Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جریان سفر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به استان کرمانشاه، بزرگ‌ترین و مجهزترین مرکز توزیع دارو و مواد غذایی در غرب کشور، افتتاح شد و آغاز به‌ کار کرد. 

مدیرعامل شرکت پخش البرز به عنوان متولی این مرکز درباره‌ی اهداف راه‌اندازی و شرح وظایف آن در استان کرمانشاه گفت: با توجه به مسئولیت‌های اجتماعی که بر عهده داریم و براساس ضرورت‌های تأمین امنیت دارویی و غذایی کشور، تضمین کیفیت داروها و کالاهای اساسی مصرفی برای‌مان بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه‌ی تلاش‌مان را به‌کار می‌گیریم تا کیفیت مواد دارویی و غذایی از زمان تحویل از تولیدکننده تا توزیع میان مراکز پخش و مصرف‌کننده حفظ شود. 

عقیل آرین‌نژاد با اشاره به اهمیت بحث رعایت اصول و استانداردهای لازم برای نگه‌داری مواد دارویی و غذایی ادامه داد: در محل انبار قدیمی کرمانشاه که بیش از ۴۰ سال از عمر آن می‌گذشت، بزرگ‌ترین و مجهزترین مرکز توزیع دارو و مواد غذایی غرب کشور را راه‌اندازی کرده‌ایم که از بالاترین استانداردهای لازم مورد نظر وزارت بهداشت و شرکت‌های بزرگ تولید دارو از جمله فضای فیزیکی، شرایط دمایی، وضعیت ماشین‌آلات و ... برخوردار است. عمده‌ی داروها باید در دمای ۲۵ درجه نگه‌داری شوند و برخی هم اصطلاحاً داروهای یخچالی هستند که دمای خاص خود را برای جلوگیری از فساد، لازم دارند، که تمام این تمهیدات در این انبارها در نظر گرفته شده‌اند.

وی تصریح کرد: هدف دوم از راه‌اندازی این مرکز، وجود یک انبار بزرگ از مواد دارویی و کالاهای اساسی و غذایی مصرفی در غرب کشور است که علاوه بر پوشش سه استان کرمانشاه، کردستان و ایلام بتواند در مواقع ضروری و در زمان وقوع حوادث طبیعی و بحرانی، به استان‌های دیگری از جمله خورستان، همدان و آذربایجان شرقی هم خدمات‌رسانی کند. با راه‌اندازی این مرکز در کرمانشاه، دیگر نیازی به ارسال همه‌ی داروها از تهران نیست.

آرین‌نژاد درباره‌ی مختصات بزرگ‌ترین و مجهزترین مرکز توزیع دارو و مواد غذایی غرب کشور نیز توضیح داد: این مرکز در زمینی به مساحت ۱۲ هزار مترمربع احداث شده و از دو سوله‌ی ۲۵۰۰ متری برای نگه‌داری مواد دارویی و غذایی برخوردار است. برای ساخت این مرکز بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال هزینه شده و اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۲۵۰ نفر را در پی داشته است.

وی یادآور شد: گاهی در ذخیره‌ و دپوی مواد غذایی سهل‌انگاری‌هایی مشاهده می‌شود و این فرآیند را چندان جدی نمی‌گیرند، در حالی‌که این مواد هم به ‌مانند داروها، باید در شرایط مناسب و استاندارد نگه‌داری شوند. ما در مرکز کرمانشاه، هم به لحاظ فیزیکی و دما و همه از نظر ناوگان توزیع، همه‌ی استانداردهای لازم را در مورد ذخیره و نگه‌داشت مواد غذایی نیز رعایت می‌کنیم.

آرین‌نژاد در خصوص تنوع دارویی در مرکز توزیع دارو و مواد غذایی کرمانشاه و غنی بودن این مرکز اظهار داشت: شرکت پخش البرز چهارمین توزیع‌کننده‌ی دارو در کشور است که با ۵۰ تأمین‌کننده‌ی دارو همکاری دارد. ۹۸ درصد دارویی که در کشور مصرف می‌شود، در توزیع سبدمان است و در راستای مسئولیت‌های اجتماعی که بر عهده داریم، بر توزیع دقیق داروهای تولید شده در داخل کشور، به‌ویژه در شرایط تحریم‌های نادعادلانه‌ی استکبار علیه کشورمان، تأکید داریم.

وی در پاسخ به این پرسش که راه‌اندازی این مرکز چه‌قدر در بحث امنیت تأمین دارو در منطقه غرب کشور مؤثر است، گفت: رسالت ما رساندن دارو به بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها است. در حال حاضر و علی‌رغم دیرکرد یک‌ساله در پرداخت معوقات و بدهی‌ها، بیش‌ترین همکاری را با دولت در تأمین داروی بیمارستان‌های دولتی داریم. به‌خصوص در یک‌سال و نیم گذشته که بحث تحریم‌ها باعث کمبود دارو در بازار شده است، همه نوع همکاری را با بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها داشته‌ایم. در عین حال، نظارت و رصد ویژه هم داریم که همه‌ی داروهای توزیعی به مصرف داخلی برسد و قاچاق نشود. هم‌چنین یکی از بازوهای وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در توزیع داروهای سهمیه‌ای و شیر خشک یارانه‌ای در استان کرمانشاه و غرب کشور هستیم.

مدیرعامل شرکت پخش البرز با تأکید بر این‌که مرکز توزیع دارو و مواد غذایی در کرمانشاه پیش از این نیز فعال بوده است، خاطرنشان کرد: این مرکز از ساعات اولیه‌ی وقوع زلزله و سیل در استان کرمانشاه، در مناطق متأثر از این دو حادثه‌ی طبیعی حضور داشت و علاوه بر توزیع دارو و کالاهای اساسی مصرفی، ناوگان توزیع خود را نیز برای کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان در اختیار سایر نهادهای امدادی قرار داده بود. هم‌چنین عمده‌ی کمک‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به مناطق زلزله و سیل‌زده از طریق این مرکز توزیع شد.

 آرین‌نژاد درباره‌ی چگونگی و میزان همکاری با شرکت‌های داخلی تولید دارو نیز توضیح داد: با شرکت‌های داخلی تعاملات خیلی خوبی داریم. به محضی که شرکت‌های مستقر در شهرک دارویی برکت به مرحله‌ی تولید محصول برسند با آن‌ها نیز همکاری را آغاز خواهیم کرد. ضمن‌ این‌که قصد داریم خودمان نیز یک انبار مرکزی مجهز در شهرک دارویی برکت احداث کنیم. 

وی با اشاره به فعالیت‌های پیش‌بینی شده‌ی مرکز توزیع دارو و مواد غذایی کرمانشاه برای خدمات‌دهی به زائرین اربعین حسینی نیز گفت: با توجه به بازگشایی مرز خسروی در استان کرمانشاه، هم‌چون سال‌های گذشته در خدمت زائرین خواهیم بود. در این راستا، هماهنگی‌هایی با سازمان غذا و دارو برای تأمین داروهای مورد نیاز موکب‌های اربعین انجام شده است. هم‌چنین در حوزه‌ی مواد غذایی هم مذاکراتی با انجمن صنعت پخش و سازمان‌های خیریه برای تأمین و توزیع مواد غذایی در میان موکب‌های زوار انجام گرفته است.

۲۳۵۲۳۲ کد خبر 1307592

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بنیاد برکت باشگاه پرسپولیس ایالات متحده آمریکا سینمای ایران دونالد ترامپ اربعین عربستان خودرو عراق گردشگری حسن روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۵۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کردستان برای سومین سال میزبان زائران اربعین شد

دبیر ستاد اربعین استان کردستان گفت: این استان امسال، برای سومین سال با افتخار میزبان زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، محمد رضایی ظهر امروز در جلسه ستاد اربعین استان کردستان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان برای سومین سال با افتخار میزبان زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است، خدمت در این راه برکات خود را خواهد داشت.

وی افزود: امسال با توجه به تجارب گذشته، باید خود را برای استقبال و میزبانی بهتر از زائران آماده و در بحث تهیه زیر ساخت و امکانات بیشتر تلاش کنیم، توقعات مردم و زائران بیشتر از سال‌های گذشته است.

دبیر ستاد اربعین استان کردستان به رویکرد این ستاد استان اشاره کرد و گفت: سال اول بیشترین اقدامات در بخش ستاد انجام شد اما از سال گذشته تمامی رویکردها به فعالیت کمیته‌ها بستگی داشته و تمام اقدامات انجام شده با هماهنگی و ملاحظات فرمانداری مریوان باید اجرا و پیگیری شود.

رضایی با ذکر اینکه برنامه‌ریزی به لحاظ ایجاد زیر ساخت، پشتیبانی و اقدامات حمل و نقل باید انجام شود، تصریح کرد: کارگروه و‌ کمیته‌های ستاد، جلسات خود را با دستگاه‌های مربوطه هر بیست روز یک بار انجام دهند، امسال از 16 مرداد زائران حرکت و با شروع اربعین از چهارم شهریور، یک هفته برگشت زائرین را خواهیم داشت.

وی اذعان داشت: سال گذشته بیشتر مشکل در بحت حمل و‌ نقل بود که نتایج مذاکره با طرف عراقی در راستای کرایه، محل تردد، امنیت و محل استقرار زائران باید مشخص و از اول مرداد آمادگی لازم برای تردد زائران را داشته باشیم.

دبیر ستاد اربعین استان کردستان تأکید کرد: دستگاه‌ها باید آمادگی لازم برای استقبال بهتر و بیشتر از زائران اربعین را داشته باشند و نواقص و مشکلات زیرساختی سال‌های قبل برطرف شود و کوتاهی در این زمینه قابل قبول نیست.

اعزام 255 کردستانی به حج عمره

کاوه شیرزادی، مدیرکل حج و زیارت استان کردستان نیز در این جلسه از اعزام 255 زائر کردستانی به حج عمره خبر داد و اظهار داشت: این تعداد زائر در قالب 3 کاروان 85 نفره از سقز، بانه و سنندج به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

وی با اشاره به اعلام شرکت هواپیمایی ایران‌ایر مبنی بر موافقت با مجوز‌های پروازی گفت: بعد از 9 سال وقفه، پنج هزار نفر برای انجام حج عمره راهی سرزمین وحی می‌شوند که سهم کردستان 255 نفر است. اعزام زائران عمره در قالب سه کاروان از سوم اردیبهشت ماه از طریق فرودگاده امام خمینی(ره) تهران انجام می‌شود.

مدیرکل حج و زیارت استان کردستان مدت اقامت زائران حج عمره را 10 روز عنوان کرد و افزود: این افراد 10 روز؛ 5 روز در مکه و 5 روز در مدینه حضور خواهند داشت. زائران این سه کاروان بر اساس اولویت‌بندی و فیش واریزی اعزام خواهند شد.

وی با اذعان به اینکه در سال گذشته 10 کاروان قرار بود از استان به عمره اعزام شوند که به دلایلی لغو شد، اظهار کرد: اعزام سایر متقاضیان بعد از برگزاری حج تمتع که خردادماه امسال بوده، اعزام خواهند شد. البته کردستان جزو استان‌هایی بوده که در بین استان‌های همجوار، بیشترین کاروان به آن اختصاص یافته و کرمانشاه و آذربایجان غربی هر کدام یک کاروان اعزام خواهند کرد.

شیرزادی درباره تعداد زائران حج تمتع توضیح داد: نیمه اول خردادماه یکهزار و 45 نفر زائر و 32 نفر عوامل از کردستان در قالب 10 کاروان ( سه کاروان از سنندج، دو کاروان مریوان، دو کاروان سقز، دو کاروان بانه و یک کاروان از قروه و بیجار ویژه اهل تشیع ) به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

مدیرکل حج و زیارت استان کردستان بیان کرد: امسال برای نخستین بار پذیرایی و خدمت‌رسانی به 2545 نفر زائر از استان‌های کرمانشاه، آذربایجان غربی و کردستان به عوامل استان سپرده شده است.

انتهای پیام/484/

دیگر خبرها

  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده در کرمانشاه
  • ممنوعیت بردن حیوانات خانگی به برخی اماکن عمومی
  • کردستان برای سومین سال میزبان زائران اربعین شد
  • خروج هفت هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی در بوکان از چرخه مصرف
  • پلمب ۱۳۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی سبزوار
  • سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد
  • تعطیلی ۲۵۹ مرکز متخلف در طرح سلامت نوروزی
  • بزرگ‌ترین محموله شیشه کشور چطور در تهران کشف شد؟
  • معدوم سازی بیش از ۱۸ تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چهارمحال و بختیاری
  • فاجعه بزرگ در سردخانه یک فروشگاه زنجیره‌ای در زاهدان