Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی همتی شنبه در این باره گفت: براساس بازدید اولیه در لحظات ابتدایی وقوع خسارت، سطح و حجم خسارت روی داده فراتر از حد تصور و گسترده بود که به این منظور تیم‌های کارشناسی جهت برآورد و ارزیابی خسارت تشکیل شده است.

همتی ادامه داد: بر اساس مشاهدات انجام شده درختان نخل و محصول خرما، مرکبات و محصولات باغی، مزارع لوبیا، کنجد، برنج، واحدهای دامپروری، چاه های آب، تجهیزات انتقال آب و دیگر تأسیسات زیر بنایی این شهرستان دچار خسارت جدی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  گفت: سطح و میزان خسارت های روی داده پس از انجام بازدیدهای دقیق میدانی و برآوردهای کارشناسی اعلام خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیر و کارزین اظهار داشت: با توجه به بیمه بودن بعضی از باغ های  مرکبات و نخیلات، کشاورزان و باغداران در اسرع وقت برای ارائه درخواست خسارت کتبی به شرکت بیمه گر مراجعه کنند.

به گفته وی صندوق ببمه محصولات کشاورزی تنها نهاد حمایتی دولتی و تخصصی برای کاهش ریسک تولید و پوشش بیمه‌ای در بخش کشاورزی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین در ادامه بیان کرد: وقوع خسارت های جوی در کشاورزی اجتناب ناپذیر است که مدیریت صحیح و انجام اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده از سایبان باغ در کاهش خسارت ها بسیار موثر است.

قیروکارزین در فاصله ۱۶۹ کیلومتری جنوب غربی شیراز واقع شده است.

۹۸۷۳ /۱۸۷۶ 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی قیروکارزین خسارت بیمه فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۱۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد

روح الله سرگزی اظهار کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

وی تاکید کرد: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع ۳۲۹ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب استان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۲۲۸ مسیر بازگشایی شده است.

وی توصیه کرد؛ شهروندان با توجه با تداوم بارندگی و برودت هوا در سیستان و بلوچستان شهروندان از سفرهای غیرضروری، فعالیت کوهنوردی، اسکان و تردد در حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • یک شهرستان جدید به کشور اضافه شد | ترکمانچای کجاست و چرا شهرستان شد؟
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی
  • لایروبی بیش از نیمی از انهار کشاورزی شهرستان رشت
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد
  • خسارت بارش شدید باران و تگرگ در حاجی آباد
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • انجام شخم اولیه ۹۸ درصد از اراضی کشاورزی رودسر