Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، حجت‌الاسلام بابا خانی مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی در گردهمایی هیئات مذهبی و مجامع فرهنگی شاخص استان سمنان گفت : ناامیدی زیادی در جامعه نخبگان وجود دارد، اما کف میدان جامعه باوجود ریزش‌ها و فضا‌های منفی، خوشبختانه رویش‌های فراوانی را شاهد هستیم که در اربعین، عاشورا، هیئت‌های مذهبی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. آن‌ها را می‌بینیم.

او بابیان اینکه رویش‌های انقلابی به‌واقع امروز اثرگذار هستند، افزود: سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این راستا وارد گام دوم شده یعنی درواقع باید گفت یکی از محور‌های تحول در سازمان، مردمی شدن تبلیغ است به عبارت ساده‌تر سازمان تبلیغات اسلامی هیئت‌های مذهبی هستند .

مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی، بابیان اینکه درواقع هیئت‌های مذهبی ستاد‌های این نهاد در سطح جامعه محسوب می‌شوند، تأکید کرد: پاسداران انقلاب اسلامی همان کسانی هستند که در میدان حضور دارند لذا امروز هیئت‌ها، مداحان و هر کس که در هر عرصه‌ای در نوک پیکان مبارزه می‌کند، باید پیشگام تبلیغات باشد و این رویکرد مردمی سازمان تبلیغات اسلامی است.

بابا خانی بابیان اینکه وظیفه سازمان تبلیغات اسلامی این است که پشتیبانی و همراهی را از این افراد که در نوک پیکان تبلیغ هستند، صورت دهد، بیان کرد: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در حکم انتصاب حجت‌الاسلام قمی به‌عنوان رئیس این نهاد بیان کردند، معظم له از سازمان تبلیغات اسلامی تحول می‌خواهند لذا تحول صورت نمی‌گیرد مگر بر پایه حمایت‌ها و تغییر نگرش‌ها.

او افزود: تشکل‌های دینی و مذهبی به واسطه مردمی بودن در صف نخست مقابله و مبارزه در حوزه فرهنگ دینی هستند که باید مورد تقدیر و البته حمایت قرار گیرند چرا که رسالتی خطیر دارند.

انتهای پیام/ح

مردمی شدن تبلیغ دین یکی از محور‌های تحول در سازمان تبلیغات اسلامی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان تبلیغات مردمانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۸۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: یکی از دستاوردهای تلاش قرآنی در ماه رمضان این بود که تصویر کشورمان در فضای بین‌المللی به خصوص در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، در مراسم قدردانی از عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی کشور طی سخنانی به گستردگی برنامه‌های تولید شده در ماه رمضان اشاره کرد و اظهار داشت: در اجرای این برنامه‌های قرآنی تمام دستگاه‌ها نقش داشتند و شاید سازمان تبلیغات اسلامی کمترین نقش را داشته است. همچنین شورای توسعه فرهنگ قرآنی نقش هماهنگی را به خوبی بر عهده گرفت.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش در این ایام زحمت بسیاری کشیدند. همچنین همکاران ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز زحمات بسیاری  متقبل شدند.

او به برگزاری نمایشگاه قرآن در استان‌ها اشاره کرد و گفت: به نظر می‌رسد امسال برای اولین بار در تمامی استان‌ها نمایشگاه قرآن برگزار شد و نمایشگاه اصلی هم در مصلی امام خمینی(ره) در تهران دایر بود. بسیج، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و مهم‌تر از همه بخش مردمی در این نمایشگاه‌ها بسیار فعال بودند.

قمی به برنامه‌های قرآنی در سازمان صدا و سیما اشاره کرد و اظهار داشت: یک همگرایی در ماه مبارک رمضان حول محور قرآن شکل گرفت. نقطه تجلی همه این برنامه‌ها در رسانه ملی بود که این نقش را به خوبی ایفا کرد.

 

ضرورت تبیین تعامل قرآن و علم از سوی دانشمندان و اساتید

 

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از درخشش برنامه محفل در روستای چارک یاد کرد و گفت: فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی به مجموعه اقدامات متعددی که در روستاها شکل گرفت، توجه کند. به عنوان مثال اتفاقی که روستای چارک افتاد و برنامه محفل در آنجا درخشش داشت، اتفاق مبارکی بود که همین نکته نشان‌دهنده ظرفیت ایمان مردم است.

رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی از تلاش تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران برنامه‌های سحر و افطار به تقویت حس قرآن دوستی مردم اشاره کرد و اظهار داشت: یک افکارسنجی انجام دادیم که نتایج آن قابل توجه است. در این افکارسنجی بسیاری به سؤالات پاسخ دادند. 75 درصد کسانی که پاسخ داده بودند از اینکه که قرآن را حفظ نکرده‌اند احساس خسارت کرده‌اند.

او ادامه داد: گام‌های بعدی در ترویج فرهنگ قرآنی را باید کیفی‌تر و مؤثرتر برداریم. یکی از دستاوردهای اتفاقات ماه رمضان این بود که تصویر ایران در فضای بین‌المللی به خصوص در جهان اسلام درباره اهتمام ایران به قرآن قدری تغییر کرده و اصلاح شد که این موضوع دستاورد مهمی است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • احکام متناسب با جرم در پرونده‌های مرتبط با حجاب صادر شود
  • انتصاب مشاور استاندار بوشهر در امور روحانیت
  • مشاور استاندار بوشهر در امور روحانیت منصوب شد
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • اشتراکات فرهنگی و مذهبی میان دو ملت ایران و پاکستان زمینه‌ساز تعمیق روابط دو کشور است
  • هیئات مذهبی بازوی قوی در تدوین برنامه‌های تبلیغات اسلامی است
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه وحدت است
  • حوزه های علمیه از اساسی ترین پایگاه های فرهنگی جامعه هستند