Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-24@22:09:07 GMT

کمبود ۱۰۸ هزار معلم در سراسر کشور

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۵۹۸۱۷

کمبود ۱۰۸ هزار معلم در سراسر کشور

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، به نقل از خانه ملت، «حمید رضا حاجی بابایی»، رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نشست امروز فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش، اظهار کرد: نمایندگان در این نشست سوالاتی را در مورد نظام رتبه‌بندی فرهنگیان، پاداش پایان خدمت، تامین نیروی انسانی در آموزش و پرورش، وضعیت مدارس غیراستاندارد، معلمان حق التدریس، خرید خدمات و پیش دبستانی‌ها، کیفیت آموزش در وزارت آموزش و پرورش، رسیدگی به وضعیت آموزشگاه های خصوصی که در کشور تحت عنوان کمک آموزشی فعالیت می کنند و ضربات زیادی را به نظام تعلیم و تربیت زده‌اند، مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ضعف دستگاه‌های کمک رسانی به هنرستانی‌ها و کاهش درصد هنرستان‌ها در کشور، تقویت دانشگاه فرهنگیان و پرورش نیروی انسانی از دیگر مسائلی بودند که نمایندگان عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مطرح کردند.

وی افزود: وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوال نمایندگان در رابطه با زیر نظام های تعلیم و تربیت توضیح دادند و به کمبود 108 هزار معلم در سراسر کشور اشاره کردند که مهمترین مشکل اساسی در نظام تعلیم و تربیت محسوب می‌شود.

حاجی بابایی با بیان اینکه از برنامه‌های خوب وزیر آموزش و پرورش تقویت مدارس دولتی است، ادامه داد: همچنین بنا بر اعلام حاجی میرزایی کمیته‌هایی جهت رصد و بررسی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ایجاد شده تا گزارش‌های لازم را بدهند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش در این نشست  پیرامون نظام رتبه‌بندی معلمان پاسخی ندادند اما در مورد پرداخت پاداش پایان خدمت، اعلام کرد که تا پایان سال 97 پرداخت شده است.

وی افزود: نکته‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که با توجه به اعلام وزیر آموزش و پرورش مبنی بر کمبود 108 هزار نیروی انسانی، بررسی‌ها نشان می دهد که کمبود نیروی انسانی بیش از 200 هزار نفر است و در سراسر کشور این مشکل کاملا مشهود است. راهکارها برای حل این مشکل تقویت دانشگاه فرهنگیان و افزایش دانشکده‌ها است. نظام تعلیم و تربیت باید تعداد کافی معلم در اختیار داشته باشد.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: با توجه به اینکه مطالبات فرهنگیان مورد سوال اعضای فراکسیون قرار گرفت اما در توضیحات وزیر آموزش و پرورش زمان مشخصی برای این پرداخت‌ها بیان نشد، همه تلاش مان را می‌کنیم تا مطالبات فرهنگیان و پاداش پایان خدمت سال 98 را پیگیری کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش تعلیم و تربیت حاجی بابایی معلم نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۵۹۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در آیین افتتاحیه مدرسه خیّرساز شاه‌حسینی فشافویه، مدرسه را مزرعه آینده برشمرد و اظهارکرد: مدرسه هر کشوری، مزرعه آینده است و نشاط امروز، نوید یک آینده پرنشاط است. مدرسه‌ها آیینه آینده هستند و اگر این بچه‌ها بانشاط، سالم، قوی، مؤمن، بااخلاق و کارآفرین بار بیایند، جامعه آینده ما سالم، قوی، ماهر، مؤمن، بااخلاق و بانشاط خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش به فعالیت‌های دولت سیزدهم اشاره و اذعان کرد: کار مدرسه‌سازی، یک سنت حسنه متفاوت نسبت به کارهای دیگر است. افتخار دولت سیزدهم این است که امر مدرسه‌سازی را به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار داد. نزدیک به ۳ سال است که از دولت سیزدهم گذشته و طی این مدت حدود ۷۰۰۰ مدرسه در کشور ساخته شده و این سندی است که نشان می‌دهد دولت مردمی سیزدهم فقط به زمان حال توجه نکرده بلکه به آینده و ساختن آینده کشور نیز توجه کرده‌اند.

صحرایی با بیان اینکه وجه متمایز این اقدام بزرگ در این بین، حضور مردم در قالب مجامع خیری است، افزود: مردم عزیز، خشت‌خشت این بناها را پایه‌گذاری کردند و از ما جلو افتادند. بیش از ۵۰ درصد هزینه‌های بسیاری از مدارس سراسر کشور را خیرین پرداخت کردند و آن‌ها نشان دادند چقدر به آینده کشور اعتماد دارند. خیّر از مال و دست‌رنج خویش هدیه می‌کند و این کار، کار بسیار نیکویی در وصف خیرین است.

وی ادامه داد: در یکی از فرازهای قرآنی آمده که «لَا خَوۡفٌ عَلَیۡهِمۡ وَلَا هُمۡ یَحۡزَنُونَ» به معنی اینکه «آن‌ها خوفی ندارند و نگرانی در وجودشان نیست.» گاهی خبر داریم که خود را به مضیقه می‌اندازند تا آینده فرزندان کشور را بسازند. دست‌های این خیرین عزیز بوسیدنی است و افتخار ما این است که همکار آن‌ها در این اقدام بزرگ هستیم.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: خیّری که این مدرسه را ساخته، یک خیّر نام‌آشنا و دارای خانواده اصیل به معنای خانواده اعلای یک ایرانی، متدین و وطن‌دوست است. خانواده استاد شاه‌حسینی که تا امروز ۳۹ مدرسه توسط ایشان ساخته شده در حالی که آن‌ها پرهیز می‌کنند از اینکه دیده شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • معلمان نظام فکری شهید مطهری را سرلوحه خود قرار دهند
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال