Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا صالح رئیس جامعه‌المصطفی العالمیه مشهد، روز گذشته 14 مهرماه در مراسم گردهمایی بزرگ مبلغان ملل در اربعین که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: این حرکت از منظر سیاسی و اجتماعی حرکت بزرگی بوده که نشان‌دهنده قدرنمایی جامعه اسلامی و پیروان مکتب اهل‌بیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که در سخنان مقام معطم رهبری تاکید شد، پیاده‌روی اربعین بیانگر ظرفیت عظیم جامعه اسلامی و زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی است و برای تحلیل این سخن، باید به مولفه‌های تمدن بزرگ اسلامی رجوع کرد و یکی از این مولفه‌ها، بعد سیاسی و اجتماعی جهان اسلام است.

وی افزود: حضور جمعیت عظیم 20 میلیونی در جریان پیاده‌روی اربعین، منجر به ایجاد جبهه متحدی از زنان و مردان متعهد در برابر الحاد و دین‌ستیزی و شیعه‌ستیزی در سطح جهان است. نیروی انسانی مومن، متعهد و حاضر در صحنه مهمترین زیرساخت برای تشکیل تمدن اسلامی است. هریک از مسافران اربعین ریشه و عنصر تاثیرگذار در تشکیل این جبهه خواهد بود.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه مشهد عنوان کرد: از دیگر مولفه‌های تمدن بزرگ اسلامی می‌توان به ابعاد معنوی آن اشاره کرد و تفاوت و وجه امتیاز تمدن نوین اسلامی نسبت به تمدن غربی بعد توحیدمحوری آن و بناشدن این تمدن بر دیدگاه توحیدی و الهی است که این دیدگاه در سفر امام حسین(ع) از مکه به کربلا مشهود و مبرهن است، در حالی که تمدن غربی بر محور مادی‌گرایی پایه‌ریزی شده است، در این میان مسافران اربعین باید نگاه توحیدی را در خود تقویت کنند که امر زمینه‌ساز تشکیل تمدن اسلامی شود.

صالح با تاکید بر انسانیت به عنوان سومین مولفه تمدن نوین اسلامی، خاطرنشان کرد: سومین مولفه در تمدن نوین اسلامی برگرفته از انسانیت و عواطف پاک انسانی است و در مقابل آن قساوت قلب، فساد، کشتار و ظلم بی‌حد به انسان‌ها قرار دارد که نمونه‌هایی از آن را در تمدن غربی شاهد هستیم. تمدن غربی عاری از هرگونه عاطفه و انسانیت بوده و در مقابل تمدن نوین اسلامی برخاسته از عواطف پاک انسانی و حقوق بشر است.

وی آخرین بعد تمدن نوین اسلامی را عبودیت دانست و تصریح کرد: آخرین بعد از ابعاد تمدن نوین اسلامی، عبودیت و پرستش خداوند است، همانطور که امام حسین(ع) یک شب از دشمن فرصت خواست تا با معبود خویش راز و نیاز کند و عبادت و کرنش در مقابل خدا از عوامل تمدن نوین اسلامی است.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه مشهد عنوان کرد: زائران کربلا در طول مسیر و در هرکجا که توانستند به یاد اباعبد الله الحسین(ع) نماز بخوانند، هرکجا خسته شدند، به یاد حضرت زینب(س) باشند که از فرط خستگی آخرین نماز شب قبل از واقعه کربلا را نشسته خواند و هرکجا تشنه شدند به یاد شهیدان و دلاوران کربلا باشند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی معارف اربعین پیاده روی اربعین تمدن اسلامی تمدن غرب جامعه المصطفی العالمیه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۳۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت در آذربایجان غربی رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان عصر چهارشنبه در جلسه ستاد جوانی جمعیت آذربایجان غربی افزود: باید تلاش شود تا با جدیت اولویت‌های تمهید شده در این ستاد پیش برود.

وی اضافه کرد: تولید برنامه آموزشی تخصصی برای جامعه هدف از جمله مدارس و دانشگاه‌ها نیز در این خصوص بسیار مؤثر است.

وی با بیان اینکه جوانی جمعیت، برنامه راهبردی بلندمدت در کشور است، ادامه داد: باید دراین خصوص برنامه مستمری باشد که با مخاطب ارتباط برقرار کند.

استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد: لازم است برنامه ثابت هفتگی در صداو سیمای استان پیرامون جوانی جمعیت و فرزند آوری اجرا و همچنین مسائل مربوط به آن از طریق کارشناسان و کنشگران اجتماعی بررسی شود.

معتمدیان اظهار کرد: همچنین برای انعکاس در شبکه‌های مجازی نیز باید تولید محتوا کرده و از ظرفیت جوانان انقلابی، نخبگان و دانشگاهیان استفاده شود و به عبارتی این موضوع به مردم و جریانات مردمی واگذار شود.

وی با تاکید بر ضرورت آموزش در این زمینه گفت: در بحث آموزش از طلاب خواهر و برادر و همچنین دانشگاهیان در جهت تبیین و دنبال کردن دیدگاه‌های حاکمیتی و نظام در خصوص برنامه جوانی جمعیت استفاده شود.

وی افزود: سخنرانانی در مدارس و دانشگاه‌ها به تبیین دیدگاه‌های حاکمیتی و نظام اسلامی بپردازند و درمساجد نیز از روحانیان خواهر و برادر استفاده شود.

استاندار آذربایجان غربی بر لزوم اعطای تسهیلات و حمایت‌های معیشتی به جامعه هدف تاکید کرد و ادامه داد: در این زمینه تکالیف نهادهای مسؤول مشخص است که باید طبق آن، برنامه ریزی و اجرا کرد.

سختگیری‌های بی مورد در اعطای وام برداشته شود

معتمدیان با بیان اینکه یکی از نارضایتی‌هایی که وجود دارد، نارضایتی از بانک‌ها در اعطای وام است، اظهار کرد: اگر خدمت می‌کنیم، باید خدمتمان بی منت باشد و نارضایتی ایجاد نکند.

وی تاکید کرد: دربرخورد با ارباب رجوع باگشاده رویی برخورد شود و سختگیری‌های بی مورد کنار گذاشته شود؛ اغلب مراجعه کنندگان در این بخش دهک‌های پایین جامعه هستند نباید هرکدام برای یک وام چندین مرتبه به بانک مراجعه کرده و رفت و آمد کنند.

استاندار آذربایجان غربی گفت: نظارت درون سازمانی بر نظارت برون سازمانی ارجح است و چهارچوب‌ها و منشورهای اخلاقی حکومت ما حکومت مردم سالاری دینی است.

وی در خصوص تخصیص زمین هم تاکید کرد: واگذارای اراضی به متقاضیان واجد شرایط صورت گیرد و دراین خصوص با جدیت عمل شود.

کد خبر 6081520

دیگر خبرها

  • موانع پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت در آذربایجان غربی رفع شود
  • رونمایی از مجموعه مقالات همایش بین‌المللی آثار جهانی فرهنگ و شعائر حسینی در کربلا،فردا
  • رونمایی از مجموعه مقالات همایش بین‌المللی آثار جهانی فرهنگ و شعائر حسینی در کربلا
  • علما نقش‌آفرینان کلیدی در تمدن نوین اسلامی و تحقق عدالت اجتماعی
  • خداباوری وجه تمایز نیروهای مسلح ایران است
  • ایران جزء ۱۵ کشور برتر جهانی در جذب دانشجویان بین المللی
  • همایش بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی در کربلا برگزار می‌شود
  • برای پُررنگ شدن مشارکت‌ مردم و داده‌محوری در شهرداری تلاش می‌کنیم
  • آیه چهارم سوره مبارکه صف، شعار محوری اتحاد و همدلی مومنین در مقابل دشمن پس از عملیات «وعده صادق»
  • آیه ۴سوره صف، شعار محوری اتحاد مومنین در مقابل دشمن پس از عملیات