Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، هشتمین همایش و نمایشگاه بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران با حضور مقامات کشوری و روسای سازمان‌ها، انجمن‌ها و اتحادیه‌های مرتبط در شبستان مصلی بزرگ امام خمینی (ره) گشایش یافت. ‍ خداداد غریب پور، رئیس هیئت عامل ایمیدرو در این همایش گفت:رخدادهای بخش معدن و صنایع معدنی در کشور زیاد شده است که نشان می دهد به این مهم پرداخته شده است و ضرورت اثبات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه منابع معدنی خوبی داریم، گفت: در مس، طلا و سایر مواد معدنی ظرفیت بالقوه زیادی داریم و دسترسی به آب‌های آزاد و نیروی انسانی مزیت نسبی ماست.

وی با تشکر از بخش رسانه گفت: بخش معدن و صنایع معدنی رسانه‌های خوبی دارد و مطالب خوبی را نشر می دهد و در کنار این‌ها بدنه کارشناسی خوبی داریم.

غریب‌پور اظهار کرد: هم جامعه دانشگاهی و هم بخش های صنعتی و معدنی و هم مدیران و حاکمیت به این بخش ایمان دارد و معتقد است بایستی شاهد رشد این بخش ها بود.

وی با بیان اینکه علی رغم تحریم‌ها و در سالی که همه جانبه تحریم بودیم رشد خوبی به ثبت رسید، اظهار کرد: مس به اندازه یک سال خود را در نیمه اول سال فروخته است. صادرات رشد قابل توجهی در بخش معدن و صنایع معدنی داشته است. بررسی ها نشان می دهد شاخص های بخش معدن و صنایع معدنی مثبت است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو تصریح کرد:معدن غیرفعال زیاد داشتیم و در نتیجه احیا معادن کوچک را با همکاری بخش خصوصی در پیش گرفتیم و برای 103 معدن راهکار عملیاتی برای راه اندازی آنان ارائه دادیم که 10 مورد از این‌ها فعال شده است.

وی با بیان اینکه سودآوری را بر سوددهی ارجح دانستیم گفت: با تمرکز بر افزایش سرمایه برای پروژه‌های بزرگ به سمت سودآوری رفتیم. مدل توسعه را در درون خود صنایع تعریف کردیم. این سرمایه شرکت‌های راکد را فعال خواهد کرد.

غریب پور معتقد است: بخش معدن و صنایع معدنی در درون خود مولد سرمایه شده است.

وی با بیان اینکه طرح های پژوهشی راه خود را به صنعت پیدا کرده است، گفت:در بعد پژوهش و فناوری، با تمام ارگان‌ها و سازمان‌هایی که می‌توانیم کار پژوهشی انجام دهیم همکاری می‌کنیم و در حال برنامه‌ریزی برای راه اندازی استارت آپ معدنی هستیم.

‍‍  در ادامه این مراسم اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه نیازمند تغییر نگرش در سرمایه گذاری صنایع هستیم، گفت: میزان درآمد سرانه کشورها و رشد اقتصادی آن ها در تقاضای جهانی برای فلزات کاملا با هم همبستگی دارد.

سعد محمدی اظهار کرد: باتوجه به مصرف سرانه فلزات در دنیا مشخص است روند رو به رشد تقاضا را در فلزات آهنی و غیر آهنی شاهد خواهیم بود و کشور ما نیز باید در این زمینه برنامه ریزی داشته باشد.

وی مصرف مس در کشور به ازای هر نفر را ۱.۲ کیلوگرم  دانست و افزود: در مس میزان تقاضا به دلیل سرمایه گذاری در بخش زیرساخت ها در دنیا و تغییر تکنیکی در خودروها از بنزینی به الکترویکی افزایشی است.میزان مصرف انرژی در دنیا برای نفت ۳۶ درصد است و در سال ۲۰۵۰ برنامه ریزی در دنیا به گونه ای است که به ۱۳ درصد کاهش می یابد.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران فلز مس را جز ۱۰ عنصر اول استراتژی دنیا برشمرد و گفت:

ما در ۵۵ سال گذشته مجموعا ۶ میلیون متر حفاری عمقی داشته‌ایم که بسیار ناچیز است.

وی با گلایه از اینکه سرفصل‌های دروس برای رشته مهندسی معدن هنوز تعریف نشده تاکید کرد: مدل‌های اکتشافی‌مان برای کاهش هزینه و افزایش بهره وری باید به دنیا نزدیک شود.

افزایش ایمنی و کاهش قیمت تمام شده برای مقالات ای اس آی از اهمیت ویژه‌ای قرار دارد.

سعد محمدی با تاکید بر کیفیت بالای مس ایران در جهان خاطر نشان کرد: شرکت مس از تمام ایده‌های جدید و سرمایه گذاران جدید در حوزه افزایش ایمنی، افزایش بهره وری و بومی سازی استقبال می‌کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی جهان رسانه معدن برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۴۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود

سفیر چین در دیدار با وزیر اطلاعات و فرهنگ افغانستان اطمینان داد پروژه «مس عینک» بدون هرگونه آسیب به آثار باستانی استخراج خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ژائو شنگ» سفیر چین در دیدار با «خیرالله خیرخواه» وزیر اطلاعات و فرهنگ افغانستان اطمینان داد پروژه «مس عینک» در ولایت «لوگر» بدون آسیب زدن به آثار باستانی استخراج خواهد شد.

در این دیدار دو طرف بر ادامه همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی بین پکن و کابل تأکید کردند.

خیرالله خیرخواه با ابراز خرسندی از توسعه و تحکیم روابط فرهنگی میان افغانستان و چین احیای «جاده ابریشم» را در رشد روابط فرهنگی و اقتصادی در منطقه مهم خواند و افزود: زمینه سرمایه‌گذاری تاجران چینی در افغانستان مساعد است.

وی تأکید کرد: حکومت افغانستان محیط امن کاری را برای مشارکت خارجی فراهم کرده است.

استخراج معدن «مس عینک» در دستورکار چین قرار گرفتکابل: پکن استخراج «مس عینک» را به تأخیر نیندازدچین به‌زودی مس‌های «عینک» را استحصال می‌کند

معدن مس عینک لوگر به‌عنوان بزرگ‌ترین معدن مس افغانستان و دومین معدن بزرگ مس جهان در شهرستان «محمدآغه» ولایت لوگر قرار دارد.

قرارداد استخراج آن در سال 2008 میان افغانستان و شرکت چینی MCC امضا شد و حدود 30 سال است که امتیاز استخراج این معدن را در اختیار دارد.

وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان به‌تازگی در بیانیه‌ای از طرف رئیس شرکت چینی نوشت: آثار تاریخی معدن مس عینک تنها سرمایه افغانستان نیست، بلکه سرمایه بشریت است و به مصونیت آثار تاریخی در منطقه کاری توجه جدی خواهد داشت.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • پیشگامی آذربایجان شرقی برای تحقق شعار سال
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید