Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان جهاد کشاوزری گیلان گفت: ایجاد اشتغال پایدار با بکارگیری تکنولوژی روز، از اهداف متعالی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برای توسعه بیش از پیش روستاهای این استان است.

به گزارش ایسنا، علی درجانی در جلسه کشاورزی استان با بیان اینکه روستا برآیندی از عناصر طبیعی و عناصر ساخته شده‌ است، به گونه‌ای که زمینه سازگاری فرد را با جامعه فراهم می‌آورد و موجب جامعه پذیری می‌شود، خاطرنشان کرد: روستا، جامعه ای است که می توان آغازگری تمدن را از آن دانست و روستائیان مردمی هستند که صدق اعمال و رفتارشان، گستره نعمت را بر آنان وسعت می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: عشایر نیز که لذت زندگی را در طبیعت و کوچ یافته اند مردمانی سختکوشند که زندگی آن‌ها همواره پر از تکاپو، تلاش، زحمت و حرکت بوده است.

وی افزود: تلاش برای توسعه روستاها به عنوان رکنی پراهمیت همواره مورد توجه مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و توسعه زیرساخت ها در مناطق روستائی و کمتر برخوردار، گواه این مدعاست.

درجانی خاطرنشان کرد: ارتقای ضریب مکانیزاسیون در راستای کاهش صعوبت فعالیت های کشاورزی در استان گیلان، تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری، راه اندازی سامانههای نوین آبیاری در باغات استان، مدرن سازی واحدهای شالیکوبی به منظور افزایش راندمان برنج تجاری تولید شده و کاهش ضایعات، توفیقات قابل توجه در صنعت دام و طیور استان و ... جملگی نشان از توجه ویژه خدمتگزاران ملت به توسعه روستاها دارد.

وی تصریح کرد: ایجاد اشتغال پایدار با بکارگیری تکنولوژی روز، ارائه راهکارهای مناسب برای برون رفت از چالش کم آبی با توسعه کشت های گلخانه ای در استان، افزایش بهره وری تولید محصولات کشاورزی از اهداف متعالی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برای توسعه بیش از پیش روستاهای این استان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۸۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه استفاده از دانش‌‌بنیان در تولیدات دامی همدان ضرورت دارد، گفت: امسال صنایع کوچک روستایی در استان توسعه می‌یابد. - اخبار استانها -

رضا بهراملو در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار‌ داشت: استفاده از علوم کاربردی و پژوهش‌های تحقیقاتی بر پایه دانش‌بنیان و استفاده از آنها در زمینه‌های اصلاح دام، افزایش تولید دام و غیره می‌تواند یکی از عوامل مهم در جهش تولید در استان همدان باشد.

وی با اشاره به گستردگی جهاد کشاورزی و مسئولیت آن در تولیدات موادغذایی که دام، محصولات زراعی و باغی، مراتع، تولید گوشت و غیره را شامل می شود، افزود: در استان همدان باید از عدد تکراری تولید سالانه محصولات کشاورزی فاصله بگیریم و به تولید 5 میلیون تن محصول سالم و با کیفیت دست یابیم.

رئیس جهاد‌کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه توسعه صنایع کوچک روستایی نیز از برنامه‌های دیگر امسال است بیان کرد: در این حوزه استقبال همه جانبه وجود دارد و باید عملیاتی شود به نحوی که روستاهای استان مولد و صنایع کوچک روستایی راه‌اندازی شود.

بهراملو تاکید کرد: با این طرح راه‌اندازی دامداری‌های کوچک روستایی 50 راسی، کشت گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی با بعد خانگی، تولید نان کامل، گلخانه‌های کوچک مقیاس 300 مترمربعی و ایجاد صنایع لبنی روستایی با مشارکت مردم، روستاییان و کشاورزان در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه هدف جهاد کشاورزی افزایش سرمایه دامی برای وابسته نبودن به دیگر کشورها است، تاکید کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی و همراهی بانک‌ها مشکلات مربوط به ارائه تسهیلات کم بهره به دامداران را مرتفع و با سوق دادن دانش‌بنیان‌ها به سمت فعالیت در حوزه دامداری کیفیت تولیدات دامی استان را افزایش دهیم.

رئیس جهاد‌ کشاورزی استان همدان همچنین با بیان اینکه بیش از 960 واحد دامداری سنگین در استان همدان فعال هستند که 378 مورد آنها شیری و مابقی آن گوشتی است، گفت: استان همدان نیز با برخورداری از آب و هوا، مراتع و چراگاه‌ها و شرایط جغرافیایی مطلوب، دارای زمینه‌های بسیار مناسبی برای فعالیت در این زمینه است که همت علاقمندان در کنار حمایت و همکاری مسئولان را می‌طلبد.

بهراملو در پایان تاکید کرد: استفاده از روش‌های نوین پرورش دام، اصلاح نژاد، بهبود تغذیه دام‌ها و ثبت مشخصات در رکوردگیری گاوهای شیری به منظور شناسایی دام‌های برتر از نظر ژنتیکی، از جمله اقدامات سودآور در عرصه دامپروری است که می‌توان با پرداختن به آن اقتصاد این بخش را تقویت و درآمدزایی روستاییان را افزایش داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • رفع اختلاف مالکیت ساکنان حاشیه تالاب بین المللی انزلی مستلزم ورود جدی مسئولان مربوطه
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان
  • شخم اولیه ۶۲ درصد از شالیزار‌های گیلان
  • سمپاشی باغ‌های رودبار علیه ملخ مراکشی
  • جهش تولیدات کشاورزی همدان از مسیر مولدسازی روستاها می‌گذرد