Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-28@19:35:24 GMT

مرمت کاروانسرای طینوج قم

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۷۴۹۷۶

مرمت کاروانسرای طینوج قم

مدیرکل میراث فرهنگی قم از مرمت کاروانسرای طینوج در بخش خلجستان قم با اعتبار یک میلیارد ریال از محل اعتبارات دهیاری خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم، حمید یزدانی گفت: در سال جاری مرمت بنا به صورت اضطراری، شامل سبک سازی، مرمت و عایق کاری پشت‌بام، اجرای ناودان‌ها، استحکام بخشی پایه‌ها و پوشش‌ها به همت دهیاری روستای طینوج و نظارت این اداره کل آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تشکر از همکاری شایسته دهیاری طینوج در مرمت این کاروانسرا ادامه داد: این امر بیانگر درک روشن اهالی روستا در راستای نگهداری از ابنیه تاریخی به عنوان میراث ماندگار است.

مدیرکل میراث فرهنگی قم گفت: کاروانسرای طینوج دارای یک حیاط مرکزی و دوازده ایوانچه و بارانداز در دور تا دور حیاط است.

یزدانی افزود: روستای طینوج در بخش خلجستان و در منطقه ییلاقی و خوش آب‌وهوای قم قرار گرفته است که با کمی توجه و رسیدگی می‌تواند جهت جذب توریسم و صنعت گردشگری نقش موثری داشته باشد.

وی عنوان کرد: کاروانسرای طینوج مربوط به دوره صفوی است و در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۳۸۲ با شماره ثبت ۸۶۲۶ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت اصولی با ۱۵۵ طرح گردشگری صادر شد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: ۱۵۵ مورد موافقت اصولی با طرح‌های توسعه گردشگری در اردبیل صادر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی ادیب ظهر امروز در بازدید از مراکز اقامتی گردشگران در اردبیل، اظهار داشت: قرار است این طرح‌های گردشگری با سرمایه‌گذاری 18 هزار میلیارد تومان و اشتغال 5 هزار و 500 نفر اجرایی و عملیاتی شود.

وی خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر در مجموع 40 طرح بزرگ سرمایه‌گذاری موافقت اصولی گرفته و عملیات اجرایی آنه نیز شروع شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل بیان کرد: 87 طرح با سرمایه گذاری 11 هزار میلیارد تومان و اشتغال 3 هزار و 500 نفر در مرحله اجراست که پیشرفت مناسبی را در روند اجرای این طرح ها شاهدیم.

محمدی ادیب مهمترین این طرح ها را 11 محوطه گردشگری، 9 اقامتگاه، ساخت دو هتل پنج ستاره و نوسازی چندین آبگرم معدنی در سرعین عنوان کرد و گفت: با به نتیجه رسیدن این طرح های گردشگری افزایش 30 تا 40 درصدی جذب گردشگران را در استان شاهد خواهیم بود.

وی افزود: برای سال جاری چشم انداز خوبی را در قالب حمایت از طرح های توسعه گردشگری تعریف کردیم تا بتوانیم 20 طرح مهم گردشگری را با همت و همراهی سرمایه گذاران بخش خصوصی به سرانجام برسانیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: ستاد تسهیل و میز خدمات‌رسانی به سرمایه‌گذاران در میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل فعال است تا در کنار حمایت از سرمایه‌گذاران طرح‌های پیشران گردشگری بتوانند به سرانجام برسند.

محمدی ادیب با بیان اینکه در حال حاضر 449 واحد گردشگری در استان اردبیل با اشتغال 11 هزار نفر فعال است، خاطرنشان کرد: پراکندگی این واحدهای گردشگری در مناطق مختلف استان مطلوب است و بیش از 100 هتل، 37 هتل آپارتمان، یک متل، 14 مرکز اقامت موقت، 37 مجتمع آبدرمانی و 15 طرح تفریحی و گردشگری در مناطق مختلف استان فعال است.

وی اضافه کرد: در سند آمایش برای اردبیل محور گردشگری طبیعی – تاریخی و گردشگری سلامت تعریف شده که ما در هر دو حوزه نیازمند توسعه مراکز گردشگری خلاق و نوآور هستیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل چالش های عمده را در این بخش طولانی بودن فرآیند تغییر کاربری و تخصیص آب عنوان کرد و گفت: گاه این تغییر کاربری سال های طولانی زمان بر بوده در حالی که انتظار می‌رود هم در تغییر کاربری اراضی کشاورزی درجه سه به طرح های گردشگری و هم تخصیص آب از سوی آب منطقه‌ای اردبیل روند تسهیل گری را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت اقامت حدود ۸ میلیون ۸۸۸ هزار نفر _ شب در گیلان
  • موزه‌ها، اماکن تاریخی و فرهنگی گیلان در ۱۳ فروردین تعطیل است
  • اختصاص بودجه مرمت مسجد سید از سوی میراث فرهنگی و شهرداری اصفهان
  • ترمیم و نگهداری پل‌های تاریخی اصفهان با کمک شهرداری/ اختصاص بودجه برای مرمت مسجدسید
  • مرمت و نگهداری پل‌های تاریخی اصفهان با کمک شهرداری/ اختصاص بودجه برای مرمت مسجدسید
  • چند گردشگر خارجی به گیلان آمدند؟
  • کشف آب‌انبار تاریخی دوران قاجاریه در تربت‌حیدریه + تصویر
  • موافقت اصولی با ۱۵۵ طرح گردشگری صادر شد
  • تخریب یک بنا در دزفول برای حفظ جان شهروندان
  • اقامت ۷.۵ میلیون نفر شب در مازندران