Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز علوم و ستاره شناسی تهران گفت: ویژه برنامه هفته جهانی فضا با شعار «ماه دروازه‌ای به سوی آسمان» برگزار خواهد شد و رصد آسمان شب، از برنامه‌های این همایش علمی است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، امیرحسین چیذری، مدیر مرکز علوم و ستاره شناسی تهران از برگزاری ویژه برنامه هفته جهانی فضا در مرکز علوم و ستاره شناسی تهران خبر داد و اظهار کرد: مرکز علوم و ستاره شناسی تهران، همچون سال‌های گذشته ویژه برنامه‌ای را در روز چهارشنبه، ۱۷مهر ماه از ساعت ۱۷ الی ۲۱ برای عموم شهروندان در تالار کهکشان برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این برنامه پیرامون شعار هفته جهانی فضا با عنوان «ماه دروازه‌ای به سوی آسمان» برنامه‌ریزی شده است.

چیذری افزود: مهمان ویژه این برنامه استاد احمد دالکی (پدر نجوم آماتوری ایران) است و خیرمقدم این همایش علمی توسط ایشان صورت می‌گیرد.

مدیر مرکز علوم و ستاره شناسی تهران تصریح کرد: اولین سخنران برنامه استاد سیروس برزو، پدر علوم فضایی ایران خواهد بود و سخنرانی خود را با موضوع «فضانوردی شگفتی ناشناخته» برای علاقه‌مندان بیان می‌کند.

وی ادامه داد: دومین سخنران برنامه محمدرضا رضایی، روزنامه‌نگار فناوری فضایی، سخنرانی خود را با موضوع «فضانوردی به توان آینده» به حضار ارائه می‌کند.

چیذری عنوان کرد: قبل از سخنرانی‌ها، از ساعت ۱۶ الی ۱۷ کارگاه بازی‌های فیزیک توسط حسن باقری، منجم آماتور و کارگاه خانه خلاقیت با ارائه ربات‌های مریخ‌نورد دانش‌آموزی و ساخت ماکت‌های نجومی هوشمند (زیر نظر کمیته ملی ربوکاپ ایران) برای علاقه‌مندان اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: در انتهای برنامه به د ونفر از شرکت‌کنندگان به قید قرعه جوایز ویژه اهدا می‌شود.

مدیر مرکز علوم و ستاره شناسی تهران خاطرنشان کرد: رصد آسمان شب، از دیگر برنامه‌های این همایش علمی است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هفته جهانی فضا ستاره شناسی رصد آسمان نجوم آماتوری ایران فضانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۸۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لازم است تلویزیون در طول سال کنار کتاب باشد نه چند روز خاص!

تلویزیون در حالی امسال به استقبال نمایشگاه کتاب می‌رود که در دو سال اخیر ویژه‌هایی را تعریف می‌کند و همچون سال گذشته چندین ساعت برنامه زنده را به این نمایشگاه اختصاص می‌دهد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محسن برمهانی معاون سیما اعلام کرد که برنامه‌هایی را به طور ویژه برای سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران تدارک دیده‌اند. چرا که او این نمایشگاه را بزرگترین رویداد فرهنگی کشور می‌داند همچون که در دو سال گذشته سازمان صداوسیما یک نگاه ویژه‌ای به این نمایشگاه داشته است.

به تعبیر برمهانی رویداد فرهنگی همچون نمایشگاه کتاب وجود ندارد که چهار میلیون بازدیدکننده داشته باشد. او به ضبط دو هزار آیتم برنامه در طول برگزاری دوره سی و چهارم نمایشگاه کتاب اشاره کرد که  تمام این تولیدات در طول سال از رسانه ملی پخش شده‌اند. برای هر شبکه در نمایشگاه جایگاه ویژه ایجاد شد تا متناسب با مخاطبان بتواند برنامه خاص و ویژه تولید کنند.

اما او از تدارک ویژه برنامه‌های تلویزیونی برای سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که از 19 اردیبهشت‌ماه به مدت 10 روز کار خودش را در مصلی امام خمینی(ره) آغاز می‌کند خبر می‌دهد. برمهانی می‌گوید: «امسال کارویژه‌هایی برای تمام شبکه‌های تلویزیونی تعریف شده تا خروجی ویژه با محوریت کتاب و نمایشگاه کتاب تهران برای مخاطبان با سلیقه‌های متفاوت تولید شود.»

66 درصد مردم ایران همراه با تلویزیون و «نون‌خ» صدرنشین

معاون سیما همچنین به برنامه‌سازی تلویزیونی از نمایشگاه کتاب اشاره دارد که این موضوع را در رونق صنعت نشر مؤثر می‌داند.او در این باره گفت: «برنامه‌سازی و فعالیت‌های رسانه‌ای حتما در رونق صنعت چاپ و تیراژ کتاب نقش خواهد داشت. اتفاقی مثل نمایشگاه کتاب که پرحجم در رسانه ملی تبلیغ می‌شود، حتمأ مخاطب توجه ویژه‌ای به آن خواهد داشت.»

این در حالی است که سال گذشته روزانه 12 ساعت پخش زنده «نمایشگاه کتاب تهران» در تلویزیون در دستور کار قرار گرفته بود. به طور مثال شبکه یک برنامه «کتاب اول»، شبکه دو «باغ کتاب» دو شبکه سه با دوربین‌هایش به شبستان مصلی امام خمینی(ره) می‌آمدند و ویژه‌هایی را تدارک می‌دیدند. این اتفاق در دیگر شبکه‌ها هم برقرار بود. حتی «کودک‌شو» هم یک ویژه طنزی را برای خانواده‌ها و فرزندان در مصلی امام خمینی(ره) اجرا کرد.

همچنین رئیس صداوسیما هم بارها به توجه برنامه‌سازان به کتاب و ساخت سریال‌های تلویزیونی از طریق اقتباس تأکید کرده است. همان‌طور که برمهانی و مسئولین در سیما به این نکته اشاره کرده‌اند فیلمنامه‌هایی اقتباسی حول محورِ کتاب‌های جذاب و جدید به دست شورای فیلمنامه رسیده و در حال بازنگری و تصویب است.

اما در عین حال برای فرهنگسازی کتابخوانی و بالا بردن سرانه مطالعه در کشور همچون گذشته نیازمند ساخت سریال‌هایی با موضوع «کتاب» هستیم؛ روزگاری که امثالِ سریال‌هایی تحت عنوان «کتابفروشی هدهد» ساخته می‌شدند. بنابراین علی‌رغم توجه صداوسیما به موضوع کتاب در ایام نمایشگاه کتاب لازم است در طول سال با ساخت برنامه‌های جذاب و سریال‌های ویژه کتاب و یا حتی اقتباس‌گونه، تلویزیون در کنار کتاب باشد نه چند روزِ خاص.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری هفده عنوان برنامه در طی هفته سلامت
  • ویژه برنامه‌های علمی یادروز سعدی
  • از کنار نخل و دریا «زیر آسمان ایران» را بشنوید
  • برگزاری اولین جلسه شورای اداری شهرستان تبریز
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • تشریح ویژه برنامه‌های هفته معلم
  • اجرای ویژه برنامه‌های روز جهانی زمین پاک در اراک
  • لازم است تلویزیون در طول سال کنار کتاب باشد نه چند روز خاص!
  • جشن تولد یک سالگی نوزاد نارس در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور