Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار خراسان رضوی گفت: صنعت مرغ تخم‌گذار استان روزانه یک میلیارد تومان ضرر می کند، اگر فکری برای حل این موضوع نشود قطعا صنعت مرغ تخم گذار رو به نابودی خواهد رفت.

به گزارش قدس آنلاین، سید حسین موسوی نژاد در خصوص قیمت تخم مرغ اظهار کرد: همه اجناس در یکی، دو سال گذشته افزایش چشمگیر قیمت داشته اما تخم مرغ کاهش قیمت هم داشته و مرغداران ما در تولید تخم مرغ زیان می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: صنعت مرغ تخم‌گذار استان روزانه یک میلیارد تومان ضرر می کند، اگر فکری برای حل این موضوع نشود قطعا صنعت مرغ تخم گذار رو به نابودی خواهد رفت و در آینده ما در حالی که ۴۰ سال صادر کننده تخم مرغ بودیم باید تخم مرغ وارد کشور کنیم.

مدیر عامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار خراسان رضوی با بیان اینکه تولید تخم مرغ در کشور ۱۰ و در استان ۴۰ تا ۵۰ درصد مازاد بر مصرف است، بیان کرد: مسئله‌ مهم در صنعت تخم مرغ کشور صادرات است. دو مقصد صادراتی کشور عراق و افغانستان هستند. صادرات به عراق از حدود یک ماه قبل به این دلیل که خود عراق واردات تخم مرغ را ممنوع کرده، قطع شده است و افغانستان هم به موارد مختلف و بهانه‌های مختلف واردات تخم مرغ را ممنوع کرده است.

بیشترین سرمایه‌گذاری ملی کشور بعد از نفت و پتروشیمی در صنعت مرغ تخم‌گذار است

موسوی نژاد با بیان اینکه بعد از صنعت نفت و پتروشیمی بیشترین سرمایه گذاری ملی کشور در صنعت مرغ تخم‌گذار انجام شده است، افزود: دولت باید برای صادرات فکری کند تا ما بتوانیم تخم مرغمان را به کشورهای دیگر صادر کنیم یا کار دیگری که می‌توان انجام داد فرهنگ سازی در مصرف تخم مرغ است، به طور میانگین مصرف تخم مرغ هر ایرانی در هر سال حدود بیست کیلوگرم است که در کشور ژاپن این عدد به ۳۵ کیلوگرم می رسد.

وی اضافه کرد: یک ذهنیت منفی در کشور وجود دارد که کلسترول تخم مرغ باعث بیماری های قلبی-عروقی می شود، این مسئله را علم پزشکی کاملا رد کرده است. بهترین و با کیفیتترین پروتئین در جهان پروتئین تخم مرغ است،  اما فرهنگ مصرف بدی نسبت به تخم مرغ وجود دارد، باید اطلاع‌رسانی شود تا مصرف این ماده پروتئینی با ارزش افزایش پیدا کند.

صادرات تخم مرغ باعث افزایش قیمت آن در داخل نمی‌شود

مدیر عامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار خراسان رضوی در پاسخ به این سوال که آیا صادرات تخم مرغ سبب افزایش قیمت آن در کشور می‌شود، تصریح کرد: این مسئله شاید در خصوص سایر محصولات کشاورزی صدق کند، اما در دو سه سال گذشته در خصوص تخم مرغ این مشکل را نداشتیم؛ چراکه وظیفه تنظیم بازار داخلی تخم مرغ به اتحادیههای مرغداران واگذار شده و مدیریت کشوری توسط اتحادیه مرغداران میهن انجام می‌شود و در صورت افزایش قیمت صادرات تخم مرغ را کنترل می‌کنیم و نمی‌گذاریم بدون ضابطه و به هرمقداری صادرات انجام شود.

موسوی‌نژاد اضافه کرد: انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قیمت تخم مرغ را محاسبه و تعیین کرده است، بدین صورت که هر کیلوگرم تخم مرغ باید ۷۷۴۰ تومان از مرغدار خریداری شود و اگر قیمت از نرخ تعیین شده توسط انجمن حمایت بالاتر برود ما قطعا از صادرات ممانعت می‌کنیم و نمی‌گذاریم که مردم کشور تحت فشار قرار بگیرند.

وی افزود: ما به عنوان تولید کننده، قیمت انجمن حمایت را قبول نداریم ولی در این شرایط حتی حاضر هستیم همان قیمت را هم بپذیریم ولی الان که تازه در فصل مدارس شرایط بهتر شده است ما تخم مرغ را ۶۰۰۰ تومان می‌فروشیم.

مدیر عامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار خراسان رضوی، بیان کرد: نگاه بلند مدت به موضوع صادرات وجود ندارد و یک سری تصمیمات خلق الساعه گرفته می‌شود و در لحظه در واکنش به گرانی تخم مرغ، صادرات را متوقف می‌کنند. کشور مقصد صادراتی ما که به عنوان مثال افغانستان است می‌خواهد نیاز کشورش را تامین کند و در نتیجه‌ قراردادی که با ما امضا کرده بازار وارداتی خود را بر روی کشور های صادرکننده دیگر می‌بندند.

بازارهای صادراتی خود را از دست داده‌ایم

موسوی نژاد با اشاره به اینکه در نتیجه ممنوعیت صادرات، ما بازارهای صادراتی خودمان را از دست داده‌ایم، ادامه داد: کشور افغانستان در واکنش به همین ممنوعیت صادرات با ترکیه قرارداد هنگفت واردات تخم مرغ امضا کرده است، تخم مرغ از ترکیه می‌آید و از کشور ما عبور می‌کند و به افغانستان می‌رود و در این میان تولید کننده ما متضرر می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد از صادرات به افغانستان توسط استان خراسان رضوی صورت می‌گرفته است، گفت: طبق آماری که ما داریم روزانه ۳۵۰ تن تخم مرغ در استان خراسان رضوی تولید می‌شود که مقام اول در کشور است، و همچنین بیش از ۱۲ درصد از تولید تخم مرغ کشور در استان ما صورت می گیرد.

مدیر عامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار خراسان رضوی، افزود: یک سری از مرغداری‌ها با مجوز و تحت نظارت دستگاه‌های بهداشتی مانند دامپزشکی فعالیت می‌کنند و ما در استان بهترین و با کیفیت‌ترین تخم مرغ کشور را تولید می کنیم و دلیل آن هم مسائل بهداشتی و قرنطینه‌ای  است که واحدهای مرغداری انجام می‌دهند.

موسوی نژاد با بیان اینکه یک سری از مرغداریها بدون مجوز فعالیت می‌کنند، اضافه کرد: انتظار ما از دستگاه های قضایی و تعزیراتی این است که از تولید این مرغداریها جلوگیری کنند؛ چراکه از بهداشتی بودن تولید آن‌ها اطمینان نداریم و اینکه این مرغداریها آمار ما را با مشکل مواجه می‌کنند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۶۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۱۳ هزار کنتور هوشمند برق در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، علیرضا خدابنده عصر چهارشنبه در نشست هماهنگی مدیران برای مدیریت بار سال ۱۴۰۲ در خراسان رضوی اظهار کرد: پارسال ۳۷ هزار و ۵۲۸ مورد انشعاب برق در خراسان رضوی واگذار شده که رشد ۴.۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با اشاره به تغییر رویکرد توانیر در حوزه اختصاص اعتبارات به شرکت‌های توزیع گفت: امسال وصول مطالبات از مشترکین برق مهمترین و اثرگذارترین مولفه در استقلال مالی شرکت در نظر گرفته شده است.

وی گفت: در سالی که به عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری شده است، گذر از پیک بار در تابستان امسال و بحث ناترازی تولید و مصرف برق ، نیازمند ایجاد زیرساخت‌هایی در حوزه بهره‌برداری است.

خدابنده افزود: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» اولویت کار این شرکت در سال جاری رفع ناترازی برق با جلب مشارکت حداکثری مردم است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی اظهار کرد: موتور محرک بخش تولید، برق است و مهمترین مسئله در این بخش تأمین برق مطمئن و مستمر به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر تولید موجب اشتغال‌زایی، ارزش افزوده، کاهش بیکاری و کاهش معضلات اجتماعی می‌شود. لذا باید تسهیل گری برای متقاضیان بخش تولید به منظور تامین برق‌شان و همچنین ترویج فرهنگ درست مصرف را در اولویت قرار دهیم.

خدابنده اظهار کرد: در این راستا امسال تلاش خواهیم کرد همایش مدیریت بار و مصرف را در گام نخست برای کارکنان شرکت توزیع برق خراسان رضوی و خانواده‌هایشان برگزار کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در خصوص یکی از مهمترین پروژه‌های شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با عنوان تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار گفت: پارسال ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر از شبکه سیمی در استان به کابل خودنگهدار تبدیل شد و امسال ۲ هزار و ۸۰۰ کیلومتر هدف‌گذاری شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی بیش از ۴۴ هزار کنتور برق در خراسان رضوی
  • صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان
  • نصب ۱۳ هزار کنتور هوشمند برق در خراسان رضوی
  • آمادگی همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با صداوسیما برای جذب سرمایه گذار
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت
  • رشد تهیه دارو از گیاهان دارویی در کشور
  • متخصصان وزارت نفت تحریم‌ها در زمینه تولید و صادرات نفت را بلااثر کردند/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • پتانسیل صادرات بیش از ۶۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد