Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دبیر سندیکای آلومینیوم ایران با تاکید بر اینکه منطقه ویژه اقتصادی لامرد بهترین فرصت برای سرمایه گذاری در بخش‌های صنایع پایین دست آلومینیوم محسوب می‌شود، گفت: در آینده‌ای نه چندان دور با تولید ۳۰۰ هزار تن شمش آلومینیوم، منطقه ویژه اقتصادی لامرد در افق توسعه به دروازه صادرات مصنوعات آلومینیومی تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی در حاشیه بازدید از طرح‌ها و زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی لامرد، افزود: "سایت انرژی بر لامرد" در مناسبت‌ترین نقطه جنوب کشور واقع شده و از نظر دسترسی به منابع انرژی و بنادر تخصصی پارسیان و عسلویه، فرودگاه‌های لامرد و خلیج فارس و راه‌های مواصلاتی و تامین خوراک صنایع، نقش پراهمیتی برای جلوگیری از خام فروشی، افزایش ظرفیت صادراتی کشور، اشتغالزایی و محرومیت زدایی دارد.

دبیر سندیکای آلومینیوم ایران با تاکید براینکه سرمایه گذاری در صنایع پایین دست آلومینیوم ضمن جلوگیری از خام فروشی سبب ارزش افزوده بسیار بالا و اشتغالزایی چندبرابری می‌شود، افزود: صنایع پایین دست آلومینیوم در منطقه ویژه اقتصادی لامرد بهترین فرصت برای تولید انواع ورق‌های عریض، صنایع آلیاژی، پروفیل آلومینیوم، قطعات خودرو و دیگر صنایع مرتبط با این فلز گران است.
انتهای پیام/م

توسعه صنعت در فارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۷۹۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ انور ابراهیم با اشاره به امضاء توافقنامه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی با مشارکت کشور همسایه تصریح کرد: این طرح تا پایان سالجاری میلادی با هدف تقویت ارتباطات فرامرزی و تسریع رشد اقتصادی عملیاتی می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی افزود: بر اساس این توافقنامه هر دو طرف برای تقویت جریان فرامرزی کالا، سامانه ترخیص بدون گذرنامه را در مرز‌های دو کشور اجرایی خواهند کرد.
انور ابراهیم اعلام کرد: در این منطقه ویژه اقتصادی مشوق‌های تجاری بسیار مناسبی برای جذب سرمایه گذاران ازجمله جایگزینی نرخ مالیات بر درآمد ثابت ۱۵ درصد ویژه کارگران ماهر خارجی به جای ۳۰ درصد، صدور ویزای چند بار ورود برای تجار و کارگران خارجی و تخفیف‌های مالیاتی در نظر گرفته شده است.
ایجاد منطقه‌ای که به علت ارائه مشوق‌های مناسب به جز شرکت‌های سنگاپوری می‌تواند شرکت‌های جهانی را که با محدودیت‌های منابع موجه اند؛ جذب کند.
شرکت‌های مالزیایی نیز به گفته کارشناسان می‌توانند از مزایای انباشتگی ثروت در این منطقه ویژه اقتصادی به نفع خود بهره برداری کنند.
منطقه ویژه اقتصادی جوهور - سنگاپور به تعبیر نخست وزیر مالزی موجب تغییر بازی در اقتصاد این کشور در قالب ایجاد صنایع پیشرفته‌تر، ادغام زنجیره‌های تامین جهانی و فرصت‌های فراوان برای شرکت‌های کوچک و متوسط خواهد شد.
دولت مالزی همچنین متعهد به ایجاد شهری متشکل از انواع شرکت‌های دانش بنیان پویا شد تا این کشور را در ردیف بیست کشور برتر دنیا در حوزه دانش بنیان‌ها قرار دهد و مالزی را به قطب مرکز نوآوری و کارآفرینی تبدیل کند.
نخست وزیر مالزی همچنین از اختصاص بودجه سه میلیارد رینگیتی برای رونق فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و ارائه ایده‌های نوین تجاری خبر داد......... مصاحبه‌ها ........
۱) انور ابراهیم - نخست وزیر مالزی
۲) رفیضی راملی - وزیر اقتصاد مالزی

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • نمونه برداری از طلافروشی‌های استان تهران برای شناسایی مصنوعات با عیار پایین
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • ادامه برخوردهای قانونی با فروشندگان مصنوعات طلا با عیار پایین
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری
  • ۵۰۵ میلیون دلارحجم صادرات و صادرات دوباره از قشم