Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خانه ملت محمود حجتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسائل مربوط به گوشت قرمز را باید از وزارت صنعت، معدن و تجارت جویا شوید، زیرا وزارت جهاد کشاورزی در گذشته متولی تولید و تامین بود، اما در حال حاضر وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئول تامین گوشت است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: براساس گزارش‌های رسیده تولید گوشت قرمز کشور افزایش پیدا کرده که علت آن مراتع مناسب و دام‌های پربازده مانند دوقلوزا، سه قلوزا و دام‌های پر بازده است که تمامی این عوامل در افزایش عرضه و تولید موثر بوده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی درباره قیمت خرید تضمینی گندم و احتمال کاهش انگیزه کشت این محصول به دلیل شرایط اقتصادی، خاطرنشان کرد: شورای عالی اقتصاد برای تعیین قیمت تضمینی گندم مسائل اقتصادی کنونی را مد نظر قرار داده و با توجه به این مسائل نرخ ۲۲۰۰ تومان را به عنوان قیمت خرید تضمینی گندم تصویب کرده است.

وی گفت: شورای عالی اقتصاد برای تعیین قیمت تضمینی گندم مسائل اقتصادی کنونی را مد نظر قرار داده و با توجه به این مسائل ۲۲۰۰ تومان را به عنوان قیمت خرید تضمینی گندم تصویب کرده است. در شورای عالی اقتصاد کنترل قیمت نهاده‌های کشاورزی به ویژه نهاده‌هایی مانند کود، بذر و ... که برای کشت محصولات استراتژیک استفاده می‌شود- از طریق اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی، تصویب شد.

وزیر جهاد کشارزی در پاسخ به پرسش مبنی بر اینکه آیا ضمانت اجرایی برای جلوگیری از گران شدن نهاده‌های کشاورزی وجود دارد، گفت: در حال حاضر برای تامین این نهاده‌ها ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص داده می‌شود و قیمت این نهاده‌ها براساس ارز دولتی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

وی درباره خطر ملخ‌ها نیز، گفت: ملخ آفتی است که خاستگاه آن صحرای آفریقا است که به ملخ آفریقایی معروف است و پیش از پایان زمستان از شبه جزیره عربستان به سمت مرز‌های ایران روانه می‌شود و تابستان گذرانی آن در شبه قاره، هند و پاکستان است.

بیشتر بخوانید: عقب‌ماندگی تحقیقات دامپزشکی در مقایسه با دیگر کشور‌ها

حجتی افزود: ایران در بهار و ماه ابتدایی تابستان سال گذشته با هجوم بی سابقه ملخ‌ها روبه رو شد، براساس گزارش‌های رسیده وضعیت درباره هجوم ملخ‌ها مناسب نیست، اما تمهیدات لازم پیش بینی شده است.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برای مبارزه با ملخ از بالگرد استفاده نمی‌شود و بیشتر از هواپیما‌های سم پاش و سم پاش‌های دستی و تراکتوری استفاده می‌شود. در حال حاضر آمادگی لازم وجود دارد که اگر نیمه دوم سال و به ویژه زمستان سال جاری با هجوم ملخ‌ها روبه رو شویم اقدامات لازم انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت:از این میزان ۸۳ میلیارد ریال برای بهره برداری از ۳۵ طرح احیا و مرمت قنوات، ۹ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال به منظور اجرای طرح‌های انتقال آب با لوله در منطقه عمرانی و «مارکوهک» با حجم چهار هزار و ۴۵۳ متر و ۲ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال برای احداث ۲ کانال بتنی در روستا‌های «قوِژد و بیمرغ» با حجم عملیات ۸۰۰ متر تخصیص پیدا کرد.

اسماعیل قربانی افزود:  افزون بر سه میلیارد ریال اعتبار برای احداث سامانه آبگیر باران و کاشت نهال سماق در زمین‌های کشاورزی شیبدار با مساحت ۱۲ و نیم هکتار در شهرستان گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون تخصیص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: طرح افزایش تولید جو آبی و تولید گندم با محوریت ارقام جدید و توسعه مکانیزاسیون این محصولات در سطح سه هزار و ۵۳۵ هکتار، اجرای طرح افزایش تولید حبوبات و علوفه نظیر سورگم (ذرت خوشه ای)، چغندر علوفه‌ای و ارزن دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون بوده است.

وی پیگیری و جذب سه هزار تن کود یارانه‌ای شامل کود اوره، فسفاته، پتاسه، اجرای طرح کشف حفاظتی در سطح ۶۴۰ هکتار اراضی زیر کشت گندم و جو، توزیع در مجموع ۱۵۸ تن بذر اصلاح شده جو، گندم، پنبه و سورگوم بین کشاورزان و توزیع و ترویج ۱۵ تن بذر تریتیکاله به عنوان یک منبع تغذیه دام با عملکرد و سازگاری مناسب را از دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد در این مدت برشمرد.

قربانی گفت: با هدف افزایش عملکرد تولید، طرح توسعه مزارع آرمانی زعفران، باغ‌های گل محمدی، گیاهان دارویی، باغات کم آب طلب و در اراضی شیب دار، گلخانه‌های آلوئه ورا و سبزی و صیفی جات در مجموع در سطح ۴۵۰ هکتار زمین‌های زیر کشت گناباد در سال ۱۴۰۲ اجرا شد.

وی گفت: ۱۰۵ هکتار از باغ‌های پسته گناباد در سال گذشته مشمول طرح اصلاح و هرس و باردهی قرار گرفتند.

 

دیگر خبرها

  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • کشت گندم دیم و آبی در ۴۰۸ هزار هکتار اززمین‌های کشاورزی آذربایجان غربی
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند