Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در همایش «اکتشاف در عمق فضا» گفت: برگزاری جلسات شورای عالی فضایی را از رئیس‌جمهور درخواست خواهم کرد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در همایش «اکتشاف در عمق فضا» هفته جهانی فضا را به تمامی فعالان این حوزه تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که تلاش‌های انجام شده در این حوزه در جهت کاربست فناوری‌های هوا و فضا در کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان این که در دنیا ایران در جایگاه علمی مناسبی قرار دارد، اظهار کرد: ما در علوم و فناوری‌های جدید جایگاه خوبی را داریم و این امر به دلیل حضور یافتن اساتید دانشگاه‌ها و محققان در کشور و همچنین ایجاد ارتباطات علمی با سایر کشور‌های جهان بوده است.

غلامی با تاکید بر این که ما همواره از طرف جامعه با این سوال مواجه هستیم که توانمندی‌های علمی در سطح جامعه به چه اندازه موجب خلق آسایش و توسعه پایدار شده است، اظهار کرد: ما در حال حاضر از زمانی که توسعه فناوری‌ها را آغاز کردیم، آمار خوبی را داریم؛ ولی با آن چه مورد انتظار است، فاصله زیادی داریم.

وزیر علوم ادامه داد: ما در ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر در کاربست فناوری و انتقال آن به جامعه برای تولید ثروت وارد شده‌ایم و از سوی دیگر در معاونت پژوهش‌وفناوری این وزارتخانه از تعداد زیادی از مراکز رشد حمایت می‌کنیم.

غلامی تعداد مراکز رشد ایجاد شده در دانشگاه‌ها را ۱۹۷ مرکز عنوان کرد و ادامه داد: علاوه بر آن ۴۳ پارک نیز در وزارت علوم راه‌اندازی شده است که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها را در دستور کار خود دارند.

وزیر علوم با تاکید بر این که در بعضی از مواقع فناوری ما را با خود به دنبال می‌کشد، اظهار کرد: بر این اساس اگر ما در زمینه توسعه فناوری دیر اقدام کنیم، حتما عقب می‌مانیم؛ از این رو لازم است تا از ظرفیت‌های علمی موجود در کشور استفاده کنیم که این امر نیاز به تلاش‌های مستمر دارد.

غلامی تصری کرد: برنامه‌های کلان ملی می‌تواند با آوردن امکانات و تجربیات پیشرو زمینه توسعه فناوری‌ها به‌ویژه در حوزه هوا و فضا را ایجاد کند.

وزیر علوم همچنین با اشاره به ورود دانشگاه‌های کشور به توسعه فناوری‌های فضایی، ابراز امیدواری کرد که توانمندی‌های ایجاد شده در دانشگاه‌ها در یک برنامه جامع ملی به کار گرفته شود تا سرعت تحولات فناوری را کشور بتواند جبران کند، در غیر این صورت بخش قابل توجهی از ظرفیت‌های کشور کمتر استفاده می‌شود یا بلا استفاده باقی می‌ماند.

غلامی با تاکید بر این که پژوهشگاه هوافضا از جمله بخش‌هایی است که وزارت علوم از آن حمایت می‌کند، تاکید کرد: برگزاری جلسات شورای عالی فضا را نیز به رئیس جمهور ابلاغ خواهم کرد تا از این طریق بتوانیم سهم قابل توجهی از دانش و علمی که در این حوزه ایجاد می‌شود، به کار گرفته شود.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیر علوم منصور غلامی هوافضا فناوری فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۸۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رییس‌جمهور باعث تعمیق روابط ایران و پاکستان می‌شود

«ابراهیم رضایی» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سفر رییس‌جمهور به پاکستان اظهار کرد: پاکستان، کشوری مهمی و یکی از کشورهای بزرگ اسلامی است و تقویت ارتباط با این کشور برای ما اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به اینکه اولویت جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی، تعامل و تقویت ارتباط با همسایگان است، ادامه داد: همسایگان در اولویت روابط خارجی ایران و به ویژه در دولت سیزدهم قرار دارند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پاکستان کشوری مهم و مؤثر در منطقه‌ است گفت: جمهوری اسلامی ایران، زمینه‌های زیادی برای ارتباط با پاکستان دارد و تعمیق و گسترش روابط ایران و پاکستان و تعمیق اقدامات دوجانبه، از اهمیت بالایی برخوردار است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ایران و پاکستان در زمینه‌هایی مانند اقتصادی، تجاری، تشکیل بازارچه‌های مشترک مرزی، انرژی، ترانزیت، حمل و نقل و همچنین در حوزه امنیت و مبارزه با تروریسم، با یکدیگر در تعامل هستند؛ هم ما می‌توانیم بسیاری از مایحتاج پاکستان را تأمین کنیم و هم پاکستان می‌تواند در این زمینه، به ما کمک کند.

رضایی گفت: بر این اساس، سفر رییس‌جمهور به پاکستان بسیار مهم است و می‌تواند منجر به توسعه و تعمیق روابط ایران با این کشور شود.

وی اضافه کرد: رییس‌جمهور ما و نخست‌وزیر پاکستان توافق کردند که در اولین گام، میزان مبادلات تجاری بین دو کشور به ۱۰ میلیارد دلار برسد که ما هم معتقدیم این ظرفیت وجود دارد و اگر بخش‌های مختلف دو کشور فعال شوند، می‌توانند به این حجم از مبادلات تجاری برسند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از سوی دیگر، بین دو ملت ایران و پاکستان روابط و سابقه بسیار بزرگ تاریخی و فرهنگی وجود دارد. ایران و پاکستان اشتراک‌های فرهنگی، دینی، تاریخی و تمدنی بسیار زیادی با هم دارند و دو ملت ایران و پاکستان از این حیث بسیار نزدیک به همدیگر هستند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سفر رییس‌جمهور اهمیت زیادی برای تقویت ارتباط ایران و پاکستان دارد و امیدواریم ماحصل این سفر، توسعه روابط و افزایش رفاه و رضایت‌مندی برای هر دو ملت ایران و پاکستان باشد.

کد خبر 6086503 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • برگزاری کنکور در ۱۹۱۳ حوزه و در بیش از ۴۰۰ شهرستان
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • سفر رییس‌جمهور باعث تعمیق روابط ایران و پاکستان می‌شود
  • حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی در کشور
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود
  • خسروپناه: برداشتن موانع قانونی؛ راهکاری برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان
  • در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • زلفی گل: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود