Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-25@19:54:54 GMT

آماری که فاجعه را در یونایتد نشان می.دهد! (عکس)

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۸۲۰۷۶

نتایج اوله گونار سولسشر روی نیمکت یونایتد هفته به هفته ضعیف تر از قبل می شود.

 

به گزارش "ورزش سه"، شکست دیروز یونایتد مقابل نیوکاسل باعث شد بدترین شروع سی سال اخیر این تیم در لیگ برتر رقم بخورد و حالا آنها با قرار گرفتن در رتبه دوازدهم جدول، شانس چندانی حتی برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان نیز ندارند و شرایط نسبت به فصل قبل بدتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوله گونار سولسشر روی نیمکت یونایتد شروعی فراتر از تصور داشت و در آن مقطع همگان تصور می کردند مشکل یونایتد تنها ژوزه مورینیو بوده است، اما گذر زمان نشان داد یونایتد برای بازسازی به اتفاقاتی بزرگ تر از تنها تغییر سرمربی نیاز دارد.

 

از زمانیکه اوله گونار سولسشر به طور دائمی هدایت منچستریونایتد را بر عهده گرفته، نتایج این تیم دور از انتظار بوده است و اگر یک دوره لیگ برتر از آن مقطع تشکیل می شد، حالا شیاطین سرخ خطر سقوط به دسته پایین تر را حس می کردند.

 

از آن مقطع یونایتد از 17 بازی خود در لیگ برتر تنها موفق به کسب 16 امتیاز شده و در جدول تنها بالاتر از تیم هایی چون ساوتهمپتون، برایتون و واتفورد شده است. این در حالیست که تا پیش از دائمی شدن قرارداد سرمربی نروژی، شیاطین سرخ از 19 بازی خود در تمامی رقابت ها در 14 بازی موفق به کسب پیروزی شده بودند و همگان تصور می کردند بالاخره بعد از سر الکس فرگوسن، اوله گونار سولسشر دوباره می تواند یک عصر طلایی را در اولدترافورد رقم بزند؛ اتفاقی که حالا عکس آن در حال رقم خوردن است.

 

منچستر یونایتد

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: منچستر یونایتد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۲۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سد از بروز فاجعه انسانی در سیستان و بلوچستان جلوگیری کرد

به گزارش همشهری آنلاین، سامانه بارشی فعال شده روی خلیج فارس، امارات را غرق کرد، بحرین را شست و به دریا ریخت و در عمان ۱۸ نفر را به کام مرگ کشاند. موسسه تحقیقات آب گزارش داد که شدت بارش سیستان و بلوچستان در سامانه هفته گذشته ۱۰ برابر عمان و ۱.۵ برابر امارات بود اما مرور تصاویر ماهواره‌ای بیانگر آن است که میزان خسارت در ایران نصف عمان و یک دهم امارات است.

شدت سیلاب در برخی مناطق سیستان و بلوچستان طی ۳ روز به ۲.۴ برابر بارش کل سال منطقه رسید و سبب شد تا ورودی آب رودخانه‌ها به ۹۳۰۰ متر مکعب در ثانیه برسد. برای درک این حجم آب کافی‌است رودخانه‌ای را به عرض ۱۰۰ متر و عمق ۹۳ متر یعنی بیش از عمیق‌ترین مناطق خلیج فارس را تصور کنید. البته سازه سد کهیر این آب را در خود ذخیره کرده و اجازه رسیدن آن به چابهار، کنارک و زرآباد را نداد.

وزیر نیرو علی‌اکبر محرابیان می‌گوید که «اگر سد کهیر اردیبهشت ۱۴۰۲ ساخته نمی‌شد، با این شدت بارش در سیستان و بلوچستان فاجعه انسانی رقم می‌خورد.»

شدت آب ورودی به سد کهیر بر اثر سیل به حدی بود که نماینده چابهار در مجلس در مصاحبه‌ای نگران تخریب سد شد اما بلافاصله در مصاحبه‌ای دیگر گفت که طراحی کهیر برای شرایط بارندگی دشواری مثل امروز انجام شده و در پایداری کامل قرار دارد.

سدها مشابه هر ابزار دیگر مزایا و معایبی دارد اما با شدت گرفتن بارندگی بر اثر تغییر اقلیم، سطح جدید از کارکرد را از خود به نمایش می‌گذارند. کارشناس منابع طبیعی رحیم احمدی به نقش آبخیزداری در کنترل سیلاب اشاره کرده و معتقد است که اگر آبخیزداری به صورت گسترده در دستور کار قرار گیرد، می‌تواند مناطق کشور را از سیلاب حفظ کرده و دیگر نیازی به سدها برای کنترل سیلاب نباشد.

در مقابل، استاد دانشگاه رحیم رهایی می‌گوید که کارشناسان باید بگویند، در مقابل بارندگی ۳۰۰ میلیمتری و ورودی آب ۱۰ هزار متر مکعبی طی چند ساعت کدام سازه آبخیزداری جوابگو است؟ در این بارش‌ها فقط سدها هستند که می‌توانند مردم را از کام مرگ بیرون بکشند.

نگاه به ابزارهای مدیریت منابع آب از جمله سدها، سازه‌های آبخیزداری و تاسیسات تغذیه مصنوعی در سال‌های اخیر اسیر نگاه‌های غیر کارشناسی بوده اما تغییر اقلیم و تغییر نظام بارندگی‌ها ایجاب می‌کند، مجموعه‌ای از این ابزارها برای مدیریت منابع آب به کار گرفته شود.

کد خبر 846735 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم استان سیستان و بلوچستان امارات

دیگر خبرها

  • آماری ویژه برای پیکان؛ جای پیرمردان در فوتبال نیست!
  • آماری هولناک؛ «۸۹ درصد فقرا از شاغلین سابق و امروز هستند»
  • دربی مرسی ساید؛ «شکست فاجعه آميز»
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • در صورت رضایت باشگاه: ستاره بارسا آماده جدایی
  • بارندگی های سرباز خسارت فاجعه بار نداشت
  • این سد از بروز فاجعه انسانی در سیستان و بلوچستان جلوگیری کرد
  • آتش سوزی مرگبار در انگلیس
  • گزینه اول عجیب بایرن: مربی اخراجی یونایتد!