Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- مصاحبه ای با وزیر ارتباطات در باره سرویس های ارزش افزوده و سود سرشارآن و تصمیمات وزارت ارتباطات برای کنترل آن انجام شده است.بخشی از این مصاحبه را می خوانید:

پیش‌بینی کرده بودید که با آغاز برخورد وزارت ارتباطات با سرویس‌های ارزش افزوده، فضاسازی و حمله به شخص شما آغاز شود. رصد رسانه‌های یک جریان خاص نشان می‌دهد این حمله‌ها با شدت هم آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی بخش خبری ۲۰:۳۰، ۶ دقیقه از زمان خود را به گزارشی در حمایت از خانم مهرنوش، مدیرعامل سابق رایتل اختصاص داد. دیدگاه وزارت ارتباطات در این باره چیست و اینکه شما برخورد سیاسی می‌کنید یا طرف مقابل؟
فکر نمی‌کنم که بحث ارزش افزوده فقط در یک گروه نهفته باشد اما قطعاً قطع کردن و پایان دادن به اقتصاد و گردش مالی ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی سالانه این بخش که بخش عمده‌ای از آن ناصواب است، حتماً جوانب دارد. این پول، غیرشفاف است و ممکن است در جاهای ناصواب و حتی در برخی موضوعات سیاسی هم مورد استفاده قرار بگیرد.
مثلاً در انتخابات هم استفاده شود؟
ممکن است انتخابات هم یکی از آن‌ها باشد. طبیعتاً در یک فرآیند باید به این مسأله پایان داده شود. دو سال است که تلاش می‌کنیم جلو کلاهبرداری‌ها و تخلفات این فرآیند را بگیریم. در همین مسیر، گزارش‌های چند ماهه اول سال ۹۸ نشان می‌دهد اندازه بازار خدمات ارزش افزوده نسبت به ۹۷، ۲۵ درصد کاهش یافته است، اما هنوز این بازار بسیار غیرشفاف است.
این جریان خود را مدعی شفافیت و مبارزه با فساد می‌داند. بازخوردی از رویکرد مردم نسبت به تلاش‌های وزارتخانه خودتان دارید؟
هنوز میزان شکایت‌هایی که به ما می‌شود، بسیار بالاست. انتظارات مردم از ما زیاد است. دیروز (سه‌شنبه گذشته) که روز سالمند بود، برای سرکشی به یکی از آسایشگاه‌های سالمندان رفتم. آنجا دیدم حتی به پیرزنی که در آن آسایشگاه بود و موبایلی که فرزند او برایش گرفته بود، رحم نکرده بودند، پیرزنی که قابلیت استفاده از این گوشی و این خدمات را ندارد. از نظر من این پول، کثیف‌ترین و حرام‌ترین نوع پولی است که از آن سوء استفاده می‌شود.
آیا ممکن است این حملات برخوردهای شما را متوقف کند؟
هر جریان سیاسی که باشد و هر حمله‌ای که باشد، چندان برای من قابل توجه نیست. صدا و سیما گزارش پخش کند یا نکند، این سایت بنویسد یا ننویسد، یک روز این اتفاق افتاده، روز دیگر هم بگویند اتفاق دیگری افتاده است. آن روز که من این مسأله را اعلام کردم، گفتم که فردا می‌گویند قاتل بروسلی هم آذری جهرمی است. اشکالی ندارد. ما این تبعات را به جان خریدیم و قطعاً این مسأله را، البته مدبرانه و نه به صورتی که فرآیند حلال این اقتصاد دیده نشود یا آسیب ببیند، بلکه در یک فرآیند مدبرانه این مسأله را حل می‌کنیم. جزء به جزء اقدامات خود را نیز به اطلاع مردم می‌رسانیم. بر سر این موضوع کوتاه نمی‌آییم و تعارف هم نداریم. حالا هرچه دل شان می‌خواهد، بگویند.
قوه قضائیه اعلام می‌کند که در برخورد با مفاسد جدی است. شما در برخورد با این اقتصاد ناسالم و غیرشفاف، همراهی قوه قضائیه را اخذ خواهید کرد؟
حتماً. در سال گذشته یک پرونده ابتدایی را به قوه قضائیه فرستادیم. این پرونده درباره یک دزدی و کلاهبرداری آشکار ۳۳ میلیارد تومانی بود که البته پول آن را به مردم بازگرداندیم، به این ترتیب که پیامک برای مردم رفت و پول آن به حساب مردم برگشت. پرونده آن ۵ شرکت را به قوه قضائیه دادیم. در مرحله بازپرسی، پرونده به ضابط قوه قضائیه که وزارت اطلاعات بود، ارجاع شد و آنان هم عده‌ای را دستگیر کردند و به افرادی رسیدند. البته اطلاعی ندارم ادامه این پرونده به کجا رسید.

پرونده دیگری هم درباره شرکتی بود که به قوه قضائیه ارائه شد. در گزارش اولیه تخلفات این شرکت بالغ بر ۵۰۰ اپلیکیشن در پرونده مطرح بود، اما در بازداشت و بازجویی از آن فرد مشخص شد که بیش از هزار اپلیکیشن بوده است. ظاهر افرادی که در این شرکت بودند، همه مذهبی بودند. بعد که پلیس بررسی کرد و گزارشی به ما ارائه داد، مشخص شد گروهی که ظاهر مذهبی به خود گرفته بودند و در این زمینه ادعای زیادی هم داشتند، متأسفانه نرم‌افزارهایی با تبلیغات پورنوگرافی داشتند  تا از این طریق این بازار را جذب کنند. در این زمینه هم دستگاه قضایی همکاری کرد.

حالا هم موردی نبوده است که ما استمداد بطلبیم و دستگاه قضایی ورود نکند. قطعاً مواردی که لازم باشد به دستگاه قضایی ارسال می‌کنیم. البته خوب است این دو پرونده‌ای که یکی از طریق پلیس و دیگری به صورت مستقیم به دستگاه قضایی ارسال کردیم، اطلاع‌رسانی شود تا مشخص شود که چه برخوردی شده است، چرا که این اطلاع‌رسانی در بازدارندگی‌ها مؤثر خواهد بود. تکلیف بقیه موضوعات نیز در دو یا سه هفته آینده مشخص می‌شود.
پس از رپرتاژی که صدا و سیما از خانم مهرنوش، مدیرعامل سابق رایتل منتشر کرد، برخی مدعی شدند ایشان در همان دوره کوتاه مسئولیت، تفاهمنامه‌ای ۱۶۰ میلیارد تومانی با صدا و سیما امضا کرد. مسائلی از این دست به همراه روابط شرکت توسکا با صدا و سیما را چقدر در حملات این رسانه مؤثر می‌دانید؟
داستان صدا و سیما با آذری جهرمی دنباله‌دار است.

منبع: روزنامه ایران

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۵۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول ۱۳ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض در خراسان رضوی

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض بر ارزش افزوده وصول شد که بخشی از آن سهم مالیات و بخشی سهم عوارض شهرداری‌هاست. - اخبار استانها -

شاکر رضا مریدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد بیان کرد: از 13 هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض بر ارزش افزوده، حدود 8 هزارمیلیارد تومان سهم مالیات و بیش از 5 هزارمیلیارد تومان سهم عوارض شهرداری‌ها بوده است.

وی ادامه داد: مالیات بر ارزش افزوده شاید آشناترین نوع مالیات در بین مردم باشد، چون تقریبا روی هر کالا و خدماتی که دریافت می‌کنند از فاکتور رستوران و  پرواز تا ماست و  نوشابه  همیشه این گزینه را که به مبلغ پرداخت نهایی آن‌ها اضافه می‌شود، مشاهده می‌کنند.

به گفته مریدی، میزان مالیات بر ارزش افزوده تا سال گذشته 9 درصد بوده و امسال به 10 درصد افزایش یافته است. این نوع مالیات را خریدار (مصرف کننده) پرداخت می‌کند و فروشنده پس از دریافت موظف است به خزانه دولت واریز کند.

مدیرکل امور مالیاتی استان افزود: در سال گذشته از محل مشارکت مردم استان در پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، حدود 5 هزار و 77 میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های استان به طور مستقیم واریز شده، در صورتی که در مدت مشابه سال 1401 این رقم بیش از 3 هزار و 594 میلیارد تومان بوده که 41 درصد رشد داشته است.

مریدی با تأکید بر اینکه اختصاص بخش درخور توجهی از درآمد‌های حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‏‌ها و دهیاری‌ها راه را برای تأمین منابع پایدار مورد نیاز این حوزه فراهم کرده است، گفت: عوارض وصول شده مالیات بر ارزش افزوده در هر شهر یا منطقه‌ای در راستای عمران و آبادانی همان منطقه مصرف می‌شود که این امر گویای این واقعیت است که تلاش شهروندان هر منطقه در تحقق درآمد‌های مالیاتی رابطه مستقیمی با توسعه و پیشرفت آن شهر خواهد داشت.

وی افزود: در قانون قبلی از 9 درصد عوارض و مالیات بر ارزش افزوده 3 درصد به شهرداری‌ها اختصاص پیدا می‌کرد، اما در راستای حمایت از این نهاد‌ها و مطابق قانون جدید از 9 درصد عوارض و مالیات بر ارزش افزوده 4 درصد به شهرداری‌ها اختصاص پیدا می‌کند.

مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی با اشاره به اینکه یک درصد از درآمد ارزش افزوده به بخش سلامت اختصاص می‌یابد، گفت: یک‌درصد از مالیات بر ارزش افزوده با عنوان مالیات سلامت به پوشش درمان افراد ساکن در روستا‌ها و شهر‌ها و جامعه عشایری، تکمیل و تأمین تجهیزات بیمارستانی و مراکز بهداشتی و درمانی با اولویت بیمارستان‌های مناطق توسعه نیافته، ارتقای سطح بیمه بیماران صعب العلاج و افراد زیرپوشش نهاد‌های حمایتی خارج از روستا‌ها و شهر‌ها به وزارت بهداشت و درمان تخصیص می‌یابد که نقش مؤثری در طرح تحول سلامت ایفا کرده است.

تامین 97 درصد از درآمدهای استان از محل مالیات

مریدی با بیان اینکه 97 درصد درآمدهای استان از محل مالیات تامین می شود، گفت: در سال 1402 میزان وصولی درآمدهای مالیاتی استان بیش از 218 هزار میلیارد ریال بود که نزدیک به 114 درصد سهمیه تعیین شده استان محقق شده است.

مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی افزود: میزان وصولی مالیات در مدت مشابه سال قبل 143 هزار میلیارد ریال بود که در سال 1402 از رشد 52 درصدی برخوردار بوده است.

وی بیان کرد: با توجه به تشکیل اداره مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی و رصد میدانی کارکنان این اداره، لذا افزایش میزان وصولی از محل مبارزه با فرار مالیاتی و دستیابی به منابع جدید، بوده است.

مریدی گفت: یکی از سیاستهای مهم این اداره کل، تکریم مودیان مالیاتی، حمایت از تولید و رعایت عدالت مالیاتی و افزایش وصولی بدون فشار بر مودیان موجود بوده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • (ویدئو) موافقت دولت با کاهش مالیات بر ارزش‌افزوده کالا‌های اساسی
  • کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی
  • بهادری‌جهرمی: کاهش مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو
  • بهادری جهرمی: مالیات بر ارزش افزوده به یک درصد کاهش یافت
  • شرط بخشودگی مالیاتی اعلام شد
  • حجم ۸۰۰۰ میلیارد تومانی معاملات در بازار سرمایه توسط کرمانشاهیان
  • سعی کردیم شهرداری دارایی‌های خود را خام‌فروشی نکند
  • طرح سوال از قوه قضائیه در مجلس به دلیل استنکاف از قانون وکلا
  • گرفتن مالیات بر ارزش افزوده ورزش را برای همه مردم گران می‌کند
  • وصول ۱۳ هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض در خراسان رضوی