Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@00:30:54 GMT

لیبرمن:‌ هرگز با نتانیاهو متحد نمی‌شوم

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۸۹۹۴۷

لیبرمن:‌ هرگز با نتانیاهو متحد نمی‌شوم

رئیس حزب "اسرائیل خانه ما" حمله شدیدی را علیه نخست وزیر این رژیم و کابینه او آغاز و تاکید کرد که هرگز با او متحد نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، آویگدور لیبرمن، رئیس حزب "اسرائیل خانه ما" در گفتگویی با روزنامه عبری‌زبان معاریو اظهار کرد: متاسفانه بنیامین نتانیاهو، معنای فرهنگ و دوستی را درک نمی‌کند. هرگز تعجب‌آور نخواهد بود که معلوم شود نتانیاهو بازپرسان شخصی را مسئوول تحت نظر قرار دادن رفت‌وآمدهای من و خانواده‌ام کند، این شیوه نتانیاهو در برخورد با تمامی کسانی است که با او اختلاف‌نظر دارند و به این ترتیب آن شخص به دشمن شخصی او تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس حزب اسرائیل خانه ما در ادامه مری ریگیو، وزیر فرهنگ رژیم صهیونیستی را "جانور" توصیف کرد و گفت: بله او چهارپاست گرچه من احترام بسیاری برای چهارپایان قائل هستم، او افتخار می‌کند که در طول زندگی‌اش یک کتاب از نوشته‌های آنتوان چخوف، نویسنده مشهور روس را نخوانده است.

وی در ادامه یسرائیل کاتس، وزیر خارجه این رژیم را "دروغگویی حقیر" و اریه درعی، رئیس حزب شاس را "خائن" خواند.

این اظهارات تند لیبرمن علیه رهبران لیکود مطرح شد که به دلیل خودداری‌اش از پیوستن به ائتلافی با راستگراها او را مورد انتقاد قرار دادند.

نتانیاهو که مسئول تشکیل کابینه اسرائیل است این روزها احساس ناکامی می‌کند زیرا تمامی درب‌ها به رویش بسته‌ شده‌اند و او نتوانسته در جبهه‌های آبی‌سفید به ریاست بنی گانتس و اسرائیل خانه ما به ریاست لیبرمن نفوذ کند و یا میان احزاب پایگاه متعادل-چپ‌گرا اختلافی ایجاد کرده و آراء شش نماینده را برای خود به دست آورده و رای اعتماد را برای کابینه‌اش بگیرد.

پس از آنکه نتانیاهو مساله برگزاری انتخابات داخلی برای ریاست حزب را مطرح کرد و مشخص شد رقیبی برای ریاست حزب دارد، گانتس و لیبرمن بر شکست نتانیاهو در تشکیل کابینه حساب باز کرده‌اند و دوست دارند اختلافاتی در حزب ایجاد شود.

در واقع نتانیاهو که در سه جلسه تفهیم اتهام در پرونده‌های فساد از جمله رشوه، کلاهبرداری و خیانت در امانت حضور یافته اکنون منتظر حکم آویخای ماندلبیلت، مشاور حقوقی دولت است تا او تعیین کند که نتانیاهو می‌تواند به فعالیت‌های سیاسی خود ادامه دهد و یا اینکه باید به زندان برود.

همه اکنون منتظر تصمیمی هستند که لیبرمن اتخاذ خواهد کرد او به دو حزب لیکود و آبی‌سفید تا "عید غفران" برای توافق مهلت داده است و در غیر این صورت طرح ویژه خود را به آنها ارائه خواهد کرد.

اینکه لیبرمن از اعلام موضعگیری خود و نیز تایید نتانیاهو برای تشکیل کابینه خودداری می‌کند، باعث شد نتانیاهو از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه کمک بگیرد. او در تماسی تلفنی با پوتین از او خواست لیبرمن، شهروند روس مقیم شهرک نوکدیم در شرق بیت لحم را ترغیب کند به او در تشکیل کابینه یاری دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ليبرمن نتانياهو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۹۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو هرگز پاسخ ایران را پیش بینی نمی‌کرد/ ادبیات مقامات رژیم صهیونیستی پس از حمله ایران تغییر کرد/ عملیات ایران معادله بازی میان تهران و تل آویو را تغییر داد/ نگرانی و ترس در جامعه صهیونیستی همچنان ادامه دارد

 حمله به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق تحولات عملیات طوفان الاقصی را در غزه پیچیده تر کرده است.

سرویس جهان مشرق - سهیل کثیری‌نژاد کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در گفتگو با مشرق تصریح کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با ناکامی در نابود کردن جنبش حماس و دست نیافتن به اهدافش در غزه به دنبال دستاورد خارج از مرزهای نوار غزه بود. نتانیاهو خواست ناتوانی خود را با هدف قرار دادن بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق به عنوان ضربه به حامیان جنبش حماس به مثابه ضربه به حماس است، از فشار داخلی خود را رها کند. اما واکنش ایران پس از حمله به بخش کنسولی متفاوت بود، امری که نتانیاهو هرگز آن را پیش بینی نمی کرد.

این کارشناس رژیم صهیونیستی گفت، واکنش مقامات جمهوری اسلامی ایران پس از حمله به بخش کنسولی و ترور فرماندهان سپاه متفاوت بود، امری که نتانیاهو هرگز آن را پیش بینی نمی کرد. این پیام از سوی جامعه سیاسی، امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی درک شد. مقامات رژیم صهیونیستی از نتانیاهو به شدت انتقاد کردند و تصمیم او را در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران از نگاه شرایط زمانی و واکنش مناسب، بی خردی سیاسی دانستند.‌

کثیری‌نژاد افزود، بعد از ترور شهید زاهدی فضای از ترس و ناامیدی در جامعه صهیونیستی به وجود آمد. علاوه بر آن انتقادها از نتانیاهو به شدت افزایش یافت. جامعه صهیونیستی این پرسش را مطرح کرد، که چرا کابینه جنگ چنین تصمیمی را گرفته در حالی که اوضاع در غزه آشفته است و اسرا آزاد نشده‌اند. جامعه صهیونیستی متوجه شد که نتانیاهو با کارشنکی در مذاکرات آتش بس با حماس، دیگر به دنبال آزادی اسرا نیست و فقط تلاش می کند حیات سیاسی خود را با حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق ادامه بدهد. نگرانی و ترس در جامعه صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی گفت، مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی تلاش کردند با تهدید و تطمیع مانع حمله ایران شوند. آنها تاکید می‌کردند که آمادگی کامل برای هرگونه واکنش دارند و می توانیم به قدرت به حمله ایران پاسخ بدهیم. از طرف دیگر تل آویو به تهران از طریق واسطه‌های مختلف، پیام ارسال کرد که تنش را در منطقه افزایش ندهد. هر روز از طریق کشورهای مختلف با وزیر امور خارجه ایران تماس گرفته می‌شد، مانند، عمان، سوئیس وفرانسه، آنها از ایران خواستند دست از انتقام بردارد.

اما پس از حمله ایران ادبیات مقامات رژیم صهیونیستی تغییر کرد.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی درباره اهمیت عملیات طوفان الاقصی گفت، با وجود شهادت هزاران زن و کودک فلسطینی و تخریب خانه ها و زیر ساخت های غزه، اما هدف مهمی که مقاومت به آن دست پیدا کرد، نابودی سازه‌های امنیتی رژیم صهیونیستی است.

کثیری‌نژاد افزود، عملیات طوفان الاقصی جایگاه ایران را در منطقه از دو جهت متحول کرد، نخست؛ نقش هدایت گر ارشد را در محور مقاومت کاملا آشکار کرد، دوم؛ معادله بازی میان ایران و رژیم صهیونیستی تغییر داد.

سهیل کثیری‌نژاد در پایان گفت، حمله رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق در 13 فروردین (1403) نقطه تحول معادله میان ایران و رژیم صهیونیستی بود، همانطور که فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفتند، صهیونیست‌ها هر جا به منافع، امکان و اتباع ایران آسیب بزنند، قطعا ایران ضربه متناسب با آن را خواهد زد. حمله پهپادی و موشکی ایران به فلسطین اشغالی نشان داد که جمهوری اسلامی میان ملت‌های منطقه محبوب است. از جمله اردن و مصر که با رژیم صهیونیستی روابط خوبی با رژیم صهیونیستی دارند، اما مردم این کشورها از این حملات استقبال و شادی کردند.

دیگر خبرها

  • نتانیاهو: نباید اختلافات داخلی را علنی کنیم/ با تهدید وجودی روبرو هستیم
  • تظاهرات شهرک‌نشینان در تل آویو علیه کابینه نتانیاهو
  • تشدید اختلافات میان اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی بر سر جنگ غزه
  • اعتراف رئیس اسبق ستاد کل ارتش اسرائیل به شکست در نوار غزه
  • ناامیدی رسانه‌های صهیونیستی از کابینه نتانیاهو + فیلم
  • تقلای انگلیس برای تقویت روحیه نتانیاهو | سوناک: ایران اشتباه محاسباتی کرده است
  • نتانیاهو هرگز پاسخ ایران را پیش بینی نمی‌کرد/ ادبیات مقامات رژیم صهیونیستی پس از حمله ایران تغییر کرد/ عملیات ایران معادله بازی میان تهران و تل آویو را تغییر داد/ نگرانی و ترس در جامعه صهیونیستی همچنان ادامه دارد
  • اظهارات خبرنگار برجسته اسرائیلی از وحشت در کابینه نتانیاهو
  • درخواست دوباره لاپید برای سرنگونی نتانیاهو
  • تداوم یاوه گویی‌های نتانیاهو علیه ایران