Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@19:55:42 GMT

فرهنگ عاشورا عقبه دفاع مقدس بود

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۷۲۰۲۵

فرهنگ عاشورا عقبه دفاع مقدس بود

حجت‌الاسلام نجف‌ قلی‌زاده سرایی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهدای استان آذربایجان‌غربی، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، با اشاره به وضعیت ایران در آغاز دفاع مقدس اظهار کرد : فرهنگ عاشورا عقبه­ دفاع مقدس بود و در دفاع مقدس ما ایستادیم و مقاومت کردیم و‌ چه مادران بزرگی از این انقلاب با تقدیم فرزندانشان دفاع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آغاز جنگ، صدام حساب شده به میدان آمده بود در صورتی که ارتش و نیروهای نظامی ایران در وضعیت مناسبی قرار نداشتند و در عوض نیروها و تیپ‌های زرهی صدام کاملاً مجهز بودند با این وجود نیروهای مردمی با مقاومت جلوی ارتش صدام را گرفتند و اگر خیانت امثال بنی‌صدر نبود خرمشهر هرگز به اشغال رژیم بعثی عراق در نمی‌آمد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهدا با اشاره به خطبه‌های حضرت زینب(س)، اظهار کرد: حضرت زینب(س) ماهیت پلید یزید را بعد از عاشورا رسوا کرد و یزیدیان در محاسبه خود فکر می‌کردند که با شهادت امام حسین(ع) ولایت در جامعه اسلامی حذف می‌شود ولی حضرت زینب(س) با خطبه‌های آتشین خود ادامه دهنده راه امام حسین(ع) شد و امروز دشمن می‌خواهد فرهنگ عاشورا و مقاومت و ایثار را از بین ببرد.

وی با اشاره به عامل پیروزی در دفاع مقدس گفت: عامل این پیروزی در این جنگ نابرابر رابطه­ امت با امام(ره) بود که دشمن این موضوع را محاسبه نکرده بود و هر کاری که کرد نتوانست ملتی را که هیچ امکاناتای در اختیار نداشت شکست دهد رزمندگان اسلام در اوج مظومیت و گمنامی از میهن خود دفاع کردند.

حجت‌الاسلام سرایی گفت: شهدا و فرماندهان دوره دفاع مقدس با مدیریت جهادی دفاع مقدس را پیش بردند و مدل مدیریت جهادی را در دوران دفاع مقدس ابداع کردند این مدل به ما عزت و سرافرازی داده است و مارا در بحران های اوایل انقلاب نجات داده است و در مقابل آن مدل سازش و اعتماد به استکبار است همان آمریکایی که در روز روشن هواپیمای مسافربری ما را هدف قرار داد .امروز به شدت نیازمند مدیریت جهادی هستیم.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: عاشورای حسینی دفاع مقدس حضرت زینب س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۲۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان تصریح کرد: امروزه آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی شهیدان است و بر این اساس گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا به شمار می‌رود؛ بنابراین یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار کرد: قریب به ۲۰۰ هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود ۱۲۷ شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند. ۴۲ درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و ۴۰ درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده افزود: استان خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته به صورتی که کوچک‌ترین شهید، با ۱۲ روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر در این استان ۲۲ یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در خوزستان تأکید کرد: در حال حاضر ۲۲ یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان وجود دارد که هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر و همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و این پتانسیل وجود دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است که این اقدام‌ها بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی خوزستان به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است، گفت: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

کد خبر 6087743

دیگر خبرها

  • پیش‌کنگره  ۱۵۰۰۰ شهید فارس در کازرون برگزار می‌شود
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد مقدس افتتاح می‌شود
  • دسته عزاداری خدام حضرت عبدالعظیم (ع) روانه حرم شدند + فیلم
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • طرح دخترانه «سدنا» در مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) میناب برگزار می‌شود
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • یادواره شهدای فردو در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار می‌شود
  • یادواره شهدای فردو در حرم حضرت فاطمه‌ معصومه(س) برگزار می‌شود