Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌وپرورش در جلسه هم‌اندیشی اعضای هیئت‌مدیره جامعه خیرین مدرسه‌ساز اظهارکرد: باید فضایی ایجاد کنیم که هرکس با هر توانمندی بتواند در مدرسه‌سازی مشارکت کند، البته جامعه به حدی از قابلیت و ظرفیت رسیده است که در برابر هر مشکلی احساس مسئولیت می‌کند و برای حل آن مشکل مشارکت می‌کند.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای هیئت ‌مدیره مجمع خیرین مدرسه‌ساز، اظهارکرد: همواره قدوم خیرین برای عرصه تعلیم و تربیت مبارک بوده است و خواهد بود و شما در عمل آشکار کردید که خیرین چه جایگاه والایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به آیات قرآن کریم درباره نیکوکاری، خاطرنشان کرد: خداوند کسانی که با اموال خود مجاهدت می‌کنند را در کنار کسانی که باجان خود مجاهدت می‌کنند، قرار می‌دهد. شما یاوران خدا هستید و ما وظیفه‌داریم در برابر نعمت خداوند شاکر باشیم و یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌ها که امروز از آن بهره‌مندیم نعمت وجود خیرین است.

وزیر آموزش‌وپرورش اذعان کرد: نعمت‌ها باید یادآوری و شکرگذاری شوند چراکه از این نعمت‌ها از ما سؤال خواهد شد.

وی با بیان اینکه نعمت‌های خدا بر دو نوع ظاهری و باطنی هستند، گفت: ساخت مدرسه وجوه ظاهری کار خیرین است که قابل‌مشاهده است اما وجه باطنی نعمت خیرین تأثیر تربیتی است که این کار بر جامعه اثر می گذارد.

وزیر آموزش‌وپرورش در ادامه اضافه کرد: اقدامات خیرین لطافت و نیکوکاری را در جامعه به وجود می‌آورد و شما این عمل تربیتی را راهبری می‌کنید و حضور مؤثر دارید.

حاجی میرزایی تأکیدکرد: باید فضا را به‌گونه‌ای ایجاد کنیم که هرکس با هر توانمندی بتواند در مدرسه‌سازی مشارکت کند، البته جامعه به حدی از قابلیت و ظرفیت رسیده است که در برابر هر مشکلی از جامعه احساس مسئولیت می‌کند و برای حل آن مشکل مشارکت می‌کند.

وی بابیان اینکه آموزش‌وپرورش زمانی به اهداف خود خواهد رسید که همه در نظام تعلیم و تربیت مشارکت کنند، گفت: باید مدرسه با خانواده و جامعه پیوند بخورد و عرصه مشارکت را گسترده کنیم چراکه مشارکت بستر آموزش‌وپرورش را به میان مردم می‌برد.

وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: در فرهنگ دینی، خانواده مسئول اصلی تربیت است و بقیه نهادها همراه و کمک‌کننده این مسیر هستند و باید فضا را برای خانواده‌ها ایجاد کنیم تا مشارکت کنند.

به گزارش معاونت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت آموزش‌وپرورش، حاجی میرزایی با اشاره به اینکه وجه باطنی حضور خیرین آثار ماندگار و پایداری در فرهنگ و جامعه دارد، اظهار کرد: ما مسئول تربیت هستیم و باید جامعه خیرین مدرسه‌ساز را به فرهنگ یاری، مدرسه یاری، فن یاری و...توسعه دهیم چراکه مدرسه باید کانون محلی و عرصه یادگیری باشد.

وزیر آموزش‌وپرورش در پایان گفت: خیرین بزرگوار را دعوت می‌کنم تا خیری را به وجوه دیگر توسعه دهیم و البته آموزش‌وپرورش وظیفه دارد در خدمت خیرین باشد و با تمام وجود در این عرصه در کنار شما بزرگواران هستیم و خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۰۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تک ماده كمكی به آموزش‌وپرورش نخواهد کرد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، امرایی، عضو كمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت عدالت مجلس در یک گفت‌وگوی رادیویی در مورد افزایش استفاده از تک ماده گفت: قبل‌تر ۲ عنوان نهایی و غیر نهایی برای فارغ‌التحصیلی تصویب شد كه اخیراً این ۲ عنوان نهایی و به ۴ درس اضافه شد.

امرایی در این باره افزود: آموزش‌وپرورش به جای اضافه كردن تک ماده باید به سمت عدالت آموزشی برود. اگر در استان‌ها شاهد همگنی در عدالت باشیم، نیازی به افزایش تك ماده نیست.

عضو كمیسیون آموزش دیده‌بان شفافیت عدالت یادآور شد: سال گذشته هشدار داده شد كه سؤالات امتحانات نهایی مانند كنكور شده كه در نهایت موجب افت نمرات معدل دانش‌آموزان شد كه امروز با افزایش تک ماده قصد جبران كیفیت بد سؤالات و عدالت آموزشی را دارند كه نه تنها کمک‌کننده نیست بلكه روش غلطی است.

امرایی همچنین با تأکید بر به كارگیری روش‌های اصولی توسط آموزش‌وپرورش برای دانش‌آموزان خاطرنشان كرد: افزایش تک ماده كمكی به دانش‌آموز و آموزش‌وپرورش نمی‌كند و تنها به تسریع در گرفتن دیپلم كمك می‌كند. به جای كاهش تک ماده‌ها، شاهد افزایش آن هستیم كه اصلاً روش منطقی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • افزایش تک ماده كمكی به آموزش‌وپرورش نخواهد کرد
  • فرهنگ سازی برای جامعه ۱۵ میلیونی کارگری/شعار روز کارگر امسال مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال