Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، رضا اردکانیان، وزیر نیرو در حاشیه مراسم افتتاح سه پروژه برق تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پویش سراسری "الف_ب-ایران" در نیمه مهرماه آغاز شده و به معنای آغاز بهره‌برداری از طرح‌های بزرگ زیرساختی در صنعت آب و برق تا پایان سال در 31 استان است.

وی ادامه داد: با این پویش مردم در جریان افتتاح پروژه‌ها قرار می‌گیرند و در این شرایط که کشور در تحریم قرار دارد امنیت خاطری برای مردم در این حوزه که وقفه‌ای در چرخه توسعه کشور ایجاد نشده، حاصل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اردکانیان با بیان این‌که پویش مذکور در تهران آغاز شده، گفت: امروز سه پروژه برقی در تهران با سرمایه‌ای بالغ بر 105 میلیارد تومان افتتاح شد و اطمینان بیش‌تری را از ارائه برق پایدار برای شهروندان تهران فراهم کرد.

وزیر نیرو با بیان این‌که تا پایان سال، 227 طرح بزرگ با سرمایه‌گذاری حدود 33 هزار میلیارد تومان به ثمر می‌رسد، افزود: این پروژه‌ها در همه استان‌های کشور وجود دارند.

وی در ادامه درباره جزئیات افتتاح 227 پروژه مذکور توضیح داد: هر 20 روز یک واحد نیروگاهی، هر 45 روز یک تصفیه‌خانه فاضلاب، هر یک ماه یک تصفیه‌خانه آب به مدار بهره‌برداری می‌رسد. همچنین هر هفته، حداقل سه روستا به شبکه آبرسانی پایدار متصل می‌شوند و 300 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر که عمدتا خورشیدی هستند وارد مدار خواهند شد که باعث صرفه‌جویی عظیمی در مصرف سوخت طبیعی در کشور می‌شود.

اردکانیان ادامه داد: همچنین هزاران هکتار شبکه آبیاری و زهکشی افتتاح می‌شود. برنامه حضور مسئولان ارشد کشور هم در استان‌های مختلف برای شرکت در مراسم تنظیم شده که اعلام خواهد شد.

وزیر نیرو درباره محل تأمین اعتبارات پروژه‌های مذکور توضیح داد: برخی از اعتبارات مذکور از محل اعتبارات عمومی و برخی از منابع داخلی تأمین می‌شود.

وی با بیان این‌که در 12 استان مرزی توسعه منابع آب و خاک در حال اجرا شدن است، گفت: برای این منظور 30 هزار میلیارد تومان منابع از صندوق توسعه ملی با اجازه مقام معظم رهبری استفاده شده است.

اردکانیان در ادامه با اشاره به شایعاتی مبنی بر این‌که با حذف قبوض کاغذی برق تعرفه افزایش یافته است، گفت: حذف قبوض کاغذی به هیچ وجه به معنای حتی یک ریال افزایش تعرفه نیست. از همه هم وطنان می‌خواهم هر اطلاع مستندی در این حوزه دارد، به دفتر من اطلاع دهد تا شخصا پیگیری کنم.

وی ادامه داد: حذف قبوض کاغذی این امکان را ایجاد کرده که مشترک اطلاعات بیشتری دریافت کند. در واقع این امکان فراهم شده است که مشترک بتواند قبض ماه‌های قبل یا حتی سال قبل خود را مشاهده کند.

وزیر نیرو درباره تهاتر نفت با بدهی بخش خصوصی گفت: حتما این کار را انجام می‌دهیم، با وزیر نفت و همکارانش جلساتی خواهیم داشت. امیدوارم به شکل مناسبی انجام شود و بخش قابل توجهی از بدهی به بخش خصوصی برای کسانی که واجد شرایط هستند، پرداخت شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت برق خاک صندوق توسعه ملی نفت بخش خصوصی قیمت برق تعرفه برق قبوض برق رضا اردکانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۱۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای گفت و گوی بخش خصوصی با دولت با اشاره به مقوله تعیین سقف ارزی اظهار کرد: بسیاری از واحدهای صنعتی موجود که نیازمند منابع ارزی برای خرید مواد اولیه به ویژه افزایش میزان تولید در اجرای طرح توسعه هستند با چالش جدی روبرو خواهند بود.

وی با بیان اینکه واحدهای جدیدالاحداث چون سابقه فعالیت ارزی نداشتند دچار چالش می‌شوند، افزود: در این زمینه وزارت صمت با پیگیری‌های مستمر و الزام به ثبت برنامه تولید از سوی واحدهای صنعتی تمرکز خود را بر امین ارز بخش تولید و بازرگانان مربوط به شرکت‌های تولیدی قرار داده است.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با تشریح صف دریافت ارز در بانک مرکزی که طولانی بوده و تا دو ماه طول می‌کشد، اضافه کرد: برای تأمین سرمایه در گردش با توجه به نوسانات قیمتی نیازمند تسهیلات مناسب با زمان بازپرداخت بیش از ۲ سال هستیم.

وی افزود: شنیده‌ها حاکی از این است که سود تسهیلات بانکی به ۳۱ تا ۳۹ درصد در حال افزایش هست و بانک‌ها از هم اکنون به صورت غیررسمی به مشتریان اعلام می‌کنند که می‌توانیم تسهیلات بدهیم.

پور حیدری با تاکید بر اینکه بیش از ۱۴۰ طرح صنعتی نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد به بالا منتظر تسهیلات مناسب بانکی هستند که طرح خود را تکمیل و به بهره برداری و اشتغال برسانند، گفت: ابلاغ تسهیلات جدید به صورت فوری می‌تواند کارگشا باشد و برای تحقق اهداف شعار سال کمک کند.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با ابراز تأسف از اینکه تولید و صنعت گیلان در ابتدای سال؛ دچار سانحه برق گرفتگی شدید شد، افزود: افزایش غیر منطقی و غیر کارشناسانه تعرفه برق آن هم بیش از ۹۰۰ درصد، با شعار سال همخوانی ندارد و کارخانجات را با چالش اساسی مواجه می‌کند.

وی با تشریح وضعیت کارخانه‌ها در پی افزایش تعرفه‌ها ادامه داد: کارخانه آردی که ۳۸ میلیون ماهانه هزینه برق پرداخت می‌کرد اکنون باید ۴۸۰ میلیون پرداخت کند در غیر این صورت برق قطع می‌شود، بنابراین طبعاً آرد گران و مصرف نهایی نان و کلوچه و کیک و صنایع وابسته آن نیز گران عرضه می‌شود.

پورحیدری اضافه کرد: علیرغم چالش قطع و زمان بندی مصرف برق صنایع در ایام گرم پیش روی سال، افزایش تعرفه تحت عنوان ترانزیت، نیز مزید بر علت قطع برق در فصل گرما است که واقعاً برای جامعه بزرگ صنعتی ما رنج آور شده است.

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه مشکل کمبود اراضی صنعتی به ویژه در مرکز استان هم یک چالش حل نشده است، تصریح کرد: امور اراضی و منابع طبیعی استان باید نقاط و زون هایی را برای ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید اعلام کنند.

پورحیدری بر ضرورت تخصیص تسهیلات جدید به کسب و کارهای خرد و تولیدی صنفی اشاره کرد که تاکنون این اتفاق نیفتاده است، افزود: بیش از ۱۷ هزار واحد تولیدی صنفی در حاشیه و داخل شهر استان به صورت کارگاهی مشغول فعالیت هستند ولی مسیر اعطای تسهیلاتی برایشان مشخص نشده و در قالب کارگروه رونق تولید دیده نشده‌اند.

وی افزود: موضوع تأمین زمین مناسب برای احداث یک میدان میوه و تره بار مطلوب با قابلیت‌های همچون پارکینگ، بازارچه خرده فروشی، فروشگاه‌های بزرگ توزیع کننده اقلام اساسی، انبار، سردخانه علی رغم مصوبه تنظیم بازار و تشکیل یک جلسه در حوزه معاونت امور عمرانی ابتر مانده است، که عمده مشکل موجود تأمین زمین مناسب برای احداث این زیرساخت مهم بازرگانی است.

کد خبر 6088401

دیگر خبرها

  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است
  • ایران جز کشورهای برتر در سدسازی است/ تامین ۹۵درصد تجهیزات آب و فاضلاب
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • سوناک: پیروزی پوتین به قیمت امنیت تمام اروپا تمام می شود
  • امسال قیمت برق افزایش نمی یابد
  • بهادری جهرمی: بخشی از حقابه ایران از هیرمند دریافت شده/ پیگیری برای دریافت کامل حقابه ایران ادامه دارد