Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  شب یک شنبه هیاهوی عجیبی در خیابان حر ۸۲ مشهد بر پا بود. خبر قتل فجیع زن جوان دهان به دهان می‌پیچید. اهالی محل، مرد کریستالی را که سر و وضعی خون آلود داشت به داخل حیاط منزل ویلایی هدایت کردند او چند دقیقه قبل و بعد از مصرف مواد افیونی، گلوی همسرش را به طرز فجیعی بریده بود!

تماس اهالی با سامانه ۱۱۰، خش خش بی سیم‌های پلیس را به راه انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لحظاتی بعد خودرو‌های گشت کلانتری شهید باهنر عازم پلاک ۴۸ شدند جایی که وقوع جنایتی هولناک، اهالی محل و رهگذران را به سوی منزل ویلایی می‌کشاند.

نیرو‌های کلانتری بلافاصله قاتل خون آلود را درون یکی از اتاق‌ها زندانی کردند و با قاضی ویژه قتل عمد تماس گرفتند. عقربه‌های ساعت به کندی در حال عبور از ۲۲ بودند که خودروی حامل مقام قضایی و کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی به محل رسید.

کوچه محل وقوع جنایت، از جمعیت موج می‌زد و عبور از میان آن‌ها به سختی امکان پذیر بود. با حضور «قاضی کاظم میرزایی» تحقیقات درباره این جنایت وحشتناک آغاز شد. جسد مربوط به زن ۲۵ ساله‌ای به نام نازنین بود که با گلوی شکافته کف پذیرایی قرار داشت.

خون زیادی گل‌های قهوه‌ای و سفید قالی را قرمز رنگ کرده بود. با دستور قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد ابتدا نیرو‌های انتظامی سه کودک ۱۱، ۹ و هفت ساله مقتول را از منزل بیرون بردند تا شاهد صحنه دلخراش مرگ مادرشان نباشند، سپس مرد کریستالی در حالی از اتاق منزل بیرون آورده شد که گویا هنوز خمار بود؟! چشمان نیمه بازش را به زحمت به قاضی دوخت و گفت: پرونده اش را بستم! او آبروی مرا برده بود!

مرد کریستالی که حدود ۳۰ سال دارد در ادامه اظهاراتش ادعا کرد: زنم به من بها نمی‌داد، در خانه ام دوربین کار گذاشته بودند و از من فیلم می‌گرفتند! من هم در خواب طوری با گلویش را بریدم که تیغه چاقو شکست و ...

این مرد کریستالی که گویی توهم ناشی از مواد مخدر سراسر وجودش را تسخیر کرده بود، ادامه داد: مردم در کوچه و خیابان مرا «هو» می‌کردند! به طوری که رفتار و حرکاتم را نیز زیرنظر داشتند!

هنوز بررسی‌های میدانی مقام قضایی در محل وقوع جنایت ادامه داشت که ناگهان فریاد‌های هولناکی از داخل کوچه، همه چیز را به هم ریخت. فریاد‌های «می کشمت!» نیرو‌های انتظامی را به تکاپو واداشت.

با اشاره قاضی میرزایی، چند نفر از ماموران به بیرون از حیاط رفتند و بررسی‌های غیرمحسوس نشان داد که عده‌ای با آلات قتاله پنهانی در صدد ورود به منزل مسکونی هستند تا عامل جنایت را به قتل برسانند؟!

صدای فریاد‌های جیغ گونه هر لحظه بیشتر می‌شد و دیگر در کوچه مذکور جای سوزن انداختن نبود!

هر آن امکان داشت فاجعه‌ای رخ دهد که ناگهان چند نفر تلاش کردند از در و دیوار منزل ویلایی به درون حیاط بپرند در این هنگام بود که قاضی با تجربه ویژه قتل عمد به درگاه منزل آمد و از فراد مسلح به سلاح سرد و احتمالا سلاح گرم را روی دیوار میخکوب کرد و گفت: بهتر است خونسردی خود را حفظ کنید تا حادثه تلخ دیگری رقم نخورد! چند فرد مذکور با دیدن این وضعیت به داخل کوچه رفتند و منتظر ماندند!

از سوی دیگر با دستور سرهنگ صارمی ساداتی (رئیس پلیس مشهد) عوامل انتظامی چند کلانتری دیگر و گروه ویژه‌ای از یگان امداد نیز عازم محل وقوع جنایت شدند، اما هر لحظه احتمال یک درگیری مرگبار ذهن مقام قضایی و نیرو‌های انتظامی را به خود مشغول کرده بود. در همین حال گروهی از نیرو‌های پلیس برای شناسایی موقعیت جغرافیایی انتقال قاتل به مقر انتظامی وارد کوچه شدند، اما بررسی‌ها نشان می‌داد که هیچ راهی برای عبور دادن قاتل از میان جمعیت و اطرافیان خشمگین مقتول وجود ندارد!

ناگهان ذهن قاضی به یک ترفند خاص معطوف شد تا راه هدایت قاتل باز شود! چند لحظه بعد با اشاره مقام قضایی، آمبولانسی که دو تابوت در آن قرار داشت طوری به در حیاط منزل ویلایی چسبید که همه فضای مذکور را اشغال کرد و کسی درون حیاط را نمی‌دید.

چند دقیقه از این ماجرا نگذشته بود که ماموران تابوت‌ها را به درون خودروی نعش کش انتقال دادند و این خودرو در میان اسکورت نیرو‌های یگان امداد به حرکت درآمد و بدین ترتیب تحقیقات قضایی در حالی ادامه یافت که عقربه‌های ساعت یک بامداد روز گذشته را پشت سر گذاشته بودند.

قاضی میرزایی بعد از اتمام بررسی‌های صحنه جرم به میان اهالی و اطرافیان مقتول آمد و ضمن دعوت آن‌ها به رعایت قانون و جلوگیری از خشم و خشونت، گفت: یقین بدانید ماجرای این قتل همانند پرونده‌های جنایی دیگر به طور کامل و دقیق مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

با وجود این زمانی اطرافیان مقتول به سوی کلانتری محل حرکت کردند که با دستور قاضی ویژه قتل عمد، قاتل نیز درون یکی از تابوت‌ها خوابیده و روی او را با پتویی مندرس پوشانده بودند تا از چشم‌های خشمگین دور بماند! در واقع قاتل درون یکی از تابوت‌ها خوابید و مقتول هم درون تابوتی دیگر قرار گرفت تا از بروز هر حادثه احتمالی جلوگیری شود و بدین ترتیب قاضی قاتل را از صحنه جرم فراری داد.

بررسی‌های بیشتر درباره این جنایت وحشتناک درحالی با دستور سرهنگ غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی پلیس آگاهی) ادامه دارد که قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد از همراهی و اقدامات سریع و عملیاتی فرماندهان انتظامی به ویژه سرهنگ عبداللهی (سرکلانتر) و فرماندهان کلانتری‌های شهید باهنر، شهید رجایی و همچنین نیرو‌های یگان امداد و کارآگاهان زبده اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی در ماجرای این قتل هولناک، قدردانی کرد.   منبع: روزنامه خراسان خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار حوادث همسر کشی جنایت در مشهد سربریدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۳۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات ناشی از ازدواج با تفاوت فرهنگی

یک مشاور خانواده با اشاره به اهمیت تناسب فرهنگی در ازدواج، معتقد است که فرهنگ‌ها از طریق تعیین ارزش‌ها و قواعد خانواده و همچنین با شکل دادن به معانی و فرض‌های اساسی خانواده، اثرات بسیار عمیقی بر چگونگی ارتباطات همسران می‌گذارند، بنابراین دختر و پسری که از دو فرهنگ متفاوت در کنار هم قرار می‌گیرند طبعاً ریسک ازدواج بالا می‌رود.

زهرا السادات پورسید آقایی  اشاره به ساز و کار اثرگذاری فرهنگ بر خانواده و تاثیر آن بر انتخاب همسر آینده اظهار کرد: تاثیر انکار ناپذیر فرهنگ بر سبک زندگی افراد به گونه‌ای آشکار است که هیچکس نمی‌تواند ادعا کند که می‌تواند سایه فرهنگ را صد درصد از سر خود کم کند؛ بر پایه اصول روانشناسی خانواده، فرهنگ هر خانواده که از نسل‌های پیشین آن به ارث رسیده، ارزش‌های خانواده را شکل می‌دهد. این ارزش‌ها قواعد یک خانواده را تشکیل می‌دهد. 

وی با بیان اینکه نظام خانواده مانند نظام‌های دیگر مثل دانشگاه، ادارات و... دارای قواعدی است، گفت: البته میان نظام خانواده و نظام‌های دیگر تفاوتی که وجود دارد و آن این است که قواعد سازمان‌ها مکتوب‌اند و قواعد موجود در خانواده نامرئی و نانوشته‌اند. نکته قابل توجه این است که همه اعضای خانواده به این قوانین نانوشته پایبندند، زیرا این قواعد نقش‌های اعضای خانواده مانند نقش مادری، پدری، همسری و فرزندی را تعیین می‌کنند. به عنوان مثال در یک خانواده بر پایه فرهنگ‌شان این قاعده شکل می‌گیرد که زن نباید بیرون از منزل کار کند و وظیفه او انجام کار‌های خانه و به ویژه مراقبت از کودکان است و مسئولیت مرد نیز فقط در محدوده خارج از خانه به عنوان نان‌آور تعریف می‌شود، اما در خانواده‌ای دیگر این قاعده شکل گرفته که زن در صورت تمایل می‌تواند شاغل باشد و مرد هم باید زمانی برای نگهداری از کودک بگذارد و به همسر خود کمک کند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه بر پایه فرهنگ یک خانواده ممکن است حتی پرخاشگری فیزیکی مرد نسبت به زن امری عادی تلقی شود، در حالی که در یک خانواده دیگر، این رفتار خط قرمز رابطه زوجین محسوب می‌شود، تاکید کرد: تنوع فرهنگ‌ها، به دنبال خود تنوع قواعد خانوادگی و تنوع الگو‌های ارتباطی زوجین را ایجاد می‌کند.

پورسید آقایی در بخش دیگری از سخنان خود به تعیین فرض‌های خانواده اشاره کرد و گفت: برخی خانواده‌ها معنای خوش بینی و برخی معنای بدبینی تولید می‌کند؛ خانواده‌ای که معنای بدبینی تولید می‌کند معتقد است که جامعه بسیار خطرناک است؛ بنابراین برای در امان ماندن از خطر نباید به کسی جز خودمان اعتماد کنیم؛ در این خانواده هیچ فردی حق ندارد نظر و رفتار متفاوتی داشته باشد و هر آنچه والدین یا یکی از والدین که قدرت خانواده را به دست گرفته است بگویند بقیه هم باید همان را تبعیت کنند، چنین خانواده‌ای اجازه رشد هویت فردی را به اعضای خود به ویژه فرزندان نمی‌دهد و عزت نفس فرزندان این خانواده مخدوش شده و احساس خودکارآمدی برای حل مسئله را ندارند.

وی ادامه داد: فرزندان چنین خانواده‌هایی به شدت وابسته‌اند و چسبندگی عاطفی با یکی یا هر دو والد خود دارند، زیرا خانواده هرگز به آن‌ها اجازه نداده چالش یا مشکلات را تجربه کنند و حل مسئله را بیاموزند. در نتیجه وقتی ازدواج می‌کنند و با همسرشان دچار اختلاف نظر می‌شوند اولین رفتاری که انجام می‌دهند این است که گوشی تلفن را بر می‌دارند و همه ماجرا را به والدین خود گزارش می‌دهند. در حقیقت انتظار دارند که مثل همیشه والدین به جای آن‌ها مسئله را حل کنند.

این مشاور خانواده توضیح داد:، اما خانواده‌هایی که معنا و مفهوم خوش‌بینی تولید می‌کنند، معتقدند اجتماع که خیلی هم جای ناامن و خطرناکی نیست و البته ما نیز آن قدر توانمند هستیم که بتوانیم با مسائل و مشکلات برخورد کنیم. در این خانواده، به نظرات متفاوت هر یک از اعضا احترام گذاشته می‌شود. همسران به یکدیگر و همین گونه به فرزندانشان اجازه تصمیم گیری و اعمال نظر می‌دهند و بدین گونه، احساس خودکارآمدی و عزت نفس را در اعضای خانواده پرورش می‌دهند. فرزندانی که در چنین فضایی رشد می‌کنند، در بزرگسالی وقتی با همسر خود دچار تعارض می‌شوند باور دارند که این مسئله را ما باید خودمان حل کنیم و برای آن راه حل خلق کنیم؛ به جای آنکه والدین‌مان آن را حل کند. 

این استاد دانشگاه با اشاره به تاثیر فرهنگ بر انتخاب همسر تصریح کرد: فرهنگ‌ها از طریق تعیین ارزش‌ها و قواعد خانواده و همچنین با شکل دادن به معانی و فرض‌های اساسی خانواده، اثرات بسیار عمیقی بر چگونگی ارتباطات همسران می‌گذارند؛ بنابراین دختر و پسری که از دو فرهنگ متفاوت در کنار هم قرار می‌گیرند طبعاً ریسک ازدواج بالا می‌رود.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • قتل مادر ۸۳ ساله در هرسین به دست پسر ۳۵ ساله/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲ ساعت
  • ماجرای فرار دختر ۲۰ ساله در تهران / عامل اغفال بازداشت شد
  • (تصاویر) اولین عکس از همسر پژمان جمشیدی؛ نگار فرهمند کیست؟
  • خواننده محبوب ناصر حجازی چه کسی بود؟
  • خطرات ناشی از ازدواج با تفاوت فرهنگی
  • حکم ممنوعیت رسانه‌ای برای ترامپ
  • ماجرای سقوط مرگبار زن ۱۹ ساله در عید‌ دیدنی
  • شکیرا ول‌کن نیست: سیلی دوباره به صورت پیکه!‏
  • تولید فیبر نیمه‌رسانایی که لباس‌ها را هوشمند می‌کند
  • سرنوشت تلخ فراری دادن دختر ٢٠ ساله از خانه پدری!