Web Analytics Made Easy - Statcounter

 نشریه اکونومیست چاپ لندن گزارش داد: این لایحه که در مجلس سنا پیشنهاد شده است ، توسعه دهندگان نرم افزارهای اجتماعی  را در معرض یک "نظارت نامحدود"  قرار می دهد که باعث می شود آنها ملزم به رعایت برخی قوانین تجاری-اقتصادی شوند و برای مثال حق پخش خودکار فیلم های تبلیغاتی را نداشته باشند و نهایتا باید محدود به 30 دقیقه در روز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این قانون شبکه های اجتماعی باید در مورد هزینه های کاربران  شفاف سازی کنند.

این قانون"کاهش وابستگی به شبکه های اجتماعی" توسط جاش هاولی سناتور جمهوریخواه از ایالت میسوری مطرح شده است. احتمال کمی وجود دارد که این طرح به قانون تبدیل شود اما والدین نوجوانان نباید ناامید نشوند، حقیقت  سر جای خود باقی است و  طرح هاولی نشان از تغییر رویه واشنگتن علیه بنگاههای بزرگ فناوری دارد. در یک نظرسنجی مشخص شد که این قانون بشدت از سوی طرفداران شفاف سازی عرصه دیجیتال حمایت و از سوی غول های بزرگ دیجیتال با سردی مواجه شده است.

به گزارش ایرنا از وبسایت های (Forbes، CNN و Siliconvalley.com)، دره سیلیکون ( Silicon Valley) نام غیر رسمی منطقه ‌ای در ساحل جنوب شرقی سانفرانسیسکو در حومه شمال کالیفرنیای آمریکا است. بسیاری از شرکت های مطرح رایانه ای جهان در این منطقه قرار دارند و این عامل سبب شهرت این منطقه شده ‌است.

نام دره سیلیکون برگرفته از تعداد زیادی از شرکت‌ های تولید کننده و نوآوران عرصه تراشه های سیلیسیمی در این منطقه است. این منطقه خانه بسیاری از شرکت های بزرگ و شرکت‌ های نوظهور و نوپای تکنولوژی در جهان است. اما در حال حاضر و به طور کلی از این اصطلاح برای نشان دادن بخش فناوری های پیشرفته آمریکا استفاده می شود.

با وجود توسعه سایر مراکز اقتصادی با فناوری های بالا در آمریکا و سراسر جهان، دره سیلیکون همچنان به عنوان یک مرکز پیشرو برای فناوری های نوین، توسعه و حسابداری نزدیک به یک سوم تمام سرمایه گذاری ها در آمریکا به حساب می آید.

جمعیت سیلیکون ولی بین 3.5 تا 4 میلیون نفر بوده و با وجود اینکه تصویری که از این منطقه ترسیم می شود یک منطقه مردسالار است، اما نسبت زنان به مردان در اکثر مناطق سیلیکون ولی؛ حدود 49 درصد است.

این ناحیه در دهه 1930 میلادی تنها گاراژی بود که دو دانشجوی مهندسی دانشگاه استنفورد به نام های دیوید هیولت و ویلیام پاکارد یا همان اچ ‌پی (hp) فعالیت خود را در آن آغاز کردند. این گاراژ در حال حاضر به‌ عنوان نماد دره سیلیکون و محل تولد آن شناخته می ‌شود.

از جمله شرکت‌ های بزرگ مستقر در این منطقه می‌ توان اینتل، ام ای دی، ادوبی سیستمز، اپل، ایسوس، ای بی، گوگل، یاهو، مایکروسافت و اچ پی را نام برد.

به نظر می رسد که واشنگتن با ایجاد نظارت های بیشتر بر سیلیکون ولی در پی ایجاد تسلط بیشتر بر این عرصه مهم از رسانه ها و تکنولوژی های جدید است و از این طریق برنامه های مورد نظر خود را پیش ببرد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیوتکنولوژی رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۷۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم

دبیرستاد فناوری نرم گفت؛ ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود حسنلو در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، با تاکید بر ضرورت هویت بخشی به صنایع خلاق و‌بومی کشور افزود: از این رو این نشست در مرکز تاریخی دارالفنون برگزار شده است، چرا که اکوسیستم فناوری نیازمند هویت بخشی است که ریشه آن در فرهنگ بومی و ملی و دینی ما نهفته است.

حسنلو با بیان اینکه مسایل فرهنگی به حل مسایل مردم و جامعه نزدیک است ادامه داد: یکی از کارکرد‌های فناوری حل مسایل کشور است و با توجه به چالش‌هایی که در زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط زیست سلامت عمومی و عدالت اجتماعی وجود دارد می‌توان با توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی حل شوند.

وی با تاکید بر اینکه هرچقدر اکوسیستم توسعه فناوری‌های نرم توسعه یابد مسائل اجتماعی در مسیر حل شدن قرار می‌گیرد ادامه داد: برگزاری رویداد مانوین در همین راستا برنامه ریزی شده است چرا که ما نیاز داریم فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت ساز توسعه یابد و این رویداد در زمینه توسعه جریان‌های فناوری‌های نرم فعال شده است.

دبیر ستاد برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاورد‌ها نشست‌ها را از رویداد‌های جانبی این رویداد ذکر کرد و‌گفت: اعتقاد من بر این است که صنایع خلاق رکن اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به تعریف پروژه‌های پیشران در حوزه‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی گفت: پروژه‌های پیشران پروژه‌هایی است که از نظر اقتصادی و صنعتی قادر است پروژه‌ها را چند پله جاوتر براند و ما دو دسته پروژه‌های پیشران و کلان تعریف کرده ایم.

حسنلو ادامه داد: برای این منظور ۱۷ کارگروه ذیل سند این ستاد تشکیل شده که در ۳ لایه پروژه‌هایی را تعریف کرده اند. برخی پروژه‌های پروژه‌های کلان ملی است که نیاز به اعتبارات و زیرساخت‌های جدی دارد و برخی دیگر نیاز به اعتبارات زیادی ندارند، اما نیازمند تجمیع ظرفیت‌ها و کنسرسیوم‌ها هستند.

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی دسته سوم پروژه‌ها را پژوژه‌هایی دانست که نیاز به زیرساخت‌های قانونی و‌فیزیکی دارند و‌ادامه داد: تاکنون ۳ پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب بازی، پلتفرم به هم رسانی آموزشی و‌ازمایشگاه اثر اجتماعی احصا شده است علاوه بر این ۱۰ پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • روند تکامل هوش مصنوعی... از اصول اولیه تا نوآوری‌های مختلف
  • رونمایی از شش محصول صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد «مانوین»
  • اجرای ۳ پروژه پیشران در حوزه فناوری های نرم
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است