و فصل موفقی داشته باشم. 

رمزی یکی از بریتانیایی هایی است که به فوتبال خارج از آنجا آمده و آیا سعی می کند ایتالیایی یاد بگیرد؟

بله. البته. یادگیری زبان ایتالیایی به شدت مهم است. تمام جلسات تیم به زبان ایتالیایی است و بیشتر بازیکنان ایتالیایی حرف می زنند. اما فقط به دلایل فوتبالی نیست. وقتی به رستوران یا پمپ بنزین می روید، بعضی از مردم نمی توانند انگلیسی صحبت کنند. مهم است به زبان آنها صحبت کنم و باید متعهد به فرهنگ آنها بمانم و آن را درک کنم. ممکن است کمی زمان ببرد. چند کلمه برای حین بازی یاد گرفته ام اما همچنان در حال یادگیری هستم و امیدوارم بتوانم ایتالیایی حرف بزنم. 

کار کردن با مائوریتزیو ساری چطور است؟

تا اینجا فوق العاده بوده است. ایده ها و اطلاعات جدیدی وجود دارد و ما به سختی کار می کنیم تا آن را به مرحله اجرا بگذاریم. بارها پیش آمده آنطوری که می خواستیم، بازی نکردیم اما در خیلی زمینه ها هم پیشرفت داشته ایم. ما کم کم در زمینه گرفتن مسئولیت و هماهنگی با تیم در حال پیشرفت هستیم. باشگاه یوونتوس برای مدت های طولانی خیلی خوب بوده و تسلط داشته است. می دانیم تیم های دیگر پیشرفت کرده اند و سعی می کنند ما را از صدر به پایین بکشند اما در یوونتوس همه چیز در مورد پیروزی و قهرمانی است و این چیزی است که ما برای آن تلاش می کنیم. 

برای یوونتوس عجیب است که در سری آ در شرایطی به مصاف رقیبش برود که در جدول از آنها پایین تر باشد. دربی ایتالیا یکشنبه چطور خواهد بود؟

اینتر در این فصل پیشرفت کرده است. آنتونیو کونته باعث شده آنها واقعا سازمان یافته باشند و هنوز هیچ امتیازی در سری آ از دست نداده اند. بازی سختی خواهد بود. آنها بازیکنان بزرگی دارند و یکی از آنها را به خوبی از دوره حضورم در آرسنال می شناسم. باید مراقب او و سایر بازیکنان اینتر باشیم و واقعا در فرم خوبی بازی کنیم تا به نتیجه دلخواهمان برسیم. 

لیگ قهرمانان؟

لیگ قهرمانان واقعا برای ما مهم است اما در بازی های لیگ است که شما هفته به هفته مورد آزمایش قرار می گیرید. یووه سال هاست که در ایتالیا تسلط دارد. خوشبختانه در درازمدت همه چیز خوب پیش رفته و ما باز هم می توانیم موفق باشیم.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال بزرگ نماوا در سینما؛ واقعا چقدر خرج می‌کنید؟

میلاد جلیل‌زاده در روزنامه فرهیختگان نوشت: محمدحسن شانه‌ساززاده، نایب‌رئیس هیات‌مدیره نماوا گفت تا به حال در نماوا دوهزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است. نماوا در اواخر سال ۹۲ و اوایل ۹۳ تاسیس شد و می‌شود تخمین زد که ارزش ریال در آن دوره چه تفاوتی با امروز دارد. به عبارتی بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری در طول سال‌هایی انجام شده که تورم کشور بسیار بالا بود و اختصاص دادن پول نقد به پروژه‌های هنری، حتی اگر اصل سرمایه هم بعد از یکی-دو سال به سرمایه‌گذار برگردد، با توجه به سرعت تورم ایران یک نوع ضرر اقتصادی است؛ اما طرفه اینجاست که نماوا و شرکت‌های امثال آن همچنان ضرر هم می‌کنند.

شانه‌ساززاده در ادامه هزینه ساخت هر قسمت از سریال‌های مجموعه نماوا را بین سه تا هشت میلیارد تومان اعلام می‌کند و از «سووشون» به کارگردانی نرگس آبیار به‌عنوان نمونه‌ای از گران‌قیمت‌ترین سریال‌ها نام می‌برد. 

بخش دیگری از صحبت‌های حسن شانه‌ساززاده به گلایه او نسبت به عدم اخلاق‌مداری در میان بازیگران و سایر عوامل سینما برمی‌گردد که بدعهدی‌های زیادی می‌کنند و رفتارشان نامنظم و خارج از چهارچوب است. او می‌گوید: «هزینه‌ها جای خود ولی بازیگران، تهیه‌کنندگان، همه بی‌اخلاقی‌های خاص خود را دارند؛ نه به قرارداد متعهد هستند، نه به حرف‌شان. اسم‌شان هنرمند و فرهیخته و فرهنگی است، اما بسیار بی‌اخلاق‌اند.» سپس وقتی مجری از شانه‌ساززاده تلویحا می‌پرسد که آیا با بیان این حرف‌ها نگران بازخورد‌های منفی در بین عوامل سینما و بایکوت نماوا نیست، او می‌گوید که چنین نگرانی‌هایی ندارد، چون مساله این افراد فقط پول است و اگر پول باشد هرکاری می‌کنند.

 بلافاصله همایون اسعدیان به این اظهارنظر‌ها واکنش نشان داد و گفت «در ۴۰ سال گذشته شاهد این میزان از وقاحت در اظهارنظر کسی درمورد هنرمندان نبودم و این صحبت‌ها بی‌سابقه است.» او سپس خود شانه‌ساززاده را بیشتر از هنرمندان، زیبنده صفت‌هایی که به کار برد دانست و راجع‌به آن جمله او که بیان کرده بود حتی با وجود این اظهارنظر‌های تند، اگر پول در کار باشد هنرمندان همچنان با نماوا کار می‌کنند گفت «قیاس به نفس می‌فرمایید جناب شانه‌ساز.

 حداقل برای منی که در دو پروژه با شما کار کردم و چیز‌های بسیاری از شما دیدم این حرف‌ها باعث تاسف است.» آخرین جملات همایون اسعدیان این بود که «جناب شانه‌ساز برای حفظ حرمت سینمای ایران، من، همایون اسعدیان عضو کوچک این سینما تا زمانی که شما در نماوا حضور داشته باشید در هیچ سمتی با این مجموعه همکاری نخواهم کرد.»

 درباره اینکه آیا سایر هنرمندان هم مثل اسعدیان بابت این اظهارنظر حسن شانه‌ساززاده با نماوا قطع همکاری خواهند کرد یا نه، در آینده نزدیک می‌توان اظهارنظر کرد. بعد از اسعدیان، حسین فرحبخش که از تهیه‌کنندگان تجاری سینمای ایران است و تا به حال نه‌تن‌ها با نماوا بلکه با هیچ‌کدام از پلتفرم‌ها همکاری نکرده هم به حمایت از همکارش پرداخت و به نماوا تاخت. اندک‌اندک به فهرست عوامل دیگری از سینما که به‌عنوان حامی اسعدیان یا منتقد مدیر نماوا ظاهر شدند اضافه شد. هوشنگ گلمکانی به افشاگری متقابل راجع‌به نماوا پرداخت و «کسب درآمد بی‌قرارداد از فیلم‌ها و سریال‌های خارجی» را مورد اشاره قرار داد؛ چیزی که حتی اگر بی‌اخلاقی باشد ربطی به داخلی‌ها ندارد و اساسا ربطی به این بحث هم ندارد.

 پس از آن مازیار میری که همکار قدیمی و یار دیرین اسعدیان است هم حرف‌هایی زد که حتی در انتخاب واژگان نزدیکی بسیاری به رفیق قدیمی‌اش داشت و مدتی بعد رضا کیانیان از جانب انجمن صنفی بازیگران سینمای ایران اعلام کرد که این انجمن از شانه‌ساززاده بابت اظهارنظرش شکایت می‌کند. فارغ از اینکه آیا چنین شکایتی محمل قانونی خاصی دارد یا نه، باید توجه کرد که درواقع واکنش کسانی از قبیل اسعدیان و فرحبخش و گلمکانی و کیانیان یا واکنش کلی یک صنف که تک‌تک اعضا می‌توانند از بار آن شانه خالی کنند، نمی‌تواند سویه‌های تعیین‌کننده را درمورد رفتار صنف هنرمندان سینما نمایان کند.

 اگر آنهایی که پروژه‌هایی با این پلتفرم دارند یا در معرض دعوت به همکاری هستند همکاری‌شان را قطع کنند، آنگاه می‌توان گفت حرف شانه‌ساززاده غلط از آب درآمده است؛ چیزی که احتمال رخ دادن آن نزدیک به صفر است و مثلا از نرگس آبیار که پروژه او در این گفت‌وگوی کوتاه نام برده شد هیچ واکنشی سر نزد یا اسماعیل عفیفه که تهیه‌کننده مجموعه «جنگل آسفالت» در همین پلتفرم نماوا است، با لحنی واکنش نشان داد که نه‌تن‌ها بوی قطع همکاری نمی‌داد، بلکه خیلی متواضعانه بود و مشخص بود صرفا برای دلخوشی عوامل سریال بیان شده است.

عفیفه در بخشی از این واکنش در اینستاگرامش نوشت: «علی‌رغم بالا و پایینی که هر پروژه دارد صمیمانه و همراه با اعتماد متقابل مشغول کاریم.» اینها، اما نکته اصلی نیست. اسعدیان و دیگر کسانی که به صحبت‌های یکی از مدیران نماوا واکنش نشان دادند باز هم ترجیح دادند راجع‌به منطق اقتصادی مشوه و سوال‌برانگیز پلتفرم‌های نمایش خانگی سکوت کنند و سطح دعوا را به یک کل‌کل و توهین لفظی تقلیل بدهند. سوال اصلی که از عمر آن حداقل ۱۰ سال می‌گذرد این است که چطور امکان دارد هزاران میلیارد تومان در صنعتی که مطلقا به لحاظ مالی سودرسان نیست سرمایه‌گذاری شود؟ چه انگیزه‌ای پشت این سرمایه‌گذاری‌ها هست؟ چطور ممکن است شبکه نمایش خانگی ذیل عنوان مخدوش و غیرواقعی «بخش خصوصی» به‌عنوان چماقی بالای سر سینمای اصطلاحا ارگانی یا تلویزیون رسمی کشور قرار بگیرد و هر چیزی خارج از دایره آن با عناوین منفی و تند و تیزی مثل تولیدات حکومتی تکفیر شود، اما پس از ۱۰ سال، یک خط جواب منطقی به این پرسش داده نشود که اگر این بخش از سینما و شبکه نمایش خانگی به واقع خصوصی است، چرا حساب و کتاب مالی‌اش با عقل جور در نمی‌آید؟

 چرا ۱۰ سال است که هزاران میلیارد تومان در آن سرمایه‌گذاری شده و فقط ضرر داده، اما همچنان تعطیلش نمی‌کنند؟ اگر در تاسیس و برپا نگه داشته شدن شبکه نمایش خانگی انگیزه‌ای غیر از اقتصاد سیاسی که وابسته به یکی از جناحین داخلی است وجود دارد و اگر شیوه‌های تزریق پول به این سیستم کاملا منطقی و قابل توضیح هستند، چرا امثال همایون اسعدیان سوای از کل‌کل صنفی و جنگ لفظی با مدیری از نماوا، به دلیل همان چندباری که با این مجموعه‌ها کار کرده‌اند، توضیحی درباره این موارد نمی‌دهند؟ روز ۲۸ فروردین‌ماه سال ۱۳۹۸ بود که همایون اسعدیان با خبرگزاری ایسنا گفت‌وگویی کرد تا به سوالی که آن روز‌ها خیلی مطرح بود پاسخ بدهد.

وزارت ارشاد در آستانه سال نو یک میلیارد تومان پول به متصدیان خانه سینما داده بود تا بین عوامل تقسیم شود، اما هیچ‌کس اعلام نکرد که پولی دریافت کرده و سروصدا‌ها از این سو و آن سو بلند شد. این چندمین باری بود که خانه سینما چنین رفتاری می‌کرد و همایون اسعدیان چنین پاسخ داد «ما در خانه سینما هم برای عید سال قبل و هم امسال مبنا را بر این گذاشتیم که به مساوات چیزی را تقسیم نکنیم.» این مصاحبه چند جمله که جلوتر رفت به بحث درباره پول‌های مشکوک یا آلوده در سینما و شبکه نمایش خانگی رسید؛ چیزی که پلتفرم‌هایی مثل فیلیمو و نماوا درخصوص آن از اضلاع سوال‌برانگیز قضیه بودند. همایون اسعدیان در پاسخ به این موضوع گفت «معتقدم پولشویی در سینما چیزی در حد شوخی است، چون پولشویی رقم‌های ۲۰ میلیارد تومانی نیست، پولشویی دست‌کم میلیارد دلاری است.»

کوچک بودن دایره گردش مالی سینمای ایران، اصلی‌ترین توجیهی بود که هواداران پروژه‌های متهم به استفاده از پول‌های مشکوک در آن روز‌ها به کار می‌بردند، اما در همان ایام، استدلال‌های صریحی راجع‌به این توجیه وجود داشت که اسعدیان به عمد از کنار همه آن استدلال‌ها گذشت و توجیه قبلی‌اش را باز تکرار کرد و پس از چندی که دادگاه عملا وقوع پولشویی در پروژه‌هایی متعلق به شبکه نمایش خانگی را به اثبات رساند، دیگر یک کلمه از امثال اسعدیان چیزی در این خصوص شنیده نشد. با توجه به اینها می‌شود به‌سادگی فهمید که توقعی جز آنچه در اظهارنظر اخیر اسعدیان دیده شد، نمی‌توان از او داشت.

پناه بردن به رتوریک و بیان حرف‌های هیجان‌انگیز بلاغی در واکنش به چیزی که توهین به بازیگران تلقی شده، راحت‌ترین کار است و همایون اسعدیان و بسیاری از هم‌صنفی‌هایش که با این پلتفرم‌ها همکاری کردند و در مقاطع بسیاری به دفاع از منطق مالی آنها پرداختند، همچنان در معرض همان پرسش سخت هستند؛ منطق اقتصادی این سرمایه‌گذاری‌ها چیست؟

tags # شبکه نمایش خانگی سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • وقتی دوست صمیمی کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی را می ترساند! / فیلم
  • آینده مبهم در لندن | سردرگمی در چلسی!
  • تودور: با سری بالا از کوپا ایتالیا حذف شدیم
  • چرا رونالدو می‌ترسد به آمریکا سفر کند؟
  • کاپلو: در تاریخ فوتبال سه بازیکن نابغه داریم که کریستیانو رونالدو جزو آن‌ها نیست
  • چه کنم نیمار و مسی نیستم ولی عاشق رونالدو هستم!‏
  • ترنت الکساندر آرنولد یک قرار شام رویایی را با حضور جرارد، زیدان و کریستیانو رونالدو تصور می کند! / فیلم
  • ولاهوویچ: کریستیانو رونالدو الگویم است؛ رویای توپ طلا و جام بردن با یوونتوس را دارم
  • جنجال بزرگ نماوا در سینما؛ واقعا چقدر خرج می‌کنید؟
  • رونالدو نابغه نیست، فقط مسی، پله، مارادونا