Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی از در دست اجرا بودن ۳ هزار و ۴۱۰ کیلومتر شبکه ریلی در کشور خبر داد و گفت: ‌‌راه آهن شرق سبب توسعه اقتصادی خراسان جنوبی می‌شود. ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، خیرالله خادمی صبح امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی راه آهن بیرجند اظهار کرد: یکی از اتفاقات مهم در کشور توسعه شبکه ریلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر 3 هزار و 410 کیلومتر مسیر ریلی در کشور در حال اجراست، گفت: با بهره‌برداری از این خطوط تمام مسیرها از راه آهن بهره‌مند می‌شوند.

معاون وزیر راه  و شهرسازی با اشاره به اینکه در دو سال اخیر 4 مرکز استان در کشور به شبکه ریلی متصل شدند، افزود: اتصال این 4 مرکز علاوه بر شبکه داخل برای شبکه بین الملل نیز بسیار موثر بود.

توسعه اقتصادی باعث کاهش پرونده‌های قضایی می‌شود‌رویکرد محوری توسعه اقتصادی و سرمایه‌گذاری استمدیران خراسان رضوی برای تحقق اهداف الگوی مثلث توسعه اقتصادی همکاری کنند

خادمی ادامه داد: این کریدور ریلی تاثیر زیادی در حمل و نقل جاده ای دارد و می‌تواند سالانه 17 میلیون تن بار توسط این خطوط جابه جا شود.

وی با تاکید بر اینکه در دو سال اخیر 720 کیلومتر ریل در کشور به بهره برداری رسیده است، ادامه داد: امسال هم دو مرکز استان دیگر به شبکه ریلی متصل می‌شوند.

معاون وزیر راه  وشهرسازی متوسط ریل‌سازی از قبل انقلاب سالی زیر 50 کیلومتر دانست و افزود: اما الان این رقم به عدد قابل توجهی رسیده است. 

خادمی کریدور شرق کشور را در رونق توسعه اقتصادی مناطق محروم مهم عنوان و اظهار کرد: ضرورت توسعه اقتصادی زیرساخت ریلی و جاده‌ای است و اگر بخواهیم محرومیت‌زدایی اجرا شود ساخت این کریدور یک ضرورت ملی است و ضرورت دارد این مسیر ریلی با سرعت بیشتری تکمیل شود.

وی گفت: این کریدور در 1500 کیلومتر به عنوان یک اولویت ملی ضرورت دارد که هم خراسان جنوبی، هم جنوب خراسان رضوی و هم سیستان و بلوچستان را سرویس حمل و نقل خواهد داد و پنج مرز نیز به آن متصل می‌شوند.

معاون وزیر راه با بیان اینکه شرق کشور از لحاظ توسعه معادن خیلی خاص است، گفت: قرار است 20 میلیون بار معدنی در 15 سال آینده در این مسیر جابه جا شود که ضرورت این شبکه بیشتر حس می‌شود‌.

خادمی در پایان خبر خوشی برای راه‌آهن چابهار به زاهدان اعلام و خاطرنشان کرد: طول این مسیر که 620 کیلومتر است از نظر زیرساختی 60 درصد و در مجموع 40 درصد پیشرفت داردکه 300 میلیون دلار برای ان اختصاص یافت که امید است بتوانیم در دو تا سه سال آینده به بهره برداری برسد‌.

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۵۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان گفت: از ابتدای فعالیت منطقه ویژه اقتصادی تاکنون سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای احداث واحد‌های تولیدی و خدماتی ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه کردند.
حسین زارعی افزود: از ابتدای تاسیس تاکنون بیش از هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان توسط سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی برای تجهیز وآماده سازی در سایت مرکزی هزینه شده است.
وی گفت: همچنین از ابتدای فعالیت تاکنون حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز وآماده سازی منطقه ویژه اقتصادی استان در سایت مرزی ماهیرود هزینه شده است.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان افزود: از ابتدای عملیاتی شدن منطقه تاکنون در دو سایت مرکزی و مرزی منطقه ویژه اقتصادی ۱۷۰ نفر به صورت مستقیم و همچنین دو هزار و ۹ نفر در واحد‌های مستقر در دو سایت مرکزی و مرزی منطقه در زمان بهره برداری شاغل شدند.

زارعی با بیان اینکه در مجموع دو هزار و ۱۳۹ نفر در منطقه ویژه اقتصادی مشغول به کارند گفت: در سال گذشته ۲۱ هزار و ۸۶۴ کامیون ترانزیت انجام دادند و همچنین ۱۷۱ بارگیری از سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی انجام شد.
وی افزود: صادراتی که در سال ۱۴۰۲ از سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در بخش سوختی صورت گرفت به میزان ۱۳۳ هزار و ۱۸ کامیون، متفرقه باری با ۲۸ هزار و ۹۶۰ کامیون انجام شد.

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان گفت: همچنین کل ناوگان ورودی به سایت مرزی منطقه ویژه اقتصادی استان در سال گذشته ۷۶ هزار و ۴۰۵ کامیون بود.

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ارومیه نیازمند ۲۵۰ کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب است
  • ۲۰۰ میلیارد تومان برای رفع تنش آبی در طبس ابلاغ شد
  • اصفهک، روستایی کویری که در مسیر جهانی شدن است
  • سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیاردی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • اصفهک؛ سفری به عمق زیبایی در دل کویر/ روستایی مطرح در سطح جهانی