Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان،محمد نفریه اظهار داشت :روند سالمندی در جهان گریبانگیر جامعه جهانی شده و درحال حاضر یک میلیارد سالمند در جهان داریم که این رقم درسال ۲۰۵۰ به دومیلیاردنفر می رسد.  وی در ادامه افزود:ده درصد جامعه ایران درحال حاضر سالمند هستند و درسال  ۱۴۳۰از هر ۴نفرایرانی یک نفرسالمند خواهند بود و ۲۵درصد جمعیت را سالمندان تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند رشد سالمندی سه برابر رشد جمعیت ایران است.بیش از ۸۰درصد سالمندان ایرانی مستقل هستند و ۵درصد آنها کاملا به خانواده وابسته می باشند. نفریه درباره علت انتخاب  اصفهان به عنوان شهر دوستدار سالمند گفت:اصفهان درحال حاضر شهری با ظرفیت بالا  در زمینه های شاخص های فرهنگی و زندگی است و ۱۲درصد جمعیت اصفهان سالمندان در اصفهان هستند.این شهر سالها مهد فرهنگ ایرانی اسلامی بوده و هدف گردشگران داخلی و خارجی است. معاون توانبخشی بهزیستی خاطرنشان کرد:شهرهای دوستدار سالمند هدف گردشگران هستند و اصفهان می تواند الگوی خوبی برای دیگر شهرها باشد. همدلی و هماهنگی دبیرخانه شهر دوستدار سالمند اصفهان ما را ترغیب کرد اصفهان شهرپایلوت این طرح باشد و با حمایت صندوق معیت سازمان ملل متحد پایلوت این طرح را در اصفهان به اجرا گذاشتیم. نفریه تصریح کرد:  معاون توانبخشی بهزیستی در ادامه با اشاره به اینکه ریشه سالمندی خوب در کودکی و نوجوانی است،افزود:سیاست کلی بهزیستی این است که زندگی سالمندان در خانواده باشد و مراکز بهزیستی اولویت افراد بی فرزند باشد.افزایش بهداشت جامعه و توسعه یافتگی روند سالمندی را با آرامش همراه می کند. وی خاطرنشان کرد: ۷۳درصداز سالمندان در شهرها هستند که نیاز به برنامه ریزی خاص شهری دارد و باید از ظرفیت سالمندی برای توسعه کشور استفاده کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان ایران بهزیستی رشد سالمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۱۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی اصفهان با اشاره به شناسایی ۲ هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان گفت: حدود ۴۷۷ نفر کودک از خدمات ۱۳ مرکز روزانه توانبخشی طیف اوتیسم استفاده می‌کنند.


پژمان پورشبانان افزود: یک مرکز شبانه روزی بستری موقت برای این بیماران فعال است اما سیاست بهزیستی مبنی بر افزایش مراکز شبانه روزی نیست زیرا معتقد به استفاده از مراکز روزانه و آموزش از طریق خانواده است.


وی گفت: براساس بررسی ها شمار این اختلال در حال افزایش و در پسرها چهار برابر بیشتر از دخترها رخ می‌دهد.


معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی اصفهان ادامه داد: در کنار ارائه خدمات مراکز بهزیستی، روش‌های متمرکز فردی و چهره به چهره و در برخی موارد برگزاری کلاس دو یا سه نفره به صورت گفتار درمانی و کار درمانی با هدف بهبود فرد صورت می‌گیرد.


وی گفت: سن ۲ تا ۵ سالگی دوران طلایی یک فرد اوتیسمی است که باید مداخلات درمانی و آموزشی برای فرد انجام شود که این امور از سال ۱۳۸۰ وارد فرایند توانبخشی بهزیستی و از آن زمان این اختلال درمان می‌شود.


پورشبانیان با اشاره به اینکه عمده برنامه های آموزشی بهزیستی متمرکز بر ایجاد تعاملات اجتماعی فرد است، بیان داشت: یکی از روش‌ها برنامه جامع (ABA) است که حوزه‌های مختلفی از جمله مهارت‌های آموزشی، مهارت‌های اجتماعی، شناخت، کارکردهای اجرایی، حرکت، مهارت‌های انطباقی، بازی و زبان را شامل می‌شود که اگر به تعداد ساعات لازم انجام شود، برای یک کودک مبتلا به اوتیسم کافی است و این کودکان نیازی به شیوه‌های دیگر ندارند.


اختلال طیف اوتیسم یک اختلال نورولوژیکی است که خودش را در سال‌های اولیه رشد کودک نمایان می‌کند.


این اختلال در بیماران اوتیستیک موجب می‌شود که مغز فرد مبتلا به اوتیسم نتواند در زمینه رفتارهای اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی به‌درستی عمل کند و مزاحم او برای یادگیری چگونگی ارتباط و تعامل با دیگران به ‌طور اجتماعی می‌شود.
کودکان و بزرگسالان دارای اختلال طیف اوتیسم در زمینه ارتباط کلامی و غیر کلامی، مهارت‌های شناختی معمول، رفتارهای اجتماعی، فعالیت‌های سرگرم‌کننده و بازی دارای مشکل می‌باشند.

دیگر خبرها

  • جمع کردن زباله ها توسط فیل دوستدار محیط زیست (فیلم)
  • شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • نهاد‌های بین‌المللی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی ورود جدی کنند
  • نهادهای بین‌المللی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی ورود جدی کنند
  • بررسی روند ساخت مسکن مددجویی در شاهیندژ
  • راه اندازی فضای دوستدار کودک و نوجوان ویژه محلات حاشیه نشین گلستان
  • موانع پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت رفع شود / روند ازدواج جوانان تسهیل شود
  • حواستان به افسردگی دوران سالمندی باشد
  • آسیب‌شناسی حوزه جمعیت در استان مرکزی آغاز شده است
  • خدمت بی منت به سالمندان آسايشگاه نشاط مهريز