Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز جمعی از دانشجویان دانشکده پتروشیمی دانشگاه بجنورد در اعتراض به قطع سرویس‌های درون دانشگاهی دست به تجمع زدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد؛ صبح امروز جمعی از دانشجویان دانشکده پتروشیمی دانشگاه بجنورد در اعتراض به قطع سرویس درون دانشگاهی این دانشکده دست به تجمع زدند.

دانشکده پتروشیمی دانشگاه بجنورد از ۲ سال پیش افتتاح شد و با حدود ۷۰۰ دانشجو در فاصله حدود یک کیلومتری از سلف و مسجد، روی تپه‌های دانشگاه قرار دارد و دانشجویان باید با پای پیاده و سلف این مسیر سربالایی تا دانشکده را طی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سال ۹۶ و همزمان با افتتاح این دانشکده، دانشجویان در اعتراض به این وضعیت دست به اعتراض زدند و در نهایت ۲ اتوبوس برای خدمت دهی به دانشجویان ساماندهی شدند، اما در سال جاری دوباره این سرویس‌ها به حالت معلق در آمدند. همین موضوع و با توجه به نزدیک شدن فصل سرما، دانشجویان را به تجمع مقابل این دانشکده وادار کرد.


اما علت حذف این اتوبوس‌ها چیست؟ علت را باید در دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات جستجو کرد. پس از حادثه تلخ آن دانشگاه، وزارت علوم طی مصوبه‌ای استفاده از اتوبوس‌های با بیش از ۱۰ سال سابقه را ممنوع اعلام کرده و چون این اتوبوس‌ها نیز بیش از ۱۰ سال سابقه دارند، فرسوده بودن و نداشتن برگه معاینه فنی اتوبوس‌های دانشگاه دلیلی بر حذف آنها شد.

کاهش بازدهی دانشجویان پتروشیمی پس از طی مسافت طولانی
احسان حسینی مجد، عضو انجمن علمی مهندسی شیمی این دانشکده در این خصوص می‌گوید: فاصله زیاد و نبود سرویس دهی به دانشکده شیمی تاثیر نامطلوبی بر تحصیل دانشجویان دارد. خستگی راه در زمان رسیدن به کلاس‌ها و حتی تاخیر به دلیل مسیر دشوار کلاس‌ها، اوضاع نامناسبی را برای حضور در کلاس‌های دانشکده به وجود آورده است.

حسینی افزود: با توجه به بارش‌هایی که در سال‌های گذشته شاهد بودیم، تشکیل کلاس‌ها در روز‌های بارانی و برفی نیز امری غیر معقول به نظر می‌رسد.

این فعال دانشجویی در پایان بیان می‌کند: مسئولان دانشگاه با این تصمیم، باید تبعات عدم سرویس دهی در روز‌ها سرد و اتفاقاتی که در روز‌های بارانی و یخبندان برای حدودا ۷۰۰ دانشجوی این دانشکده می‌افتد را، بپذیرند.

کاهش فروش نفت؛ علت مشکلات دانشگاه بجنورد!
اما در حین تجمع مسئول حراست دانشگاه هم به همراه چند نفر دوربین به دست، به میان دانشجویان آمد تا صدای آنان را بشنود و پس از شنیدن سخنان دانشجویان بیان کرد: فروش نفت کشور روز به روز کاهش می‌یابد و این اتفاق بر بودجه دانشگاه اثر داشته؛ لذا اکنون با کاهش بودجه مواجهیم!


تعطیلی بوفه چه ارتباطی با بودجه دارد؟
اما محمد حاچمی، مسئول روابط عمومی شورای صنفی دانشگاه بجنورد نظر دیگری دارد. حاچمی در این باره می‌گوید: مسئولان دانشگاه پیوسته مشکل مالی را مطرح می‌کنند. هرچند بخشی از آن نیز درست است، اما مشکلات دانشگاه بجنورد ارتباطی با مسائل مالی ندارد.

این عضو شورای صنفی ادامه می‌دهد:حدود ۲۰ روز از شروع دانشگاه می‌گذرد، اما بوفه خوابگاه‌ها و محوطه دانشگاه راه اندازی نشده. این هم مرتبط با مشکلات مالی و بودجه‌ای است و یا مسئله ضعف مدیریت است؟

شروع مذاکرات دانشگاه بجنورد با بخش خصوصی
البته پس از گذشت مدتی از تجمع دانشجویان، مسئولان حاضر به برگزاری جلسه با حضور نمایندگان دانشجویان شدند. عضو شورای صنفی این دانشگاه نتیجه این جلسه را اینطور اعلام می‌کند: دانشگاه بیان کرد که با بخش خصوصی برای سرویس دهی به دانشکده پتروشیمی وارد مذاکره شده و نتیجه به گوش دانشجویان خواهد رسید.



حاچمی در پایان می‌گوید: شورای صنفی با مسئولان تشکل‌ها و انجمن‌های دانشگاه هم جلسه‌ای برگزار کرده و طی این جلسه برای ادامه روند مطالبات و رفع مشکلات تصمیماتی اتخاذ کردیم.

اعتراض و تجمع دانشجویان به بعد از ظهر نیز کشیده شد. هرچند تعداد دانشجویان حاضر کاهش یافته بود، اما باز هم عده‌ای بر مطالبه صنفی خود پافشاری می‌کردند. این تجمع به پایان رسید، اما باید دید مسئولان دانشگاه فکری به حال سختی‌های پیش روی دانشجویان دانشکده پتروشیمی دانشگاه بجنورد خواهند کرد؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایاب و ذهاب دانشگاه بجنورد تجمع دانشجویان دانشگاه بجنورد حراست دانشگاه مشکلات دانشگاه بجنورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۳۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با برنامه ریزی دنبال کار جدیدی در دانشگاه خواهم بود

سرپرست دانشگاه گیلان گفت:دوران مدیریت با سرعت طی می‌شود و آن چه می‌ماند یادگاری است که از آن دوران در ذهن افراد باقی می‌ماند و قضاوت‌هایی که تاریخ بر عملکرد آدم‌ها خواهد کرد و توشه‌ای که انسان برای آخرت خویش می‌برد.

به گزارش خبرنگار استان های خبرگزاری دانشجو،سرپرست دانشگاه گیلان گفت: از امروز باید کار جدیدی در دانشگاه شروع کرد و فرصت زیادی نیز باقی نمانده است و باید عملکرد به مردم ارائه دهیم و فقط به فکر کار باشیم و بنا بر تغییر ندارم و بنا بر برنامه ریزی دارم و از کلیه معاونت ها و روسای دانشکده ها می خواهم وضعیت موجود حوزه خود و چالش های موجود را شناسایی و راهکار ارائه دهند و ما نیز نشست های تخصصی را با هر یک از معاونت ها و دانشکده ها اغاز خواهیم کرد.

محمد دوستار در ادامه از معاونت اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه خواست عملکرد هزینه دانشگاه را تا پایان سال ۱۴۰۳ تنظیم کند و نباید هزینه های پرداخت نشده ۱۴۰۲به سال ۱۴۰۳ منتقل شود.

وی در ادامه داد: ما دانشگاه هستیم و از دانشگاه انتظارات بسیار بالاست و اگر دانشگاه کارکرد اجتماعی نداشته باشد از محیط حذف می شود و باید کاری کنیم که محیط را مدیریت کنیم و دانشگاه گیلان دانشگاه مادر هست و هدایت کننده دیگر دانشگاه های استان نیز است.

سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه هر معاونت و هر رئیس دانشکده در حوزه اختیارات خودش همانند رییس دانشگاه است تاکید کرد: ما باید پای صنعت را در دانشگاه باز کنیم و دانشجویان و اعضای هیات علمی را روانه صنعت کنیم. 

محمددوستار سرپرست دانشگاه گیلان عنوان کرد: خانواده ها از دانشگاه مدرک نمی خواهند بلکه از ما اشتغال می خواهند که لازمه آن مهارت است که به کمک ورود به صنعت ایجاد می شود و باید در کنار مباحث اقتصادی به مباحث فرهنگی که بسیار مهم هستند با استفاده از ظرفیت نهاد رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی پرداخته شود.

 فرید نجفی رئیس سابق دانشگاه نیز در این نشست ضمن تشکر از همه مدیران دانشگاه گفت: در ابتدای دوران مسئولیتم دانشگاه با شرایط کرونایی مواجه بود و ضمن عبور و ایجاد نظم و ترتیب از آن شرایط و بازگشایی دوباره دانشگاه، حوادث و ناآرمی شهریور ۱۴۰۱ اتفاق افتاد که دانشگاه آن شرایط را مدیریت کرد.


حجت الاسلام علی محمد عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این نشست ضمن تبریک انتصاب دکتر دوستار به سمت سرپرست جدید دانشگاه، از کلیه مدیران دانشگاه که بار سنگین مسئولیت را پذیرفته و برای رضا خداوند کار می کنند تشکر کرد و از همه مدیران خواست که با داشتن تلاش و جدیت، همیار سرپرست جدید دانشگاه در راستای ایفای رسالت های دانشگاه باشند.

دیگر خبرها

  • کارگاه طراحی در دانشگاه دولتی بجنورد برگزار می‌شود
  • تجمع حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس
  • حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس تجمع کردند
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • سرپرست دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب شد
  • با برنامه ریزی دنبال کار جدیدی در دانشگاه خواهم بود
  • تجمع مقابل سفارت اردن در تهران (عکس)
  • پای صنعت باید در دانشگاه باز شود
  • به دنبال حرکت جدیدی در دانشگاه گیلان هستم
  • دانشگاه تهران مجری ۳ طرح حقوقی دستگاه‌های اجرایی شد