Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس نوشت: محمد مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان در مجلس درباره آخرین وضعیت برخورد با نجومی‌بگیران اظهار داشت: ما قبلا هم گفتیم که در این زمینه یکی بحث حقوق مطرح است و یکی در آمد.

وی افزود: متاسفانه ما به جای اینکه روی درآمدهای نجومی فکر کنیم واژه حقوق نجومی را مطرح کردیم؛ من فکر می‌کنم که به عنوان حقوق نجومی ما مصادیق خیلی کمی در کشور داشته باشیم اما یقیناً درآمدهای نجومی تا دلتان بخواهد هست به خصوص در شرکت‌های دولتی، پول‌های زیادی که می‌دهند و افراد درآمدهایی دارند که تبعیض بسیار بزرگی ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: به درآمد یک معلم نگاه کنید ببینید چقدر است اما همان معلم با همان مدرک و سابقه کار در برخی شرکت‌های دولتی است که تا سه چهار برابر آن درآمد دارد، فرقی هم نمی‌کند شرکت فولاد باشد یا شرکت نفت و مس؛ چرا که بسیاری از این شرکت‌ها هستند که حقوق این چنینی می‌دهند حتی تبعیض در خود سیستم حقوقی دولت وجود دارد.

زاهدی ادامه داد: کارکنان نهاد ریاست جمهوری را در نظر بگیرید؛ در برخی دستگاه‌ها مانند وزارت جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش حتی در درون وزارتخانه‌ها باز هم تبعیض را شاهدیم.

وی در همین رابطه خاطرنشان کرد: دولت تصویب کرده که برخی وزارتخانه ها ظرف ۲-۳ سال تا ۵۰ درصد به حقوقشان اضافه شود، ‌ اما برخی دستگاه‌ها را قبول نکردند اینها تبعیض است که بی عدالتی و نارضایتی ایجاد کرده‌ است.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی همچنین یادآور شد: حتی جالب است بدانید درون دانشگاه‌ها هم این تبعیض وجود دارد؛ می‌بینیم یک استاد دانشگاه عضو هیأت علمی دانشکده و وزارت علوم و همان دوستان در وزارت علوم یک درآمد دارد اما همان دوستان با همان جایگاه و رتبه علمی در وزارت بهداشت درآمد دیگری چهار برابر آن دارد، باید با اینها برخورد شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: حال اینکه قوه قضاییه بیاید و یا دولت وارد شود حرف دیگری است اما انتظار داریم در کشور دریافتی‌ها، درآمد ها و مواردی که حقوق بگیر هستند در سیستم دولتی و شرکت‌های دولتی و عمومی عدالت را برقرار کنند.

زاهدی همچنین خاطرنشان کرد: وقتی ما صحبت از همترازی حقوق و مزایا می‌کنیم، پس همترازی درآمدها هم مطرح است لذا باید مطالبه جدی برای این رفع این تبعیض‌ها کرد که نارضایتی زیادی را ایجاد کرده است.

وی در پاسخ به این سوال که عموماً این مبالغ درآمد نامتعارف چه مبالغی است گفت: ما رقم‌های متفاوتی را شاهد هستیم که اکنون مواردی داریم مثلاً در وزارت بهداشت حتی افرادی داریم که بالای ۵۰۰ میلیون تومان در ماه درآمد دارند که از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند؛ البته از مبلغ ۱۰۰ میلیون به بالا تقریباً عادی شده است، در وزارت نفت هم ما جاهایی داریم که بالای ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان دارند لذا باید تبعیض از بین برود که یکی از راهکارهای آن این است که حتماً باید مالیات‌های صعودی ایجاد شود.

کد خبر 457994 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۰۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوستار سرپرست دانشگاه گیلان شد

دانشگاه گیلان اعلام کرد: با حکم محمدعلی زلفی گل؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محمد دوستار به سرپرستی این دانشگاه منصوب شده است.

در این حکم انتصاب آمده است: انتظار می‌رود با اتکاء به خداوند متعال و استعانت از حضرت ثامن الائمه (ع) و با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبرد‌های اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را برای تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت‌افزایی، کار‌آفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمام محور‌های سند دانشگاه اسلامی به کار گیرید.

محمد دوستار (متولد سال ۱۳۵۰ در رشت) دانش‌آموخته رشته مدیریت و عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه گیلان با مرتبه دانشیار است که از سوابق اجرایی او می‌توان به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور استان گیلان، ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه گیلان اشاره کرد.

وزیر علوم همچنین طی نامه‌ای جداگانه از تلاش‌های فرید نجفی، رئیس سابق دانشگاه گیلان که از ۲۱ آذر ۱۴۰۰ مسئولیت دانشگاه گیلان را به عهده داشت، قدردانی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • شورای تحقیق جذب هیات علمی تشکیل می‌شود
  • «محمد دوستار» سرپرست دانشگاه گیلان شد
  • اجتماع دانشگاهیان علوم پزشکی شهرکرد در حمایت از پاسخ کوبنده سپاه علیه اسرائبل
  • دوستار سرپرست دانشگاه گیلان شد
  • نشست شورای مسکن دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • اعضای کودک خردسال مشهدی جان ۵ نفر را نجات داد
  • مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم «امریه سربازی» جذب می‌کند
  • کمبود اعتبار پنج همتی دانشگاه‌ها در تامین تغذیه دانشجویان
  • انتخاب دکتر صابر امیری به عنـوان عضـو هیئت‌علمـی برگزیده طـرح کاظمـی آشـتیانی از سـوی بنیاد ملی نخبگان کشور
  • درآمد اختصاصی دانشگاه کردستان به ۵۴ میلیارد تومان رسید