Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- «سحر تبر» تا پیش از دستگیری بیشتر در فضای مجازی شناخته می‌شد، اما حالا او برای رسانه‌ها و کاربران به یک معمای چند وجهی بدل شده است. خبر بازداشت «سحر تبر»کافی بود تا کاربران فضای مجازی و رسانه‌های جهان دچار سردرگمی شوند. تا پیش از دستگیری حتی اسم واقعی او را کسی نمی‌دانست؛ "فاطمه خ". برخی معتقدند که سحر تبر تنها یک عمل جراحی انجام داده و آن هم جراحی زیبایی بینی است و این چهره‌ی طراحی شده تنها با هنر گریم و فتوشاپ انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برخی اعتقاد دارند او جراحی‌های پلاستیک فراوانی روی صورت خود انجام داده تا با ژانر وحشت به شهرت برسد.
به گزارش فرارو، در دو روز گذشته اکثر رسانه‌های جهان به خبر بازداشت و معمای «سحر تبر» پرداخته اند. فاکس نیوز، نیویورک پست، بی بی سی، بیزینس اینسایدر، تایمز اسرائیل، گاردین، نیوزویک و هافینگتون پست تنها بخشی از سلسله رسانه‌های جهانی به شمار می‌روند که معمای «سحر تبر» برای شان اهمیت داشته است. در ادامه بخشی از این گزارش‌ها به اختصار آمده است.   روز گذشته گاردین با اشاره به بازداشت این دختر ۲۲ ساله به دلیل توهین به هنجار‌های اجتماعی به شرح فعالیت‌های «سحر تبر» پرداخته و نوشته است: «او با عمل‌های جراحی زیبایی قصد داشته شبیه آنجلینا جولی شود، اما حالا تبدیل به چهره‌ای شده است با تصویری ترسناک.»   روزنامه دیلی میل با پرداختن به موضوع سحر تبر نوشته است: «او هزاران دنبال‌کننده در اینستاگرام داشت. عکس‌های ویرایش‌شده‌ای که او از خود منتشر می‌کرد، وی را شبیه آنجلینا جولی نشان می‌داد. او بعدا گفته بود که عمل‌های جراحی پلاستیک، چون عمل بینی و لیپوساکشن و تزریق لب را اتجام داده است. در ایران بسیاری از زنان بینی‌شان را عمل می‌کنند تا صورت‌شان زیباتر به نظر رسد. سالانه ده‌ها هزار عمل جراحی بینی در ایران انجام می‌شود»   خبرگزاری فرانسه نیز در گزارشی با اشاره به ویرایشی بودن عکس‌های سحر تبر، نوشت: «او از سال گذشته و پس از انتشار مجموعه عکس‌هایی از چهره اش که با جراحی پلاستیک تغییر یافته بود به شهرت رسید. بیشتر عکس‌ها و ویدیو‌هایی که او برای ۲۶۸۰۰ دنبال کننده اش منتشر می‌کند به شدت ویرایش شده اند تا شبیه آنجلینا جولی، ستاره هالیوودی، به نظر برسد..»

گزارش خبرگزاری فرانسه در بسیاری از رسانه‌های دیگر، از جمله «هندوستان تایمز»، «مالای میل» مالزی، الجزیره قطر»، «سعودی گازت» عربستان بازنشر پیدا کرده است.   خبرگزاری «راشاتودی» روسیه با تیتر «عروس مرده بازداشت شد: اینستاگرامی ملقب به آنجلینا جولی ایران متهم به توهین به مقدسات، تحریک خشونت»، به این موضوع پرداخته است. گزارش مفصل «سی. ان. ان» از بازداشت سحر تبر
خبرگزاری «سی ان ان» هم به شکلی نسبتاً مفصل به قضیه بازداشت سحر تبر پرداخته و به موارد مشابهی که در گذشته رخ داده نیز اشاره کرده است، از جمله بازداشت مائده هژبری رقاص اینستاگرامی در سال ۲۰۱۸ و شش نفر دیگر برای رقصیدن در یک ویدیوی برای آهنگ «هپی» فارل ویلیامز در سال ۲۰۱۴ اشاره کرده است.   نیویورک پست هم در گزارش خود نوشت: این زن جوان زمانی به شهرت رسید که در سال ۲۰۱۷ ادعا کرد ۵۰ عمل زیبایی انجام داده تا شبیه ستاره هالیوودی مورد علاقه‌اش، آنجلینا جولی شود. او عکس‌هایی از خود منتشر کرد که گونه‌های فرو رفته، لب‌های متورم و بینی کارتونی‌اش به نمایش گذاشته شده بود. اما او بعدتر اعتراف کرد که این‌ها عمل زیبایی نیستند، بلکه تنها آرایش، گریم و ادیت روی عکس‌هایش هستند. سال گذشته، عکسی از خود منتشر کرد که چهره واقعی‌اش را نشان می‌داد.
بسیاری از رسانه‌های دیگر همچون تایمز هند، سان، ایونینگ استندارد، خلیج تایمز، مترو و یاهو نیوز هم از او با عنوان «بدل آنجلینا جولی» یاد کرده و گزارش بازداشت او را منتشر کرده اند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بازداشت سحر تبر سحر تبر گاردین دیلی میل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۴۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است

فیلسوف معاصر کشورمان معتقد است: بی معنایی بزرگ‌ترین مسئله امروز جهان است، مسئله‌ای وحشتناک‌تر از فقر، توسعه نیافتگی، آلودگی هوا و... و تمام این‌ها ناشی از آن است که رابطه انسان با معنا گم شده است.    به گزارش عصر ایران، بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه درباره کشف معنا و مفهوم در روزگار معاصر گفت: من با حفظ کردن اشعار حافظ به حافظ نزدیک نمی‌شوم، با حفظ کردم قرآن، قرآنی نمی‌شوم، زمانی می‌توانم به یک پاسخ نزدیک شوم که بتوانم آن پاسخ را در جان خودم تجربه کرده باشم، یعنی بتوانم پا در عالمی بگذارم که متنی مثل دیوان حافظ ایجاد می‌کند.    وی افزود: ما صرف اینکه پدر یا مادرمان مسلمان است، مسلمان نیستیم، ما باید مسلمان بودن را انتخاب کنیم و در واقع من باید به آن برسم. زمانی من می‌توانم مسلمان باشم که آن پاسخ‌هایی که پیامبر(ص) و قرآن به رازهای بزرگ داده‌اند را در جانم زیسته باشم. اگر در جانم به آن نرسیده باشم، تنها شناسنامه‌ام مسلمان است، جریانی که در فرهنگ‌های دیگر نیز چنین است.    عبدالکریمی در برنامه «سپنج» و در گفتگو با علی درستکار اضافه کرد: نیروهای زیادی وجود دارند که بودن من را تهدید می‌کنند، مثلاً رسانه‌ها، رسانه‌ها بودن من را تهدید می‌کنند، آن‌ها می‌خواهند نحوه بودن من را تعیین کنند و من در برابر رسانه طغیان می‌کنم و اجازه نمی‌دهم رسانه، بودن من را شکل دهد. رسانه حقیرتر از آن است که بخواهد به بودن من شکل دهد. من با سیاست درگیر هستم، چون سیاست باید بر اساس نحوه زیست من شکل بگیرد. (در معنای اگزیستانسیال و متافیزیکی) من اجازه نمی‌دهم قدرت‌های سیاسی یا کانون‌های بزرگ قدرت چه در جهان و چه در داخل من و بودن من را شکل دهند.     این فیلسوف معاصر در بخش دیگری از صحبت‌هایش بی معنایی را بزرگ‌ترین مسئله امروز جهان دانست و افزود: این معضل، مسئله‌ای وحشتناک‌تر از فقر، توسعه نیافتگی، آلودگی هوا و... است؛ تمام این‌ها نیز ناشی از آن است که رابطه انسان با معنا گم شده است، وقتی رابطه انسان با معنا گم می‎شود، رابطه انسان با خودش هم گم می‌شود. انسانی که بی خود و بی خویشتن است، کارهای احمقانه هم زیاد می‌کند و ما در چنین جهانی زندگی می‌کنیم.    عبدالکریمی با اشاره به گستردگی بی معنایی در سراسر جهان و حتی در دنیای اسلام، اضافه کرد: متأسفانه با جهانی شدن عقلانیت جدید، این مسئله هم جهانی شده و فقط مربوط به غرب نیست. به اعتقاد من برخلاف شعار‌های سیاسی ایدئولوژیکی که داده می‌شود، جهان اسلام و از جمله ایران هم در همین زمره قرار دارد. سال 87 بود که من کتاب «ما و جهان نیچه‌ای» را نوشتم، جهانی که در آن معنا و حقیقت مرده، در چنین جهانی آنچه که امروز شاهد آن هستیم، مرگ انسان هم هست. مرگ انسان تنها مرگ فیزیکی نیست و حقیقت انسان هم امروز در خطر افتاده است. آنچه امروز روی کره زمین راه می‌رود به انسان در معانی که در معاصر گذشته می‌شناسیم، شباهت کمی دارد. در واقع با این انسان بی‌‎معنا ما وجه انسانی کم‌تری را در زمین می‌بینیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ادامه بازتاب تنبیه رژیم صهیونیستی
  • اینفوگرافیک| هزینه‌های نظامی جهان در سال ۲۰۲۳
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • فیلم| بازتاب حمله موشکی به صهیونیست‌ها در پاکستان
  • بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های محلی و بین‌المللی
  • حمله پهپادی گسترده حزب الله
  • حمله پهپادی گسترده حزب الله/ ۲۰۰ هزار صهیونیست به پناهگاه رفتند
  • مردم ایران چگونه می‌توانند به مردم جهان کمک کنند؟
  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • بازتاب سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان در رسانه‌های انگلیسی‌زبان