Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام درخشان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۲۶ فقره از این تعداد حکم دادستانی به استناد تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری زمین های کشاورزی است که در این راستا ۱۷ هکتار از زمین های کشاورزی و باغی استان آزاد شد.
وی ادامه داد : ۲۴ حکم اجرا شده مربوط به قلع و قمع بناهای ساخته شده به مساحت ۲ هزار و ۶۵۳ متر مربع در اراضی کشاورزی و باغی بود که استناد قانونی آن ماده ۳ قانون حفظ کاربری زمین های کشاورزی و باغی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این از ساری، جویبار، آمل، تنکابن ، نور و کلاردشت به عنوان شهرستان هایی نام برد که به ترتیب بیشترین اجرای احکام قضایی در جلویگری از تغییر کاربری اراضی را داشتند.

شناسایی ۱۱۶ هکتار زمین بلاکشت 

مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی مازندران همچنین از شناسائی حدود ۱۱۶ هکتار زمین کشاورزی بلاکشت در مازندران خبر داد و گفت: به بیش از ۵۲ مالک این زمین ها هشدار داده شد تا نسبت به زیرکشت بردن زمین هایشان اقدام کنند.
وی افزود: براساس قانون، اراضی که بیش از پنج سال بدون عذر موجه بلاکشت بماند، ملزم به کشت براساس ضوابط کشاورزی یا فروش یا اجاره یا مزارعه زمین بایر خود هستند و به غیر از این به صورت بلاعوض در اختیار دولت قرار خواهد گرفت.

درخشان همچنین از صدور مجوز تغییر کاربری مجاز اراضی برای ۱۵ هکتار از اراضی استان بر اساس تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری به تشخیص کمیسیون برای طرح های همچون صنعتی، آموزشی، گردشگری، نیروگاه و سایر موارد جهت رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال خبر داد.

وی گفت : ۳۲۰ مجوز فعالیت به سطح ۵۰ هکتار نیز بر اساس تبصره ۴ ماده یک برای طرح های همچون دامداری، مرغداری، مراکز پرورش ماهی، تولیدات گلخانه ای و صنایع تکمیلی غذایی در شش ماهه نخست امسال داده شده است. 

درخشان بر ضرورت برخورد قاطع با تغییر کاربری اراضی در مازندران به عنوان یکی از قطب های کشاورزی تاکید کرد و گفت: در این راستا ۲۲ گروه گشت ویژه حفاظت از زمین های کشاورزی و باغی استان فعالیت دارند.

وسعت اراضی کشاورزی و باغی مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار است که سالانه حدود ۶ میلیون تن محصول از آن برداشت می شود.

سامانه تلفنی ۱۳۱ در سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران مستقر است و مردم می توانند با این شماره تماس بگیرند و موضوعات را گزارش کنند.

۱۲۹۵/۱۶۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مازندران تغییر کاربری اراضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۰۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین تغییر کاربری اراضی کشاورز در لرستان مربوط به خرم‌آباد است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مسلم مویدی امروز دوشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در فروردین‌ماه سال جاری جلوگیری شد.

وی افزود: در این راستا ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی توسط گشت‌های یگان حفاظت امور اراضی استان شناسایی شد که خرم‌آباد با ۷۴ مورد بیشترین تغییر کاربری را به خود اختصاص داده است.

فرمانده یگان حفاظت جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه برخی از افراد سودجو برای خریدوفروش زمین‌های خارج از محدوده شهر یا روستا و ساخت‌وساز ویلا و مسکن در مزارع و باغ‌ها اقدام می‌کنند، تأکید کرد: این در حالی است که بر اساس قانون، هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون مجوز سازمان جهاد کشاورزی ممنوع است و علاوه بر قلع‌وقمع بناهای احداثی، با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد
شد.

سرهنگ مویدی از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز موضوع را به سامانه ۱۳۱ گزارش‌های مردمی اطلاع دهند یا با مراجعه با آدرس https://cms laoi.ir تخلف تغییر کاربری را ثبت و پیگیری کنند.

کد خبر 6085621

دیگر خبرها

  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری و ویلاسازی غیرمجاز در ۵۰ هکتار از اراضی ملی
  • رفع تصرف ۱۲ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در لرستان
  • آزادسازی ۱۰ هکتار از زمین های کشاورزی گرگان
  • جلوگیری از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی لرستان
  • ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد
  • بیشترین تغییر کاربری اراضی کشاورز در لرستان مربوط به خرم‌آباد است