Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم حسن‌پور، معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا از یزد، با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) که فرمودند: «هر کس پیاده به زیارت جدّ ما امام حسین(ع) برود هر قدمی که بر می‌دارد یک گناه از او پاک می‌شود و یک حسنه برای او نوشته می‌شود و یک درجه بردرجاتش افزوده می‌شود»، هدف از زیارت اربعین را افزایش معرفت نسبت به قیام اباعبدالله الحسین(ع) و نیز زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان یزد با بیان اینکه 1380 سال از اولین پیاده‌روی اربعین توسط جابربن عبدالله انصاری می‌گذرد، و هنوز عشق جابر در این راه متجلی است ادامه داد: اربعین باشکوه‌ترین مراسمی است که می‌توانیم امام حسین(ع) را به جهانیان معرفی کنیم.

حسن‌پور با اشاره به شبهاتی در خصوص حضور زنان در این پیاده‌روی گفت: بسیاری از مراجع تقلید ما رعایت حجاب شرعی و احکام اسلامی و یا حضور زنان با محارم خود در سفر اربعین را از شروط لازم در این پیاده‌روی می‌دانند، لذا توصیه اینجانب به بانوان این است حتی‌الامکان از سفر به صورت انفرادی پرهیز کرده و سعی کنند با محارم خود راهی سفر شوند.

وی به مصادیق بسیاری از حضور علما در طول تاریخ در زیارت اربعین اشاره کرد و افزود: از علمای عصر ما هم در زندگی نامه آیت‌الله مکارم شیرازی از مراجع تقلید می‌خوانیم که دو بار با پای پیاده از حرم علوی تا حرم حسینی را در اربعین پیموده‌اند.

معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان یزد در بخش  دیگری از سخنان خود در خصوص برنامه‌های فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان یزد گفت: جلساتی با حج و زیارت، تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد استان برگزار شد تا بانوان طلبه و مبلغات توانمند سهمی در ارتقای مسائل فرهنگی اربعین ایفا نمایند.

حسن‌پور افزود: در نشست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد مقرر شد بانوان طلبه در فراخوان مقالات اربعین با موضوعات مختلف از جمله بررسی و پاسخ به شبهات مربوط به حضور زنان در پیاده روی اربعین، نقش سازمان‌ها و ادارت در هرچه بهتر برگزاری پیاده روی اربعین، اهمیت اربعین در روایات اسلامی و ...شرکت کنند.

وی برگزاری دوره آموزشی لهجه عراقی با حضور بیش از 50 بانوی طلبه را از دیگر اقدامات معاونت فرهنگی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد در راستای حضور و فعالیت تبلیغی بانوان طلبه در این زمینه بیان کرد.

حسن‌پور از اعلام آمادگی 30 نفر از طلاب و بانوان مبلغ از سراسر استان برای کمک در اجرای برنامه‌های اربعین حسینی خبر داد و افزود: معرفی نامه مبلغان از حج و زیارت استان صادر می‌شود و برخی به صورت خانوادگی و برخی با هماهنگی سازمان تبلیغات اعزام خواهند شد تا با حضور در موکب‌ها به رفع شبهات، تصیح قرائت نماز ، پاسخ به سوالات شرعی، انجام امور مشاوره ای و.. بپردازند.

وی فعالیت در فضای مجازی از طریق انتشار اطلاعات لازم در زمینه سفر اربعین بانوان به صورت پوستر، فیلم کوتاه، اینفوگرافی و.... را از دیگر فعالیت فرهنگی بانوان طلبه عنوان کرد.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد اربعین حسینی حوزه علمیه خواهران یزد یزد مبلغات دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۴۹۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود

 نرجس نیازمند،عضو شورای شهر قم در نشست خبری روسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم که در آستانه روز شورا در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: بعد از تشکیل دوره ششم شورای اسلامی شهر، به دنبال مطالبات از سوی اقشار مختلف بانوان جامعه و شهر قم، در ابتدا کمیته بانوان و در اردیبهشت‌ماه سال گذشته کمیسیون زنان و خانواده تشکیل شد.

وی با بیان اینکه قبلاً هیچ موضوع متناسب و متناظر درباره بانوان در شهرداری قم وجود نداشت، افزود: ابتدای امر تشکیل کارگروه‌ها را داشتیم که تمام مواردی که مربوط به حوزه زنان و خانواده است بررسی‌شده و مهم‌ترین سرفصل‌ها مربوط به حوزه شهری پیاده شود.

رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم با اشاره به عمده فعالیت‌ها در کمیته بانوان و کمیسیون زنان و خانواده تصریح کرد: جوانی جمعیت، حمایت از محافل قرآنی در راستای تربیت دینی فرزندان، حمایت از مشاغل خانگی و تقویت اقتصاد خانواده، ازجمله فعالیت‌هایی بود که در کمیته بانوان و کمیسیون زنان و خانواده انجام شده است.

وی ادامه داد: در راستای ایجاد بازارچه‌های ثابت و موقت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری ۱۳ بوستان را برای ایجاد فضای بازارچه‌ها معرفی کرده است.

نیازمند با تأکید بر ورزش و اهمیت نشاط اجتماعی، عنوان کرد: در راستای افزایش نشاط اجتماعی ورزش صبحگاهی بانوان راه‌اندازی و فضا‌های بوستان بانوان گسترش یافت.

رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای شهر قم از همایش ملی پیاده‌روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: در تلاشیم تا ورزش همگانی را در شهر گسترش دهیم.

منبع:تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • راهیابی دو بانوی ورزشکار خراسان رضوی به اردوی تیم ملی تنیس روی میز
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم
  • مشارکت خوب یزدی‌ها در اجرای طرح نور
  • مشارکت خوب یزدی‌ها در اجرای طرح نور 
  • اجرای ۳۰ برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان/ برگزاری جشنواره «نون و نمک» در فرهنگسرای کوثر
  • آزادی یک زندانی به همت مدیر نیکوکار یزدی
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • انتصاب جدید در سازمان صدا و سیما
  • رهایی یک بانوی لرستانی با همکاری ستاد دیه و خیران از زندان